Arkadaþlar dava zamanlarýný zaman zaman buradan bazý yatýrýmcýlar duyuruyorlar.Bizlere düþen zamaným varsa bu davalara gidip mahkemede maðdur tarafý olabilmek, inþaallah gitmek nasip olur da gidebiliriz...
Arkadaþlar dava zamanlarýný zaman zaman buradan bazý yatýrýmcýlar duyuruyorlar.Bizlere düþen zamaným varsa bu davalara gidip mahkemede maðdur tarafý olabilmek, inþaallah gitmek nasip olur da gidebiliriz...
Cbs boya maðduru olarak diyorum ki ; Dilekçe ile mahkeme ye baþvurup,Dava ya mudahil olmadan , duruþmalara katýlmak,hak elde etmek mümkün deðildir.. Zaten bu tür davalar da sürüncemede býrakýlýp, zaman aþýmýna ugratilip, dosyasý kapatilir gider...
Þahsen benim umudum yok.. Tüm arkadaþlara mutlu bayramlar diliyorum..
Sevgili arkadaþlar,öncelikle bayramýnýz mübarek olsun..Dilerim hakkýmýzda hayýrlara vesile olur..Hak,hukuk,adalet aramaya gelince o bahsettiðiniz küçük yatýrýmcý garibanlar için Türkiye Cumhuriyetinde yoktur olsa dükkan sizin ki þayet olmuþ olsaydý Devleti yönetenler bu güne dek ahlaksýz ,dolandýrýcý,hýrsýz þirket patronlarý tarafýndan haksýzlýða uðratýlmýþ maðdur edilmiþ bizlerin haklarýnýn alýnýp tarafýmýza iade edilirdi ve zalim patronlarýnda yaptýklarý zulümler yanlarýnda kar kalmamýþ olurdu ama nerdeee bilakis bizim baþlarýmýz patronlara tutulup soydurulmuþ,dolandýrýlmýþ,hýrsýzlýða maruz kalmýþýzdýr hükümet ve ortaklarý tarafýndan.. örnekmi; Muhalif partilertarafýndan Ýhlas holding ve ihlas finans maðdurlarý için Mücahit Ören hakkýnda (yargýlansýn diye) Parlementoy,meclise önerge verilmiþ ancak Mücahit Ören'i karþýlýklý çýkarlar için korup kollayan hükümet ve ortaklarý tarafýndan el birliði ile aklanmýþ önerge reddedilmiþtir sizlerinde bildiði üzere..Ben gerçek olanlarý yazýyorum asla hayal ürünü satmýyorum 18 yýldýr bu hükümete oy veriyordum ama bir daha asla böyle bir yanlýþýn içinde asla olmayacaðým..Parlementoda oy verilecek güvenilir parti varmýdýr diye sorarsanýz yok be kardeþim þayet olsaydý þimdiye dek adil kucaklayý bir hükümet tarafýndan yönetiliyor olurduk..Hýrsýz,dolandýrýcý iþ adamlarý hükümetlere destek veriyor sonrada devlet para musluklarýný,vanalarýný kendi kasalarýna kanalize edip keselerini rahat rahat korkmadan çekinmeden dolduruyorlar açýklarýda biz gariban fakir fukaralara verdiðimiz vergilerle kapttýrýyorlar yapanýnda yanýnda kar kalýyor malesef..Allah ýslah eylesin sizi hýrsýz,dolandýrýcý CBS Printaþ'ýn sahipleri Çavuþoðullarý...'2006 yýlýnda içleri boþaltýlýp hileli iflas ettirilen Lio Yað Sanayi ve Ünal Tarým Ürün þirketleri hisselerinde yüz bin tl param battý buhar olup uçtu gitti kimlerin umurunda bizi bize güvenin borsadaki türk þirketlerine yatýrým yapýn diyen zamanýn Baþbakaný kendileri Dolar'a ,Yuro'ya,Araziye,Altýn'a yatýrým yaptýlar onlar kazandý biz hep kaybettik...Diyormki;kimi kime þikayet edeceksiniz hak arayacaksýnýz ..Bilmem anlatabildimmi..![]()
Önemli olan bizleri madur eden þirket yöneticilerinin yani patronlarýn hukukun çiðnendiðine dair apaçýk deliller ve belgeler varsa buna raðmen mahkemede adalet yerini hak ettiði seviyede bulmuyorsa iyi ozaman bizde haydutluk, hýrsýzlýk yapalým.Suçlunun suçunu ortaya çýkaracak kabiliyette birileri mutlaka vardýr.Borsadaki düzenbazlýðý sadece þu anki hükümetle baðdaþlaþtýrmýyorum.Borsanýn geçmiþ tarihinde bunlar yaþanmýþ olaylardýr.Hatanýn bir kýsmýda bize ait.Hissesini aldýðýn veya almayý düþündüðün þirketi iyi incelemeden tirene binersen böyle þeylerle karþýlaþýrsýn.Borsada hiçbir þirketin yüzde yüz güvencesi yok.Zaten borsaya adým attýysan dayak yemeyide göze alman gerek.
Arkadaþlar umutsuzluða kapýlmak kimseye bir þey kazandýrmaz. Ben þahsým adýna hesabýmda hisse var ve sonuna kadar devam etmeyi düþünüyorum. Hiç bir zaman pes etmeyeceðim ve de etmedim. Mahkemelere gelince orada ki hakim ve savcýlar sonuçta bizlerin ve sizlerin çocuklarý lütfen yargýmýzý bu kadar ayaklar altýna almayalým. Sonuçta hepimiz ayný gemideyiz. Yanlýþ yapanlar eninde sonunda cezalarýnýn karþýlýðýný çekerler. Hepimiz bir mum ýþýðý kadar da olsa umudumuzun peþinden gitmenin kimseye bir zararýnýn olmayacaðýný düþünüyorum....
Þimdi birde þöyle bir durum var..
Biliyorsunuz , Geçtiðimiz günlerde Ak partisi , Baþta dolandýrýcýlar olmak üzere birçok suçlu için af kanunu çýkardý ve 60.Bin Mahkum tahliye oldu ve suç dosyasý kapatýldý..O da yetmezmiþ gibi 2020 Aralýk ayýna kadar görülecek ve sonuçlanacak davalardan mahkûmiyet alacak suçlular da ,af kapsamýnda...Yaani; Çavuþoðlu ailesi herhangi bir davadan ceza alsa bile,af kanunundan yararlanýyor..Eeee ,geriye ne kalýyor.? Parasý batan, caný yanan, ailesi daðýlan,huzuru bozulan hissedar insanlar...Demem o ki; Türkiye de kanunlar zenginleri ,fakirlerden korumak için var...
Benim de lio yað da param battý.. Þirketi borsadan artýklarýnda ,Sultanahmet /Ýstanbul Adliyesi ne gittim.Davalar müdahil olayým, hakkýmý arayayým diye...Birde öðrendim ki lio yað þirketi ve yöneticileri hakkýnda 17.tane dava dosyasý var...Dosyalar raflarda beklemekten tozlanmýþ, sararmýþ, solmuþ... Hangi birisini takip edip,kimden ne alacaksýn..Ortada birþey yok ki..Mecburen Elimi cebime soktum, döndüm geldim geriye..Cbs boya/printas da durum farklý olsa da, kanunlar suçlu dan yana...Maalesef acý gerçek....
Yer Ýmleri