Çbs boyadan hissem var.Maðduriyetim oradan.Yani ayný patronlar tarafýndan dolandýrýldýk mý diyeyim ne diyeyim bilmiyorum.Gerçi uðraþmaya deðmiyecek kadar az miktarda hissem var ama borsaya dönerse uzaya mý gider, memsa gibi yerlerlerde mi sürünür bilemem.Yinede hepimiz umutla bekliyoruz.Ya olursa diye.
Arkadaþlar konuyu farklý yerlere çekip daðýtmayýn ve öküzün altýnda buzaðý aramayýn art niyetliliðinizin lüzumu yok..Biz burada borsadaki þirketlerin kötü yönetiliþinden þirket sahiplerini art niyetinden istismarcýlýðýndan dolandýrýcýlýðýndan hýrsýzlýklarýndan yatýrýmcýlarýna karþý adaletsizliklerinden ve bu nahoþ usulsüzlüklerine raðmen gerçek adaletin gerçekleþmedinden korunup kollandýklarýndan bahsediyoruz.. Buna örnek olarak mevcut hükümet ve ortaðýnýn muhalif partilerin bu tip iþadamlarýnýn yargýlansýn diye vermiþ olduklarý önergeyi kabul etmediklerini bu tutumun vatandaþa küçük yatýrýmcýya haksýzlýk olduðunu maðduriyetlerinin çözümü için atýlacak adýmýn önününü týkadýðýný bizleri umutsuzluðe sevkettiðini hükemet ve ortaðýnýn bu tutumu yüzünden onlara güvenimizin sarsýldýðýný hatta hiç kalmadýðýný bir daha seçim olursa ne onlara nede diðer partilere oy vermeyeceðimizi vurguluyor ve kesinlikle bu dik duruþumuzun arkasýnda duracaðýmýza imza niyetine parmak basýyoruz..Sol partilere ve rejim karþýtý devlet düþmaný parilere zaten kesinlikle oy vermem ve vermedimde kökleri kurusun ocaklarý sönsün hainlerin..Hakimleri ,savcýlarý nereden çýkardýnýz ve bu mevzuya dahil ettiniz anlayamadým o yüzdende bu nahoþ art niyetli düþünceleriniz ve yorumlarýnýzdan dolayý sizi kýnýyorum..Kanunlarý uygulayanlar ve devleti yönetenler görevlerini hakkaniyetli,adaletli,adil yapýp yapmadýklarýný ben bilemem onlar kendilerini elbet çok daha iyi bilirler hem tc vatandaþý olarak böyle bir gereksiz araþtýma içine girmek benim görevim deðil asla olmamýþtýr herkes zaten vicdanýn sesini dinliyordur..Þaibeli iflas ettirilen içleri bilinçli olarak boþaltýlan borsa þirketleri ve sahipleri araþtýrýlýp yargýlanmalýdýr diye buradan haykýrýyorum..Çavuþoðullarý,Latif ve Yaþar Ünal,Þevket Arsoy ve Ragýp Arsan,Faik ve mehmet Ulutaþlar,Mücahit Ören,Rýza Kutlu Iþýk vb gibi yatýrýmcýyý dolandýran haklarýný gasp edip zarara uðratan maðdur eden iþadamlarý kanunlarýmýz ve temsilcileri önünde yargýlanýp adalet yerini bulmalýdýr diyorum..Ýnþha Allah,adalet tecelli eder..Devlet büyüklerimizden önemle arzediyorum,,, saygýlarýmla..
2onur2 bey neredesiniz birþeyler söyleyin özletmeyin kendinizi...
Hakikaten 2onur2 nerelerdesin bizi býraktýn gittin
sanýrým garibanca ile 2 onur 2 güzel haberler almadan gelmeyecekler.
Umutlar da tükendi sanýrým....
Yer Ýmleri