Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
119,90 10% 1,16 Mr 110,30 / 119,90
3,63 10% 501,00 Mn 3,31 / 3,63
8,14 10% 2,47 Mr 7,54 / 8,14
53,90 10% 982,81 Mn 47,32 / 53,90
34,80 9.99% 91,16 Mn 34,80 / 34,80
2,90 -9.94% 955,51 Mn 2,90 / 3,13
1.353,00 -9.68% 284,03 Mn 1.349,00 / 1.508,00
7,81 -8.12% 11,40 Mn 7,80 / 8,01
21,92 -7.74% 421,11 Mn 21,42 / 24,44
269,25 -7.16% 258,51 Mn 268,25 / 290,00
329,00 3.7% 35,57 Mr 317,75 / 335,00
3,14 2.61% 34,03 Mr 3,03 / 3,32
39,30 4.86% 15,25 Mr 37,14 / 39,36
15,11 4.64% 14,63 Mr 14,36 / 15,11
83,55 6.98% 13,83 Mr 77,40 / 83,85
19,42 4.52% 1,50 Mr 18,28 / 19,42
414,00 0.73% 8,67 Mr 407,00 / 417,50
196,70 2.45% 9,71 Mr 189,40 / 197,60
765,00 2.55% 4,53 Mr 742,50 / 770,50
95,55 2.52% 697,12 Mn 92,75 / 95,95
118,70 2.33% 332,28 Mn 114,90 / 119,30
414,00 0.73% 8,67 Mr 407,00 / 417,50
32,04 3.96% 257,43 Mn 30,62 / 32,14
10,95 2.34% 240,15 Mn 10,71 / 10,95
80,10 -1.6% 845,03 Mn 78,55 / 82,95

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 617/1098 ÝlkÝlk ... 117517567607615616617618619627667717 ... SonSon
Arama sonucu : 8783 madde; 4,929 - 4,936 arasý.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaþ

1. bu sorularý hiç þirket merkezine gidip sorma fýrsatýn oldumu ... neticede hissedarsýn bence sana iyi bir cevap verirler diye düþünüyorum...

2.  Alýntý Originally Posted by 2onur2= Yazýyý Oku
    Nominal deðerden halka açýlan þirket 1lira iken halka arz fiyatý 5 katýna kadar çýkabiliyor hisseye olan talep piyasa fiyatýný çok yukarýlara çýkabiliyor bizim þirketin durumu çok farklý bizim þirket printaþ boyanýn durumu farklý borsadan kayyumlarýn gözetimindeyken ve mahkeme iflas erteleme davasý sonuçlanmadan borsadan atýldýk þirketin baðýmsýz denetim ve deðerleme raporlarý ortada yok 1lira fiyatý bana saçma geliyor baþka þirketler için belki mantýklý dardanelin blançolarýna bakýyorum da onlar borsada 13 liralara iþlem görüyor biz neden borsa dýþýndayýz kanunlar kiþilere göremi çalýþýyor bizim bilmediðimiz konu ne þaibeli bir durum var içi boþ olan þirket borsada içi dolu olan þirket borsa dýþýnda yýllarca bekliyoruz þirket büyüyor ve yeni þirketler kuruyor bölüyor birleþtiriyor iþtirak ediyor baðlý ortaklarýna iþtiraklerine parayý aktarýyor birgün birinin parasýný kasten ödemiyor ve iflas davasý açýlýyor sonra 5 yýl 10 yýl bekle iflasý kapanana kadar bizim þirketin iflas davasý bile yok þirketin borcu yok öz kaynaklarý güçlü baðlý ortaklarý,ortaklarý iþtiraklerini blançolarda göremiyoruz gurup þirketlerine verilen teminat rehin ve ipotekler yüzünden öz kaynaklarý azaldý. Ýflas ertelemeninde nedenleri ( gurup þirketleri ) baðlý ortaklarý arasýndaký ticari alýþ veriþ Ali Cengiz oyunu þimdi blançolarý açýklamayan mý açýklatamayanlarmý biz yatýrýmcýlarmý suçluyuz rabaklarda aynýsýný oldu þirketlerin hep iflasý veriliyor bunu hep yapýyorlar ilk önce paramýzý sonrada hisselerimizi alýyorlar rabaklarda 4 tane patron iflas etti ama rabak þirketi baðlý ortaklarýyla dimdik ayakta %30%5 payla yönetimde olan patron þirketin kayýtlý iðnesini bile satamaz genel kurul kararý olmadan yeterli karar alma çoðunluðunu bulmadan olmaz zurnanýn son deliðinden farký olmaz pay sahiplerinin haklarý devlet güvencesinde bizim paylarýmýz. Bizim printaþta hisselerin kontrolü devlette yönetim kurulu baþkaný asaleten veya vekaleten de olsa þu veya bu deðil her pay sahibinin hakký eþittir bakanlýðýn veya SPK nýn tanýdýðý þarta tabii olarak oyda karda yönetime aday göstermede imtiyazlarý hariç.
     Alýntý Originally Posted by 2onur2= Yazýyý Oku
    Kayyum demek devlet demek 5 yýl boyunca kayyumlardan bir haber aldýkmý yok görevlerinin sona erdiðine dair bir bilgi verdiler mi bildiðim kadarýyla yok halka açýk þirketler topluluðu olarak kurumsal yönetim tebliði özel durumlar tebliði önemli nitelikteki iþlemler tebliði hangisine uyuldu bildiðim kadarýyla yok çavuþoðullarýnýn ayrýcalýðý nedir veya devlet bizim haklarýmýzý koruyorsa nasýl koruyor ben birþey anlamadým hisseleri ihraç eden devlet bizi neden çaresiz bilgisiz býrakýyor çavuþoðullarýmý devlete tabi devletimi çavuþoðularýna tabi bir çok soru var cevap veren kurum yok adalet nerede hukuk sözde herkese lazým deniyorda bize yatýrýmcýlara gelince bu hukukçular neyi bekliyor herhalde ölürsek adalet yerini bulacak çavuþoðllarý okadar suçlandý yazýldý çizildi suç duyurusunda bulunuldu ne deðiþti mahkemelerde ne karar alýndý bilen devlet bilgi vermeyen de devlet makamlar dolu ama kararlar boþ ne zaman hak hukuk boyunu gücünü gösterecek belli deðil.
    Kardeþim ,seni yerden göðe kadar haklý buluyor ayný düþüncede olduðumu haykýrýyorum desemde hakkýmýzý hukukumuzu kimden nereden arayacaðýz varmý böyle bir merci..Allah yar ve yardýmcýmýz olsun gitti helal alýn terimiz paracýklarýmýz..

3. selamun aleykum ortaklar...uzun zamandýr sayfayý takip etmedim....geçmiþ bayramýnýz mubarek olsun..........

4.  Alýntý Originally Posted by akant2017 Yazýyý Oku
    bu sorularý hiç þirket merkezine gidip sorma fýrsatýn oldumu ... neticede hissedarsýn bence sana iyi bir cevap verirler diye düþünüyorum...
    Þirket borsadan atýldýktan sonra geliþmeler hakkýnda bilgi almak için çok telefon ettim güvenlikten baþka telefona çýkan olmadý bilgi alabileceðim kimse olmadý hatta randevu talebimde oldu çay içer konuþuruz diye yönetimde olan hiç kimseye ulaþamadým iki sefer Ali beyle görüþtüm verdiði bilgi borsaya dönmek için uðraþýyoruz oldu 5 yýldýr sonuç ayný hep uðraþýyorlar görüþme talebime telefon harici cevap olmadý vereceklerini düþünmüyorum bakanlýk eðer böyle bir þirketin varlýðýný hatýrlarda uyarý gönderirse þirket bütün bilgileri internet sitesinde kapta spkda özel durumlarý ve blançolarý açýklar akant Ýstanbul'dasýn sen böyle bir giriþimde bulundunmu bir bilgi alabildinmi?

5.  Alýntý Originally Posted by mehmet54 Yazýyý Oku
    selamun aleykum ortaklar...uzun zamandýr sayfayý takip etmedim....geçmiþ bayramýnýz mubarek olsun..........
    Aleykümselâm. Seninde

6. Reis rabak hisselerini aldýðým zaman Halil bezmen yönetim kurulu baþkaný bile deðildi yönetimi vekaleten yürütüyordu þirkette %37 payý vardý örtülü kazanç þirketi zarara uðratmaktan rabaklarýn iflasý verildi 10 yýl kadar sonra iflasý kapatýldý Ýski skandalýndan hatýrlarsýn bezmenin bütün þahsi mal varlýklarýna el kondu ve þirket alacaklarý devlet tarafýn tahsil edildi bizler pay sahibi olarak bu kadar maðduriyet yaþadýðýmýz halde biz devletten alacaðýmýzý alabildik hayýr hep masal battý bitti iflas etti ama batan bezmen Amerikalarda tatil yaptý hapis deðil bu mükafattýr diðer patronlarda bu örnek teþkil ediyor mükafatýmýz bu diye düþünecekler en büyük zararý gören pay sahipleri oldu þirketten kaçýrýlan paralar geri döndüðünde pay sahiplerine verilmedi 2.dalga ayný akýbet keçeliler oldu onlarda gitti 3. Dalga Hayyam gariboðlu yine ayný masal bizim haklarýmýzdan bahseden yok kasayý boþaltanlarla helalleþiliyor ama bizlerle helalleþen muhattap olan bile olmuyor bir danýþýklý dövüþ deðil de bu ne perhizdir bilen yok rabaklar baðlý ortaklarýyla yolundan hiç taviz vermeden yeni patronlarla yoluna devam ediyor. Konitexler rakslar çukurovalar aktaþlar sabah pazarlamalar santral holdingler hep iflas ettirildi kurumsal yapýya hiç bir patron zarar veremez devlet alacaðýný er yada geç alýr çok güzel takdir ediyorum hak yiyen patronlar cezasýz kalmamalý ama bu arada patronlarýn kaçýrdýðý paralarý geri alan devlet bize pay sahibi olarak haklarýmýzý vermiyerek bir tür hak yemiþ olmuyormu pay sahiplerinin haklarý devlet güvencesinde ama hakkýmýzý alamadýðýmýz bir güvence nasýlsa böyle bir adalet anlayýþýmýz var patronun battýðýný duyuyoruz iflasý duyuyoruz 10 yýl 30 yýl þirketi zarara uðratan patrondan tahsil edilen alacaklarý duyamýyoruz pay sahibi olarak hakkýmýzý arayamýyoruz.

7. Bende ayný düþünüyorum kýymetli kardeþim..Ben kamu sektöründe 26 yýl aralýksýz çalýþtým ..Key hesabýmda biriken hakkým olan parayý alamadým ki bu parayý iki kere alýp yiyenler oldu çok iyi biliyorum.. Key hesabýmda biriken alacaklarýmla ilgili elimde tapu senedi gibi belgelerim olmasýna raðmen paramý devleti yönetenler vermediler üstüne resmen yattýlar Cimer'e yazdým dedimki neden paramý vermiyorsunuz belge istiyorsanýz aha size belge onlarda bana git mahkemeye ver diye bir yazý gönderdiler peki kimi mahkemeye vereceðimi söylemediler,söylemiyorlar..O yüzden kimse bana Türkiye'de Allah'ýn adaletinin iþlediðini asla söyleyemez ama Levent Kýrca'nýn dediði gibi altta kalanýn caný yansýn misali titan titana olduðunu biliyorum..Haklarýmýz kötü iþadamlarýna zayi olmasýn haram olsun..Malesef devleti yönetenler borsa maðdurlarýnýn sorunlarýyla asla ve asla ilgilenmedi hala daha ilgilenmiyor varmý öyle adaletli babayiðit Hz.Ömer adaletinde olan..Benim UNTAR,LÝOYAÐ ve CBS PRÝNTAÞ hisselerinde 270 bin tl param battý 2006 yýlý ve sonrasýnda ..Bu þirketler ve yöneticileri hepsi karanlýk ve þaibeli insanlar ki þirketleride içleri boþaltýlarak þaibeli batýrýlmýþtýr sonra isim deðiþikliði yaparak yollarýna devam etmiþler ve hala devam ediyorlar ..Devleti,spk'yý ve borsayý yönetenler bu þahýlarý görmüyorlarmý..Kardeþim ,boþuna baþýný aðýrtmayayým bir söyledin bin ah iþittin çok sýkýntýlar var ama çözüm kapýlarý olmadýðýndan boþuna konuþup yorulmayalým..Borsa maðdurlarýnýn sorunlarýný,maðduriyetlerini çözüme ulaþtýracak merci Cumhur Baþkaný Sayýn Recep Tayyip Erdoðandýr ..O kesinlikle çözün bu iþi derse çözülür yoksa gerisi hayal bile deðil...Saðlýcakla kal..

8.  Alýntý Originally Posted by kabile reisi 61 Yazýyý Oku
    Bende ayný düþünüyorum kýymetli kardeþim..Ben kamu sektöründe 26 yýl aralýksýz çalýþtým ..Key hesabýmda biriken hakkým olan parayý alamadým ki bu parayý iki kere alýp yiyenler oldu çok iyi biliyorum.. Key hesabýmda biriken alacaklarýmla ilgili elimde tapu senedi gibi belgelerim olmasýna raðmen paramý devleti yönetenler vermediler üstüne resmen yattýlar Cimer'e yazdým dedimki neden paramý vermiyorsunuz belge istiyorsanýz aha size belge onlarda bana git mahkemeye ver diye bir yazý gönderdiler peki kimi mahkemeye vereceðimi söylemediler,söylemiyorlar..O yüzden kimse bana Türkiye'de Allah'ýn adaletinin iþlediðini asla söyleyemez ama Levent Kýrca'nýn dediði gibi altta kalanýn caný yansýn misali titan titana olduðunu biliyorum..Haklarýmýz kötü iþadamlarýna zayi olmasýn haram olsun..Malesef devleti yönetenler borsa maðdurlarýnýn sorunlarýyla asla ve asla ilgilenmedi hala daha ilgilenmiyor varmý öyle adaletli babayiðit Hz.Ömer adaletinde olan..Benim UNTAR,LÝOYAÐ ve CBS PRÝNTAÞ hisselerinde 270 bin tl param battý 2006 yýlý ve sonrasýnda ..Bu þirketler ve yöneticileri hepsi karanlýk ve þaibeli insanlar ki þirketleride içleri boþaltýlarak þaibeli batýrýlmýþtýr sonra isim deðiþikliði yaparak yollarýna devam etmiþler ve hala devam ediyorlar ..Devleti,spk'yý ve borsayý yönetenler bu þahýlarý görmüyorlarmý..Kardeþim ,boþuna baþýný aðýrtmayayým bir söyledin bin ah iþittin çok sýkýntýlar var ama çözüm kapýlarý olmadýðýndan boþuna konuþup yorulmayalým..Borsa maðdurlarýnýn sorunlarýný,maðduriyetlerini çözüme ulaþtýracak merci Cumhur Baþkaný Sayýn Recep Tayyip Erdoðandýr ..O kesinlikle çözün bu iþi derse çözülür yoksa gerisi hayal bile deðil...Saðlýcakla kal..
    Ýnþallah sesimizi duyuyordur bu sorunlarý çözebilecek tek umudumuz þu an için Cumhurbaþkanýmýz bize hiç bir yerden umut olan olmadý ve borsanýn durumu yatýrýmcýlar için güvenilmez bir yer olmaktan spekülasyonlarýn ve maniplasyonlarýn yatýrýmcýlarý periþan etmekten zengini daha zengin etmekten baþka bir amacý olmayan bir düzen bazlarýn hak yiyenlerin yeri olarak kalacak kanunlar uygulansa aslýnda çok güzel yatýrýmlar ülkeyi kalkýndýrýr finansal büyüme simdilik bazýlarýný güldürebilir ama ondan sonrasý hüsran 1994 kýrizi bir seneryo yazýlýyorsa sonu herkes için kötü olur þirketlerin borsadan atýlmasý kanun kapsamýndan çýkarýlmasý pay sahiplerinin haklarý ödenmeden yapýlmamalý tabi iþlerine gelmeyen durumsa yönetmeliklerin patronlara yüklediði aðýr yükümlülüklerinin olmasý bireysel çözüm aramak zorunda kimse kalmaz sorun diye birþey de olmaz baðýmsýz denetim ve deðerleme raporu yaptýrmayan konsolide blançosunu açýklanmayan patronlara devletin 5 yýllýk plan dahilinde þart koþulmalý her 5 yýlda ayrýlma hakký tanýnmasý þirketlerin ünvan deðiþikliði baðlý ortaklarý iþtirakleri ticaret sicil müdürlüðü deðiþikliði adres deðiþikliði gibi önemli bilgilerin tescili kesin olarak tavizsiz yapýlmalý fesih sebebi sayýlmalý.

Sayfa 617/1098 ÝlkÝlk ... 117517567607615616617618619627667717 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •