Bir hak var ise borsaya dönsekte dönmesekte hakkým haram zýkkým olsun... Kim hakkýmýza girdiyse.. Bu zamana kadar bize yaþattýklarýnýn yanýnda az bile kalýr...
Bir hak var ise borsaya dönsekte dönmesekte hakkým haram zýkkým olsun... Kim hakkýmýza girdiyse.. Bu zamana kadar bize yaþattýklarýnýn yanýnda az bile kalýr...
amacým buradaki maðdur arkadaþlarý incitmek deðil sözlerim yanlýþ anlaþýlmasýn,
bende Doðtaþ kelebek'te hayatýmýn tokadýný yedim, Davut Doðan'dan yediðim tokat bana hayatý, yaþamý maneviyatý, v.s. v.s. herþeyi sorgulattý.
diyeceðim o ki;
hak, ahiret, öbür dünya, adalet gibi kavram ve kelimeler bizim gibi üç beþ kuruþ parasý olup onuda bunlar gibi çakallara kaptýranlar için bir önem yada anlam içermekte, bize bunlarý yaþatan insan görünümlü mahluklar için deðil..
is the average of five people around the human..
Þöyle kýsa bir araþtýrma yaptým.Son yýllara bakarak Çbs Pirintaþ genel kurullarý yýlýn bu aylarýnda yapmýþ.Belki muhtemelen önümüzdeki birkaç ay içinde genel kurul yapabileceðini düþünüyorum.Ticaret sicil gazetesi veya Spk'dan yeni haber bulamadým.Bir ara birileri Çbs pirintaþ borsaya dönecek diye hepimizi heyecan içinde býrakmýþtý.O arkadaþý arar oldu gözümüz kulaðýmýz.
Bu arada ölen patronun cenazesine gidebilen var mý?
Helallesmiyorum,sulelesi benim hakkýmý yedi.
Kul hakkýyla gitti.
CPH1909 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bildiklerini anlat, ama akýl vermeye kalkma,Anlatýlanlarý iyi dinle,ama hepsini doðru sanma,Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir unutma...
Vallahi ne diyeyim bilemiyorum bizim Dalton kardeþler bir iþ çeviriyor olmasýn öbür tarafta belki üç beþ tane daha þirket kurmuþtur hisselerini bile bastýrmýþtýr bir gün bir bakarýz gaypten haber var burda iþler çok iyi gelin alacaklarýnýzý fazlasýyla verelim hepimiz çok kazanacaðýz bu dünyada þirketler yavruladý yavrularýný bile bize göstermediler öbür tarafta hazýr derlermi vallahi ben gitmem benim Daltonlar dan daha çok borcum var çok çalýþmam lazým çok kabir azabý gibi dönüp duruyorum öbür tarafta fýrýldak olmaya niyetim yok Nasrettin hoca kazanýn yavrusu tencereyi Dalton kardeþlerde kazýðý yedirdi çýkarmý bilmem öbür tarafta kurtarýrýz diyenlere hayýrlý yolculuklar tokat manyaðý olduk iyice.
bekle bekle ne olacak halimiz .izahname yok bilanço yok ,haber yok.bu sözde maðdur ortaklarýn hali ne olacak diye bir açýklama yapan yok..fabrika isim hakký hepsi düzene konuldu o takýr takýr iþliyor lakin bize faydasý yok...bu gidiþle faydasý da olmayacak...
garibanca da yok oldu sýrra kýdem bastý..fabrikada iþe mi baþladý..eskiden bir iki kýssadan hisse yazýyordu..
Yer Ýmleri