zletti kendini gzmz arar oldu.Kzlderili'den Etkileyici Bir kssa
Bir gn, New York'ta bir gurup i arkada, le vakti yemek molasnda darya karlar. Gurup ierisindekilerin biri Kzlderilidir.
Yolda yrrken Kzlderili, onca insan kalabal, siren sesleri, yoldaki i makinalarnn kard grlt ve korna sesleri arasnda Kulama neeli bir crcr bcei sesi geldi. Onu arayacam der.
Arkadalar, bu kadar kalabaln, grltnn arasnda cr cr bcei aramasna glerler,bu hareketine pek anlam veremezler. Kzlderili'ye Bu kadar grltnn arasnda byle bir ses duyman mmkn deil derler ve yollarna devam ederler.
Kimse inanmasa da ilerinden biri, Kzlderili'yi yalnz brakmamak iin onunla kalr.
Kzlderili, yolun kar tarafna doru yrr, arkada da peinden..Az sonra gkdelenlerin glgesindeki bir tutam yeilliin ortasnda gerekten bir crcr bcei bulurlar.
Arkada, Kzlderili'ye Senin insanst glerin mi var. Bu sesi nasl duyabildin diye sorar.
Kzlderili Bu sesi duymak iin insanst glere sahip olmaya lzum yok. Beni takip et, sana nasl olduunu gstereyim...der.
Kalabalk bir kaldrma gelirler. Kzlderili cebinden kard bozuk paray kaldrma atar..
Birok insan, bozuk para sesini duyunca sesin geldii tarafa bakarak, ceplerinden para drp drmediklerini kontrol eder.
Kzlderili, arkadana dner..
nemli olan, neye kymet verdiindir. Her eyi ona gre duyar, grr ve hissedersin!.



Alnt yaparak yantla
Yer mleri