yokmu müjdeli haber..
yokmu müjdeli haber..
Borsa istanbul'da 1 tl'nin altýnda hisse kalmadý yatýrýmcýlar imece usulü büyük bir heyecan ve neþe içinde deðiþik hiselerden ekiyor biçiyor hatta bazý ürünlerde hasat bilem ediyor ama bizler saðolsunlar DEVLETÝ yönetenlerin duyarsýzlýðý umursamazlýðý beceriksizliðimi desem uygun olurmu bilmem ama tek bildiðim ellerimiz koynumuzda elimizde avucumuzda biþey kalmamýþ boynumuz bükük kara kara düþündüðümüzdür yani bize bayram gelmedi galiba hiç gelmeyecek..Canýmýz saðolsun diyeceðimde ya zoruma gidiyor spk ve Bist yöneticilerinin (önceki yönetimler) çok akýllýca bir iþ yapmýþlar gibi içlerini boþaltýklarý þirketlerinin ýsrarla borsadan atýlmasýný bekleyen dolandýrýcý hýrsýz patronlarýn oyunlarýna gelip Çbs boya ve özelliklede Çbs Printaþý borsa kotundan çýkarmalarý buralarý çok kanýma dokunuyor..Hepsine hakkýmýz haram olsun..Demekki yapanýn yanýnda kar kalýyormuþ Sayýn Cumhurbaþkaným ve Sayýn Adalet Bakaný ,birazcýk buralarý okusanýzda vatandaþýnýzýn seslerine kulak verseniz dertlerine derman olsanýz ne kaybedersiniz yoksa haþa kýyametmi kopardý haa..Ýçim yanýyor arkadaþ Ýçiiiimmm..
boþver kul hakkýyla göçüp gidecekler bu dünya aslýnda çok kýsa sisteme ayak uyduranlar kul hakký yiyenler bakalým bu dünyadaki gibi kýlýf uydurabileceklermi...
Borsa yatýrýmcýlarý bilinçli yatýrým yapýyor mu? iþin o tarafýda önemli.Kimisi riskin yüksek olduðunu bilerek ya tutarsa hesabý alým yapýyor, kimisi bilmeden araþtýrmadan.. sonra malum.Bilmeyenler için tecrübe, bilenler için þansýmý denedim olmadý dedirten olay.Birdaha böyle riskli bir yatýrým yapar mýyýz?? Çok zor, belkide hiçbir zaman.Görünen köy kýlavuz istemez.Þirket SPK ya olan yükümlülüklerini zamanýnda yerine getirmez, uyarýlara kulak asmaz ise olacaðý bu.Ben hatalý yatýrým yaptýðýmý kabul ediyorum ama iþin içinde bizim bilmediðimiz oyunlar varsa öyle yada böyle hak yerini bulur.Hak yiyenin yanýna kâr kalmaz.Kâr kalmýþ gibi gözüksede hak yiyen kiþiler son nefesini vereceði zaman ilahi adalette ödeyeceði bedelin farkýnda olduklarýna eminim.Gerçekten hak yiyenler bu dünyadaki hayatýný maddi olarak huzur içinde geçirmek adýna yapýyorlar.Aslýnda bize borçlu olduklarýnýn farkýndalar.
Kötü düþünmek istemiyorum aslýnda.Ýsterim ki bizim Çbs þirketlerimizinde borsamýzda yýldýzý parlasýn.
biz hatalý yatýrým yapmadýk bence...süslemelere aldandýk..
Arkadaþlar bu sayfamýzý Twitter'e taþýyalým .mesela Onur bey yorum yapsýn maðdur yatýrýmcýlar da onu tw. Da takip etsin. Bu þekilde takipçi arkadaþlarýn da takipçileriyle birlikte bir çok kiþiye ulaþýlmýþ olur. Bu sayede ÝMKB veya SPK 'nýn dikkati sýk sýk çekilmiþ olur.Mesela Twitter da bir hisse tavsiye edilse hemen SPK 'nýn dikkatini çekebiliyor. 3 büyük futbol kulübünün borçlarý 10 milyarýn üzerinde olmasýna raðmen tahtalarý kapatýlmýyor. Diðer taraftan ÇBS 'nýn twitter'e adý geçtikçe patronlarda kendisine çeki düzen verebilir
Çbs boya topiðinde þenlik varkoþun..
Yer Ýmleri