Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
119,90 10% 1,16 Mr 110,30 / 119,90
3,63 10% 501,00 Mn 3,31 / 3,63
8,14 10% 2,47 Mr 7,54 / 8,14
53,90 10% 982,81 Mn 47,32 / 53,90
34,80 9.99% 91,16 Mn 34,80 / 34,80
2,90 -9.94% 955,51 Mn 2,90 / 3,13
1.353,00 -9.68% 284,03 Mn 1.349,00 / 1.508,00
7,81 -8.12% 11,40 Mn 7,80 / 8,01
21,92 -7.74% 421,11 Mn 21,42 / 24,44
269,25 -7.16% 258,51 Mn 268,25 / 290,00
329,00 3.7% 35,57 Mr 317,75 / 335,00
3,14 2.61% 34,03 Mr 3,03 / 3,32
39,30 4.86% 15,25 Mr 37,14 / 39,36
15,11 4.64% 14,63 Mr 14,36 / 15,11
83,55 6.98% 13,83 Mr 77,40 / 83,85
19,42 4.52% 1,50 Mr 18,28 / 19,42
414,00 0.73% 8,67 Mr 407,00 / 417,50
196,70 2.45% 9,71 Mr 189,40 / 197,60
765,00 2.55% 4,53 Mr 742,50 / 770,50
95,55 2.52% 697,12 Mn 92,75 / 95,95
118,70 2.33% 332,28 Mn 114,90 / 119,30
414,00 0.73% 8,67 Mr 407,00 / 417,50
32,04 3.96% 257,43 Mn 30,62 / 32,14
10,95 2.34% 240,15 Mn 10,71 / 10,95
80,10 -1.6% 845,03 Mn 78,55 / 82,95

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 650/1098 ÝlkÝlk ... 150550600640648649650651652660700750 ... SonSon
Arama sonucu : 8783 madde; 5,193 - 5,200 arasý.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaþ

1. O halde bizim umutla beklememiz için ortada hangi sebep kaldýki yani anladýðým kadar borsa kotuna tekrar dönebilmesine tüm kapýlar kapalý kaldýki çavuþoðullarýnýn öyle insani beklentileri ve giriþimleride yok gayet hallerinden memnunlar çünkü borsa kotundan çýkarýlma sebebinide kendileri isteyerek bilinçli olarak yaratmýþlardý..Spk ve bist'in tüm uyarýlarýna çaðrýlarýna kayýtsýz ,duyarsýz kalmýþlardý çok iyi hatýrlýyorum..Bunu neden yapmýþ olurlar þirketlerini borsa kotundan attýrmak için yoksa iyi niyetli olmuþ olsalardý adam gibi þirketlerine sahip çýkarlar çoktan borsa kotuna tekrar dönmüþ olurlardý..Þahsen benim %5 bile ümidim kalmamýþtýr çünkü bu güne dek kapanan yada borsa kotundan atýlan hiçbir þirket geriye dönmemiþtir..Geçmiþ yýllarda tahtasý kapanan þirketler tekrar borsa kotuna alýnacak bu konuda çalýþmalar yapýlýyor diyorlardý yaklaþýk 12 yýl oldu ama olumlu bir adým görmedik devlet yetkililerinde yani o haberde fos çýktý..2onur2 arkadaþ ne dersin bu konuda varmý bir düþüncen fikrin..

2.  Alýntý Originally Posted by kabile reisi 61 Yazýyý Oku
    O halde bizim umutla beklememiz için ortada hangi sebep kaldýki yani anladýðým kadar borsa kotuna tekrar dönebilmesine tüm kapýlar kapalý kaldýki çavuþoðullarýnýn öyle insani beklentileri ve giriþimleride yok gayet hallerinden memnunlar çünkü borsa kotundan çýkarýlma sebebinide kendileri isteyerek bilinçli olarak yaratmýþlardý..Spk ve bist'in tüm uyarýlarýna çaðrýlarýna kayýtsýz ,duyarsýz kalmýþlardý çok iyi hatýrlýyorum..Bunu neden yapmýþ olurlar þirketlerini borsa kotundan attýrmak için yoksa iyi niyetli olmuþ olsalardý adam gibi þirketlerine sahip çýkarlar çoktan borsa kotuna tekrar dönmüþ olurlardý..Þahsen benim %5 bile ümidim kalmamýþtýr çünkü bu güne dek kapanan yada borsa kotundan atýlan hiçbir þirket geriye dönmemiþtir..Geçmiþ yýllarda tahtasý kapanan þirketler tekrar borsa kotuna alýnacak bu konuda çalýþmalar yapýlýyor diyorlardý yaklaþýk 12 yýl oldu ama olumlu bir adým görmedik devlet yetkililerinde yani o haberde fos çýktý..2onur2 arkadaþ ne dersin bu konuda varmý bir düþüncen fikrin..
    Bence bizim derdimiz adalet çavuþoðullarýnýn benim açýmdan %25 paya sahip olan hakim ortak konumunda bile olmayan printaþta çbs holdingi temsil eden tüzel bir kiþi borsada %1le %5le patron olanlar var neden printaþta bu kadar sorun yaþýyoruz 5 yýl iflas erteleme þirket kayyum gözetimindeydi hiç bir açýklama yapýlmadý çavuþoðullarý hakkýnda suç duyurusu yapýldý ne oldu adalet bir açýklama yaptý mý yönetimde olan Dalton kardeþler suçlu olsalardý dava açýlmýþ olsaydý 2019 yýlýnda yönetim kurulu baþkaný ve üye seçilemezlerdi hukuka aykýrý veya aklanmýþ olmalarý gerekirdi tescil gerektiren konular bunlar özel durum açýklamasý yapýlmalý ticaret sicil gazetesinde yayýnlanmasý gerekir yinede adalet. diyorum haklý haksýz kimse bir sonuca varýlmalý bu þirketler kurumsal þirketler çavuþoðullarýnýn þahsi malý deðil genel kurul kararý ve tescil gerektiren konulara uymamasý mümkün deðil çavuþlar ya devleti tanýmýyor yada devleti temsil eden makamlar iþini yapmýyordur. Rabaklarda Fiziki hisselerin kaydý yapýlmasý gerekirken verilen cevaplar vahim 2026ya kadar süre tanýndýðý halde devletin kapýlarýnýn hepsi bize kapalý hayýr diyorum adalet devlet niye var yaaa baba kapýsý yada devlet kapýsý asla kapalý olmaz pay sahiplerinin haklarý ana yasa güvencesinde çavuþoðullarý kim devletmi çavuþlara tabi çavuþlarmý devlete tabi ben çavuþlara vergi vermiyorum devlete vergi veriyorum asker polis hakim kamu görevlileri hakkýmý korusun diye çalýnacak kapý danýþýlacak konu varsa devleti bilirim kimseyi tanýmam yiðit ölür bu devlette hakký yenmez yiyenin kursaðýnda kalýr birgün çýkar çýktýðýnada çok þahitte oldum ne kaný nede hakký bu milletin yerde kalmaz vatana olan borçta asla bitmez.

3. Kymetli 2onur2 kardeþim,haklýsýnýz ve hepimiz haklýyýz ancak ortada bir sýkýntý,maðduriyet olduðu aþikar fakat biz maðdur yatýrýmcýlarýn sesini duyan cidiye alan bu konuda çözüm üreten ilgili alakalý duyarlý devlet mercii ve kurumu yok galiba bu konuda aklýn yolu bir yani hemfikiriz ama çaresisiz banamý sordunuz almasaydýnýz yapmasaydýnýz þirketi iyi seçseydiniz gibi mantýksýz manasýz saðlýksýz fikirler düþünceler bana necilik gibi sorumsuzluk hal ,hareket ve tavýrlarý olduðu sürece halbuki bizi borsaya borsa þirketlerine yatýrým yapýn faiz haram döviz almayýn gibi nasihati edenlerde zaten belli o zaman bu çeliþki niyeki biz vatandaþlara sýrtýnýzý dönüyorsunuz soyguncu, hýrsýz,dolandýrýcý,þaibeli iþler çevirip þirketlerinin içini boþaltan sonrada çeþitli bahanelerle þirketi iflas ettiren yada Çbs Printaþ þirketlerinde olduðu gibi kitabýna uydurulup danýþýklý dövüþ misali borsa kotundan atýrýlan bu adaletsizliðe,hakkaniyetsizliðe vesile olan þirketler sahibi paronlardan yana oluyorsunuz hani adalet mülkün temeliydi diye sormazlarmý adama..Allah hakkýmýzý,haklý hukukumuzu kimsenin yanýna kar býrakmasýn..Knuþulacak çok haksýzlýklar var ancak baþýný aðýrtmayayým kardeþim..Teþekkür ederim bilgilerin,düþüncelerin için..Allah'a emanet ol..Selamlar..

4.  Alýntý Originally Posted by kabile reisi 61 Yazýyý Oku
    Kymetli 2onur2 kardeþim,haklýsýnýz ve hepimiz haklýyýz ancak ortada bir sýkýntý,maðduriyet olduðu aþikar fakat biz maðdur yatýrýmcýlarýn sesini duyan cidiye alan bu konuda çözüm üreten ilgili alakalý duyarlý devlet mercii ve kurumu yok galiba bu konuda aklýn yolu bir yani hemfikiriz ama çaresisiz banamý sordunuz almasaydýnýz yapmasaydýnýz þirketi iyi seçseydiniz gibi mantýksýz manasýz saðlýksýz fikirler düþünceler bana necilik gibi sorumsuzluk hal ,hareket ve tavýrlarý olduðu sürece halbuki bizi borsaya borsa þirketlerine yatýrým yapýn faiz haram döviz almayýn gibi nasihati edenlerde zaten belli o zaman bu çeliþki niyeki biz vatandaþlara sýrtýnýzý dönüyorsunuz soyguncu, hýrsýz,dolandýrýcý,þaibeli iþler çevirip þirketlerinin içini boþaltan sonrada çeþitli bahanelerle þirketi iflas ettiren yada Çbs Printaþ þirketlerinde olduðu gibi kitabýna uydurulup danýþýklý dövüþ misali borsa kotundan atýrýlan bu adaletsizliðe,hakkaniyetsizliðe vesile olan þirketler sahibi paronlardan yana oluyorsunuz hani adalet mülkün temeliydi diye sormazlarmý adama..Allah hakkýmýzý,haklý hukukumuzu kimsenin yanýna kar býrakmasýn..Knuþulacak çok haksýzlýklar var ancak baþýný aðýrtmayayým kardeþim..Teþekkür ederim bilgilerin,düþüncelerin için..Allah'a emanet ol..Selamlar..
    Haklýyýz haklý olduðumuza inananlardaným haklýyken haksýz duruma düþmek istemem öyle zamanlar yaþadýmki öðretmenden imamdan askerden polisten dayak yedim kulak zarýmýn patladýðý yýllarca tedavi görmek zorunda kaldýðým günler oldu ama kin gütmedim öç almak için fýrsat kollamadým hep sabýr dedim faiz haram dediler haklýsýn bende inandým asla faize para yatýrmadým altýn erkeðe haram dediler nikah ve eþimin istekleri
    ve yüzük haricinde takmadým ve almadým dolar yabancý para ve vatanýmýza zarar veriyor kalkýnmamýza engel oluyor dediler bir tek dolar dahi almadým borsa yatýrým yeri kumar yeri deðil dediler alsat hiç yapmadým kimseye yüksek fiyattan sattým deyip karþý tarafýn üzüntüsüne sevinmedim bu yazdýklarýma birileri inanmaya bilir devletin arþivleri beþiðe kadar gizlidir yalaným varsa ispat etsinler kendi payým olan printaþlarda %40 rabaklarda % 33 hissem devletime feda olsun.

5. Bazý insanlarýn parasý
    Bazý insanlarýn caný
    Bazý insanlarýn evladý
    Bazý insanlarýn bekasý
    Bazý insanlarýn ahireti
    Önemlidir
    Hayat neyi kazandýðýnla deðil neyi feda etiðinle deðer kazanýr

6. Yaþamak için bir sebebin varsa asla vaz geçme gidinden çok gelen de hayýr vardýr

7. Bu gün anlamsýz olan belki yaðrýn anlam kazanacak peki ertesi gün.

8.  Alýntý Originally Posted by 2onur2= Yazýyý Oku
    Ýlgi (a) ve (c) kayýtý yazýlarýnýzla, ÇBS Printaþ Oto Boya ve Gereçleri Sanayii A.Þ. (CBS
    Printas). Santral Holding A.Þ. ve Rabak Elektrolitik Bakýr ve Mamulleri A.Þ. hakkýnda Kurulumuza
    iletilen þikayetlerinize, ilgi (b) ve ilgi (d)'de kayýtlý yazýlarýmýzla cevap verilmiþtir. Bu defa ilgi (e)'de
    kayýtlý yazýnýzda, ayný þirketler hakkýnda bazý hususlar belirtilerek þikayetleriniz yinelenmektedir.

Anilan þirketlere iliþkin olarak, tarafýnýza gönderilen ilgi (b) ve (d) kayitlý cevabi yazýlarýmýzda
    belirtilen hususlar geçerliligini korumaktadýr. Diðer taraftan, Kurulumuzca CBS Printaþ nezdinde
    yapýlan incelemeler sonucunda kamuyu ilgilendiren tespit ve bulgular, Kurulumuzun 06.01.2017 tarih
    ve 2017/1 ile 15.06.2017 tarih ve 2017/22 sayýlý bültenleri vasitasýyla kamuya açýklanmýþ olup,
    Þirket'i sermaye ve mal varlýðý kaybýna uðrattýðý Kurulumuzca tespit edilen sorumlular hakkýnda
    Cumhuriyet Baþ Savcýlýklarýna suç duyurularýnda bulunulmuþtur.

Sermaye piyasalarýnda gerçekleþen iþlemler, sermaye piyasasý kurumlarý, halka açýk þirketler ile
    sermaye piyasalarýnda faaliyette bulunan kiþi ve kurumlara iliþkin olarak, gerekli görülen hallerde
    Kurulumuz tarafýndan incelemelerde bulunulmakta, yapýlan incelemeler sonucunda tespit edilen
    hususlarla ilgili olarak gerekli yasal iþlemler tesis edilmesi halinde, incelemelerin kamuyu ilgilendiren
    sonuçlarý Kurulumuzun internet sayfasýnda yer alan Duyurular bölümünde yayýnlanan bültenler
    araciligiyla kamuya duyurulmaktadýr

6102 sayili Türk Ticaret Kanunu'nun 553 üncü maddesinin birinci fýkrasýnda, kurucular, yönetim
    kurulu üyeleri ve yöneticilerin, kanundan ve esas sözleþmeden dogan yükümlülüklerini kusurlarýyla ihlal
    ettikleri takdirde, hem þirkete hem pay sahiplerine hem de sirket alacaklýlarýna karþý verdikleri
    zararlardan sorumlu olduklarý hususu hükme baðlanmýþtýr. Bu itibarla, tarafinýzca genel hukuk hükümleri
    çerçevesinde yasal koþullarýn oluþmasý halinde, Þirket'in kottan çýkarýlmasýnda sorumluluðu bulunan
    kiþiler hakkýnda hukuki yollara baþvurulmasý mümkündür.

Reis bildiðin konular printaþ borsadan mahkemesi bitmeden borsa yönetimi tarafýndan kot dýþýna atýldý þirketi kayyumlar yönetiyordu kontrol onlardaydý defter deðeri 1.5 ken 2014te borsadan atýldýk ve 2015te mahkeme borca batýk olmadýðý kararýný verdi dava düþtü borca batýk olmayan þirket 2015ten beri haksýz yere borsa dýþýnda borsa kotundan ve kanun kapsamýnda çýkma þartlarý diye yönetmeliklerimiz var hiç bir kanuna uyulmadý baðýmsýz denetim ve genel kurul yapma mecburiyeti var bizim devletimizmi aciz de bunlarý çavuþoðullarýna yaptýttýramýyor yoksa devletimizin makamlarý mý engel oluyor burda ciddi çeliþkiler devletimiz engel oluyorsa niyeti ne yoksa ciddi sorunlar var demektir 25 kuruþtan bu hisseleri birileri bilinçli bir þekilde topladý demektir bu hisseler kimde hakim ortak kim çavuþlar dan baþka sorunlarda var demekki. Mahkemeler sanal deðilse sonuç neden yok tasfiye yok fesih yok birleþme konususu varsa devir sözleþmesi yok devir varsa pay alým tebliði ve çaðrý fiyatý yok tasfiye varsa tescil edilen bir belge yok bu nasýl bir adalet faili meçhul bir duruma döndü .
    .
    V - Kurucularýn, yönetim kurulu üyelerinin, yöneticilerin ve tasfiye memurlarýnýn
    sorumluluðu
    MADDE 553- (1) Kurucular, yönetim kurulu üyeleri, yöneticiler ve tasfiye memurlarý,
    kanundan ve esas sözleþmeden doðan yükümlülüklerini kusurlarýyla ihlal ettikleri takdirde, (…)
    (2) hem þirkete hem pay sahiplerine hem de þirket alacaklýlarýna karþý verdikleri zarardan
    sorumludurlar. (1)(2)
    (2) Kanundan veya esas sözleþmeden doðan bir görevi veya yetkiyi, kanuna dayanarak,
    baþkasýna devreden organlar veya kiþiler, bu görev ve yetkileri devralan kiþilerin seçiminde
    makul derecede özen göstermediklerinin ispat edilmesi hâli hariç, bu kiþilerin fiil ve kararlarýndan
    sorumlu olmazlar.
    (3) Hiç kimse kontrolü dýþýnda kalan, kanuna veya esas sözleþmeye aykýrýlýklar veya
    yolsuzluklar sebebiyle sorumlu tutulamaz; bu sorumlu olmama durumu gözetim ve özen yükümü
    gerekçe gösterilerek geçersiz kýlýnamaz

Sayfa 650/1098 ÝlkÝlk ... 150550600640648649650651652660700750 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •