24.880.928-18.984.712 =5.896.216
Prtas çbs*printaþ* e eski 18.984.712,43 24.880.928,00 76,30% 01.04.2020
24.880.928,00
6.220.232,00
8.632.338,50
Hazirun cetvelinde gösterilen ortaklýk ve sermaye yapýsý þirket pay defterine ve kayýtlarýna uygundur
Þirketin Sermayesi ve Paylarýn Toplam Itabari deðeri
Asgari Toplantý Nisabý Mevcut Toplantý Nisabý
Bakanlýk Temsilcisi
Yaþ bakýmýndan sizlerden büyük olduðum için (yaþ 61) sevgili kardeþlerim diye hitap edeceðim umarým uygun görürsünüz..öncelikle kýymetli kardeþim 2Onur2 ,azimli ,inançlý,yýlmayan ,hakkýn olaný sonuna kadar savunup almak isteyen vb duruþundan dolayý kutluyor ,tebrik ediyorum..Haklý mücadeleniz bizede umut oluyor ve cesaret veriyor..Kardeþim,bu gasp edilen helal emeklerimizi tekrar elde etme yolunda bizi ümitlendirdiðin için saðolasýn..Dilerim 10 cumhuriyet liracýklarým sana nasip olur.. Printaþ'ýmýz borsaya dönüyor müjdenizle yaþayacaðýmýz bayramýn ikramiyesi olarak helali hoþ olsun kardeþime derim.
Ýnþha Allah diyelim..Gerçek beklenti ve umut yolculuðumuzda daima yanýnýzda olacaðým...akant2017,evet,belkide bu konuda haklýsýn kardeþim
deðer kaybediyor diye beðenmemiþ olabilir..Selam ve dua ile hakkýmýzda dilerim en hayýrlýý olur..........
Reis düþüncelerin için saðol printaþa gönül vermiþ ortaklar olarak hakkýmýz olaný arayacaðýz Rabbim hayýrlýsýný versin herkes gönlündekince mutlu olsun dilerim yýllardýr nerde yanlýþ yaptýðýmý düþünerek tozlu raflarda duran rabaklarý santralleri gördükçe üzülüyorum alýn terimiz emeðimiz neden kayýt altýna alýnmýyor aldýramýyorum baðlý ortaklarý yoluna devam ediyor olmasýna karþý bir türlü eksiðimiz nerde ulaþtýðýmýz makamlar neden suskun sorularýmýz çok cevap veren makamý bulamýyoruz herkes baþýndan savmanýn derdinde battý iflas etti çok borcu var diye geçiþtiriyorlar asýl yardýmcý olmasý gereken makamlar çok uzaktalar kar payý yok ayrýlma hakký yok birleþmeden dolayý ayrýlma veya pay alma hakkýmýz yok kanun kitaplarda yazýlanlar açýk birleþmeye konu olan bir þirketin mal varlýðý olmasa birleþmeye zaten konu olamaz kesin olarak ya finansal yada duran varlýðý vardýr.
Yer Ýmleri