Bunu bildigimiz iyi oldu akant.tesekkürler.
Þu kesinki bu hisseler tekrar açýlacak .neden bu kanýya vardým,aylardýr doðru dürüst yorum olmuyor bir kaç kiþinin haricinde ele avuca gelen bir yorum yok bu ne demek bu hissede olan yatýrýmcý sayýsý çok az en azýndan toplam yekün az.demekki halka açýklýk oraný prtas da yüzde yetmiþe yakýn olduðu halde oran olarak ya speðin elinde yada yönetimin.bu benim tespitim
Akant aslýnda müthiþ bir paylaþým yaptý ama hep beraber bunun farkýndamýyýz.çbs satýþ paz as kuruldu benim izlenimim ve tespitim þuan tüm faaliyetler bunun üzerinden gidiyor kurucu hissedarlar cbsbo ve prtas yýl sonlarý hissesi oranýnda kar payý alacaklar bildigim kadarýylada iþler gayet iyiymiþ.bu bir .birde arsa prtas ýn dolayýsýyla çbs satýþ ve paz as burayý faaliyet gösterdigi için prtas a kira tahahüdü vardýr buda 2.borsaya girmek için olmazsa olmaz olan ilgili sirketin faaliyet göstermesi.çok þükür bu problem yok.inþallah gerekli koþullarý yerine bir an önce getirirlerde bu yaz aylarýnda güzel haberler alsak.
Elbetteki umut fakirin ekmeðidir sabýrla bekliyoruz ancak ciddi anlamda güzel bir haberde düþmedi bu güne dek bist'e döneceðine dair borsa ile alakalý ..Umarým çavuþoðullarý ömürlerinde bir kerecik olsun sözlerinde dururlar itibarlarýný bir kez daha yerle bir etmezler..Ýnþa Allah..Þirketlerin bekasý için Sürekli araþtýrma içinde olan arkadaþlarýmýza sonsuz teþekkürlerimi sunuyorum..Hayýrlý Ramazan-i þeifleriniz olsun..Akan T,Turbulans,garibanca,tþkkrler..Sosyete ÇBS'li nerelerdesin:Üsküdarlý galatalý gibi biþey geliyor aklýma..Çok rahat adam ,niye acaba..
![]()
Napýyým optimist bir önerin varmý.patronu arýyorum telefonu açmýyor mesajýma cevap vermiyor.fabrikayý arýyorum muhatap bulamýyorum.spk yý borsayý arýyorum biz bilgi veremeyiz muhatabýnýz yönetim diyorlar buraya biþeyler yazýyorum tahminle olmuyor deniyor .ne yapalým sen söyle onu yapalým þurda yazan 2-3 kiþi kaldý onlarda belki unutulsun gitsin diye bir beklenti içinde olabilirler.bu arada yanlýþ bilmiyorsam takas daðýlýmý kapalý tahtalarda gözükmüyor.
Sende haklýsýn kardeþ..Malesefki ülkemde maðdur borsa yatýrýmcýlarýný önce borsaya yönlendiren sonrada maðduriyetlerini umursamayan önemsemeyen bir devlet yönetimi var ne kadar ciyaklasak ,viyaklasak boþ tüm temayüller hýrsýz ,arsýz,hayasýz,ahlaksýz,dürüst olmayan,devlete vergisini vermeyen,iþçisinin sigortasýný yatýrmayan alýn terini çalan patronlardan yana (Ýhlas holding,Memsa,Ünal tarým,Lio yað sanayi,Çbs printaþ ve daha nice batýk þirketlerin zalim patronlarý gibi) .. Bizimde 15 yýldýr oy verdiðimiz hükümetler zamanýnda yüzlerce þirket battý yada hileli batýrýldý bizimde birikimimiz buhar oldu gitti ama hükümetler bizim yanýmýzda olmadý hakkýmýzý savunmadý gitti gene o patronun sýrtýný sývazladý bizlerde battýkça battýk banka borçlarýyla..Zalim þirket patronlarýna ve destekçilerine haklarýmýz haram olsun..Saðlýðýmýz bozuldu gitti..Çavuþoðullarýný öve öve bitiremeyen bir ALTIN vardý buralarda BOZACI arkadaþý garibancaya sormak lazým þimdi nerelerde acep bu ÞIRACI arkadaþýn gelsin sözünün arkasýnda dursun (bizi aydýnlatsýn) diye..
Son düzenleme : kartalgaga; 11-06-2017 saat: 15:44.
Yer Ýmleri