Artýk bu aþamaya gelindigine göre bunun hedefi bist anapazar.dilerim süreç çabuk yürür ve helal birikimlerimiz yeniden hayatýmýza katýlýr.ama son yazýþmalar bana SPK ile bir irtibat oldugu ve onun yönlendirmesi ile süreç yürüdügü anlaþýlýyor.allah utandýrmasýn inþallah herkes bu birleþmeden net þekilde hakkýný alýr.
umarým gong bizim içinde çalar bir an önce .garibanca bir hoþgeldin deseydin o kadar mý yazmamak için yemin ettin.senin yerine ara sýra kýssadan hisse paylaþýmlarýný paylaþtým kusura bakmadýn umarým .yokluðunda bende bir iki hikaye hayal paylaþtým.senden güzel haberler bekliyorum ...
b) ÇBS Printaþ Oto Boya ve Gereçleri Sanayii AÞ (Þirket) nezdinde 6362 sayýlý Sermaye Piyasasý Kanunu ve ilgili mevzuat
kapsamýnda yapýlan incelemeler* sonucunda, aþaðýdaki tabloda yer verilen suç duyurularýnýn yapýlmasýna karar verilmiþtir.
Suç Duyurusunda
Bulunulan Þahýs
Suç Duyurusuna
Neden Olan Eylem
Eylemin Aykýrýlýk Teþkil
Ettiði Kanun Maddesi
Ali Eþref ÇAVUÞOÐLU
Orhan ÇAVUÞOÐLU
Burhan ÇAVUÞOÐLU
ÇBS Boya Kimya San. ve Tic. AÞ sahibi olduðu ÇBS Oto Boyalarý San.
ve Tic. AÞ hisselerinin Þirket’e devrine iliþkin yapýlan 31.05.2014 tarihli
hisse devir sözleþmesi sonucunda Þirket’in 33.839.784 TL zarara
uðratýlmasý. 6362 sayýlý Sermaye
Piyasasý Kanunu’nun 21
Ali Eþref ÇAVUÞOÐLU ve 110’uncu maddeleri
Orhan ÇAVUÞOÐLU
Burhan ÇAVUÞOÐLU
Aydýn ÇAVUÞOÐLU
ÇBS Holding AÞ’den alacaklarýn azaltýlarak Þirket’in baðlý
ortaklýklarýnýn 1.923.545 TL zarara uðratýlmasý.
Ali Eþref ÇAVUÞOÐLU
Orhan ÇAVUÞOÐLU
Burhan ÇAVUÞOÐLU
Aydýn ÇAVUÞOÐLU
ÇBS Oto Boya Sistemleri San. ve Tic. AÞ’nin Nippe Trading Co.’ya olan
borcunun devralýnmasý suretiyle Þirket’in 1.420.119 TL zarara
uðratýlmasý
Korona bir geldi patronlar kayboldu genelkurullar yapýlamadý okullar uzaktan eðitime geçti hayýrdýr garibanca klavyene koranamý bulaþtý çözemedinmi sorunlarý
Cbsbo Cbs Boya Kimya Sanayii Ve Ticareti A.s. Ortaklarindan Cbs Holding A.s.`nin
25.06.1998 Tarihli Yazisi Asagiya Cikarilmistir
25.6.1998
"Gunluk bir gazetede cikan habere atfen CBS Shinto firmasi ile ilgili olarak Kurumunuz tarafindan tarafimizdan sifaen
istenen bilgiler asagida sunulmaktadir.
1994 yilinin Nisan ayinda kurulan CBS Shinto Boya Kimya Ticareti A.S.`nin ana faaliyet konusu otomotiv sektorunde kullanilan
elektrokataforez boya pazarlamasidir. Sirketin ortaklik yapisi asagidaki gibidir:
CBS Holding : %49.99
Shinto Paint Co : %39.99
Itochu Corp. : %10
Diger : %0.02" (IMKB BULTEN)
ÇBS ile Erkurt, yalýtýmda ortaklýða gitti
Boya sektörünün önde gelen isimlerinden ÇBS ile otomotiv ve beyaz eþyaya
yalýtým ürünleri imal eden Erkurt, ýsý yalýtýmýnda iþbirliðine gi
Boya sektörünün önde gelen isimlerinden ÇBS ile otomotiv ve beyaz eþyaya yalýtým ürünleri
imal eden Erkurt, ýsý yalýtýmýnda iþbirliðine gitti. Ortaklar, kurduklarý ÇBS ÝZOGUARD ile ýsý
yalýtýmý sektörünün önemli oyuncularý arasýnda yer almayý hedefliyor.
Ýki þirketin yalýtým sektöründe ortaklýða gitmesinde Türkiye'nin bu konudaki eksikliði büyük
rol oynadý. Ülkedeki yaklaþýk 17 milyon konutun yüzde 90'ýnýn yalýtýmsýz olduðu, bu yüzden
konutlarda Avrupa ülkelerine nazaran sadece ýsýnma amaçlý olarak 3-4 kat fazla yakýt
tüketildiði ifade ediliyor. Türkiye, kullandýðý enerjinin yüzde 75'ini ithal ediyor. Ýthal edilen
enerjinin yüzde 33ü binalarýn ýsýtma ve soðutmasý için kullanýlýyor. Isý yalýtýmsýz binalardaki
enerji kayýplarýndan dolayý her yýl yaklaþýk 11 milyar TL'nin israf edildiði hesaplanýyor. Isý
yalýtýmý sayesinde ithal edilen enerjide yüzde 50'ye varan tasarruf saðlanabileceði dile
getiriliyor. Türkiye'de yýlda yaklaþýk olarak 30-35 milyon metrekare ýsý yalýtýmý yapýlýyor.
Öte yandan önümüzdeki yýl boya sektöründe yaklaþýk yüzde 10'luk, dýþ cephe pazarýnda ise
yüzde 20'lik artýþ bekleniyor. Dýþ cephe ýsý yalýtým sistemlerinde ise yýllýk artýþýn ortalama
yüzde 35 olacaðý tahmin ediliyor.
ÇBS Boya, inþaat boyalarýný uluslararasý iþbirliðiyle üretecek!
ÇBS Boya Kimya Sanayii ve Ticaret A.Þ. uluslararasý bir þirketle iþbirliði görüþmelerinin baþlamasýnýn
kararlaþtýrýldýðýný bildirdi. ÇBS Boyanýn iþtigal konusu olan inþaat boyalarýnýn üretim ve satýþý konusunda iþbirliði
yapabilecek...
ÇBS Boyanýn, Kamuyu Aydýnlatma Platformunda (KAP) yayýmlanan özel durum açýklamasýnda, þirketin bugün
yapýlan Yönetim Kurulu toplantýsýnda, þirketin ana ortaðý ÇBS Holding Anonim Þirketinin aldýðý Yönetim Kurulu
kararý doðrultusunda, uluslararasý bir þirketle ÇBS Boyanýn iþtigal konusu olan inþaat boyalarýnýn üretim ve satýþý
konusunda iþbirliði yapabilme imkan ve alternatiflerinin araþtýrýlmasýyla ilgili görüþmelerin baþlatýlmasýna ve bu
meyanda bir gizlilik anlaþmasý imzalanmasýnýn ÝMKBde duyurulmasýna karar verildiði belirtildi.
Yer Ýmleri