bence önce izahname gelmesi gerekmezmi bu þirket neler yaptý yüzde 76 ortaklarý var halka açýk iki þirket biri tahtasý kapanmadan önce nerdeyse kâr açýklayacak,diðeri borça yükü olan bir þirket biraz daha þeffaf olmak gerek benim hayali düþüncem...
bence önce izahname gelmesi gerekmezmi bu þirket neler yaptý yüzde 76 ortaklarý var halka açýk iki þirket biri tahtasý kapanmadan önce nerdeyse kâr açýklayacak,diðeri borça yükü olan bir þirket biraz daha þeffaf olmak gerek benim hayali düþüncem...
bu gidiþle çok filli boya reklamý görürüz.
TRENDYOL'a bakýn ÇBS ürünleri satýlýyor bundan daha iyi reklammý olur..![]()
bu aklýnýzdaki sorularý yazýn bir kenara.spk dan onay gelse dahi yönetim bunu genel kurulda onaya sunacak.bu sorularý orada sorarsýnýz.yakýn vadede bir genel kurul gözüküyor.
Düþüncende haklýsýn ama sürecin nasýl iþlemesi gerekiyor bilmiyoruz ilk önce þirketleri birleþtirmeden özvarlýk tespitinin yapýlmasý için spk na baþvuda bulunulmasý gerekiyor demekki konsolide blanço ve izahname için gereken kayýtlarýn incelenmesi taslak izahnamenin yayýnlanmasý ve ondan sonrada uygun bulunursa spk tarafýndan onaylanmasý izahnamedeki ayrýntýlar ortaya çýkacaktýr devralan þirket devrolan þirkete payý oranýnda bedelsiz hisse vererek tek çatý altýnda iþlemleri yürüteceklerdir. Þirketlerin Özvarlýkarýnýn hesaplanarak paydaþlara eþit þekilde daðýlýmý baþka türlü yapamazsýn printaþýn halka açýk olan kýsýmý kimde hisse daðýlýmýný bilmiyoruz mkk kuruluþu bu bilgileri biliyor printaþ belki kendi hisselerini kendi topladý þirketler kendi hisselerinide porföyünde bulundura bilir belki printaþýn içindende bir pay daðýlýmý olabilir.hakim ortaklar içsel bilgilere sahip olduðu için halka açýlan paylarýn printaþ tarafýndan toplanmasý mümkün.
Þirket ortaklarýndan 56 tane tüzel kiþi var 3.2 milyon lot bu hisseler kim bilir kimde
Yer Ýmleri