kripto para,çiftlik bank,titan zinciri,hortumcu vb gibi daha birçok dolandýrma yöntemleri ne için bu dünyada daha lüks yaþayýp,bir çok kiþiyi dolandýrýp yetim hakký yiyip hem ülkelerini zor duruma sokuyor,ne zaman bu insanlarýn bu para hýrsý bitecek,sanýrým bitmez hitit dönemindede vardý firavun dönemindede bizans dönemindede ....

Alýntý yaparak yanýtla
bizdekide þansa yanayým ne bahtsýzýn biriymiþim..Senin kanunlarýn mazlumu eziyor zalimi,zulmü,hýrsýzý,dolandýrýcýyý,ahlaksýzý,hayas ýzý vb. koruyorsa daha ne gördükki dur bakalým daha göreceklerimiz var ..Allah bizleri korusun ve muhafaza eylesin..Zalimlere,hýrsýzlara,dolandýrýcýlara,kati llere ,çocuk istismarcýlarýna fýrsat vermesin..Yüzyýllar önceinde Hammurabi kanunlarý vardý tam bizlik ve bu zamanlýk baþka çare yok ki gerçek olan Allah'ýn kanunlarýdýr o da bizde yok o zaman sýkýntýya devam..

Onur'um öldüm gülmekten çok haklýsýn resmen kaþýnýyor gibiyim
Belki dedim Ali Çavuþoðlu ve kardeþleri ararlar alo derler hal hatýr sorarlar hatýr için benim 10 tam cumcoin'lerime talip olur beni mutlu ederler diye düþünmüþtüm ama onlarda vefasýz çýktý..Þaka bir yana cümlenize mübarek ve hayýrlý ramazanlar diliyorum..

Yer Ýmleri