Yokmu bomba haber verecek....
Yokmu bomba haber verecek....
Yok maalesef akant zaten fazlada bir kaynaðýmýz yok .ama sende varsa bekliyoruz.
kartalgaga (Murat) seni Whatsap grubumuza aldýðýmýzda yeðeninin numarasýný vererek kaydýný yaptýrmýþsýn. Aradýðýmda yeðenin çýkýyor. Numaram yeðeninde ve forum özel mesajýnda var. Benimle ilgili sorunun varsa ara görüþelim. Eðer yoksa ne Altun beyin Ne de benim hakkýmda yalan yanlýþ paylaþýmlarda bulunma. Çünkü ayný gemideyiz.
Garibanca efendi,ben seni iyi niyetli bir arkadaþ olarak düþünüp yeðenimede danýþarak bilgi alýþ veriþinde bulunmanýz için onun tel.nosunu verdim çünkü o da printaþ maðduruydu ama sonraki geliþmelere baktýðým zaman güvenilir insanlar olmadýðýnýzý analiz ettim yeðenimin tel nosunu verdiðimede bin piþman oldum çünkü bana özel msj' la þerefin varmý demeniz ne derece insan olduðunuzun ifadesiydi ..Ben þerefli bir insaným seni aramamda gerekmiyor mecburiyetimde yok seninle ve arkadaþýn altun'lda iþim olmaz bundan böyle isminizide zikretmem ancak þunuda bilmeni istiyorum baþkalarýnýn þerefini sorgulayacaðýnýza kendi þerefinizi muhafaza edin yeter varsa þayet..Yeðenimi bir daha arayýp rahatsýz etmemeniz koþuluyla benim açýmdan bu konu burada kapanmýþtýr.. Arkadaþýn mahkemeye katýldým printaþ tekrar borsaya dönecek iyi olacak demiþ sonrada buralarda bir daha yorum yapmamýþ kaybolup gitmiþti..Bende iyi niyetle nerede bu arkadaþ bize bir açýklama getirsin son durum hakkýnda diye ona dolaylý yollardan çaðrý yapmýþtým..Bilginiz size kalsýn,umarým beni telefon etme mecburiyitinde býrakmazsýnýz ..Bundan böyle herkes kendi iþine baksýn ve hakaretlerinde sende kalsýn..
Arkadaþlar kendi aramýzda tartýþmamýza gerek yok çünkü ortada hisse yok alýp satamadýktan sonra hissenin önemide yok.Býrakýn herkes kendi düþüncelerini rahatça ifade etsin kimileri batçak desin kimileri borsaya geri dönecek desin tahta zaten 3 buçuk senedir kapalý o yüzden birbirimizi üzmemize gerek yok.Ýllaki bu forumda hisseyi konuþacakta deðiliz isteyen farklý konulardanda bahsetsin önemli olan forum sayfasýnýn unutulmamasý bilgi alabilenlerde bildiklerini paylaþsýn iyi yada kötü sonuçta umut fakirin ekmeði.Sonuçta gözaltý pazarýndaki hisseyi ben bile bile aldým o yüzden kimseyi suçlayacakta deðilim.
Deðerli printaþzede,ne söylemek istediðinizi gayet iyi anlýyorum ayrýcada teþekkür ediyorum ancak ben bu söz konusu kiþilere sizin bize bilgi verme bizi aydýnlatma mecbuiyetiniz var sizin yüzünüzden ben bu hisseyi aldým demedim demiyorumda sadece biz printaþ maðdurlarý mademki dayanýþma ve bilgi paylaþýmýnda olmamýz gerektiðinden yola çýkarak dedimki printaþýn mahkemelerine dair katýlmýþ yeni ve eski en detaylý bilgiye sahip arkadaþýmýz (Altýn) gelsede gönlümüzü ferahlatacak taze bilgi paylaþýmýnda bulunsa bizler varsayýmlý muallak bilgilere sahibiz bizi en iyi ALTUN aydýnlatýr diye inanýn esas bu amaçla kiþi hakkýnda eleþtirici yorumlar yaptým ama kesinlikle kiþiye karþý þahsi bir düþmanlýðým yok zaten tanýmamda..Burada mahkemeden sonra bir daha yazmadýðý hissemiz hakkýnda yorum yapmadýðý içinde acaba çavuþoðullarýnýn adamýmýdýr diyede þüphelerim olmuþ ancak bu zayýf bir düþünce olduðu için fazlada üstüne durmadým..Tabiiki kimsenin kimseye bilgi verme zorunluluðuda yoktur ancak bu hayýrsýz çavuþoðullarýnýn bize attýðý kazýk yüzünden birbirimize düþtük üzüntüdenn..Allah büyük hayýrlýsý olacak inþa Allah..Slm..
Bak þimdi sana, hakkýmýzda bilip bilmeden olumsuz olarak ÝLK OLARAK SENÝN BAÞLATTIÐIN ve onca ahhh aldýðýn iki ayrý paylaþýmlarýnda yapmýþ olduðun hakaretlerine cevap vermek isterim.
Aþaðýdaki paylaþýmdan alýnan cümle aynen yer almaktadýr.
mahkemeye katýldým çavuþoðlu söz verdi çok para kazanacaðýz diyen soyadý ALTIN olan sözüm ona hayasýz adamlar
Hayayýz kelimesinin tam olarak ne demek olduðunu bilmiyorsun anlaþýlan. Bak ne diyor hayasýz kelimesinin sözlük anlamý :
Haya hissi olmayan, iffetsiz, namussuz, ahlaksýz, utanmaz, arsýz.
Diyerek sen bir sürü ithamlarda bulunarak rahatlayacaksýn. Terbiyesizleþmeyeceksin. Kendince efendi olacaksýn ve bunu biz sineye çekeceðiz. Oh ne ala var mý öyle bir þey.
Þerefsizlikle itham edilmeden sadece eðer þerefin varsa ararsýn denilmesinde ( ki bu bir seçenektir þerefli olmak ya da olmamak) ortalýða vel vele ye vereceksin. Bak bu yazýlan cümleyi iyi oku ve anla. Ne diyor diye bir daha düþün; Sana ******** diye ithamda bulunan yok.
Sen kimsin seni arayacakmýþým diye de karþýndakini hor görerek klavye dayýlýðý yapýyorsun. Senin arayýp aramaman hiç önemli deðil. Kendi whatsap grubumuzdaki kiþilerin sayýsý beþ, altýyý geçmeyen arkadaþlarýmýzla bildiklerimizi, duyduklarýmýzý paylaþmaktan öte bir þey deðildi. Birlikten kuvvet doðar düþüncesiyle gruba seni de aldýðýmýzda, zaten baþtan bir baþkasýnýn numarasýný vererek Whatsapta kaydýný yaparak yalancýlýðýný ortaya koymuþsun. Önce hatayý kendinde ara.
Ayrýca þahsým olarak ben kimseye uyutmadým.
Haa uyuttum diyelim. Uyuttuðumdan bu hale geldin. Uyutmasam ki sen böylelikle uyanýk kalsan. Tahtasý kapanmýþ bir þirket için bu güne kadar ne yapabileceksin. Evet þu an itibariyle TAM ANLAMIYLA UYANIKSIN. Bu günden sonra bu uyanýklýðýndan sonra senin yapabileceklerini görelim. Üstelik onca senin gibi maðdurlarý sevindireceðini de unutma. Ýster uyanýk o ister uykulu bundan sonra deðil bak dikkatini çekerim, tahtasýnýn kapandýðý andan itibaren ne yapabileceðin konusunda BEKLEMEKTEN BAÞKA YAPABÝLECEÐÝN HER HANGÝ BÝR ÞEY YOK. Ayrýca tahtasý kapatýlan diðer bilmem kaç kusur þirket yatýrýmcýlarý ne yapabildi. Yapamadý çünkü atý alan Üskadar'ý zaten geçmiþti. Bence þu an itibariyle þirketin eðer isterse kendi yapabileceðini inanmaktan baþka ne beklentimiz olabilir. Bii umut bekliyoruz iþte.
Ayrýca dikkatini çekmek istediðim diðer konu ise, þimdiye kadar ki satýrlarýmda þirket hakkýndaki iyi veya kötü eleþtirilerinin hiç birini deðinmedim. Daha doðrusu olumsuz eleþtirilerin hakkýnda þirketi savunmadým. Þirket yönetimine nasýl davranmak istiyorsan öyle davran. Bu beni hiç mi hiç ilgilendirmez.
Þimdi satýrlarýma þöyle tamamlamak istiyorum. Yukarýdaki yazdýklarýmdan hakkýmýzda biraz olumlu düþünce oluþmuþ ise; her ne kadar takma isimle forumda yazýyor isek te ve çok az kiþi birbirini gerçekte tanýyor ise de; EÐER insansan forumda, gerek benim gerekse ALTUN beyin hakkýndaki yazdýklarýndan dolayý hata ettiðini açýklarsýn.
Yer Ýmleri