-
Sayın ntatli34,sizlerede hayırlı Ramazanlar dilerim..Sağolasın..Spk kurumundakiler hükümet yetkililerininden emir alıp uygulayan bir kurum bunların hangisi görevini düzgün yapıyorki Devleti nasıl yönettikleri herkesin malümu garibanlar,mazlumlar eziliyor zalimler,zenginler baş tacı ediliyor yani düzen geçmiş yıllarda olduğu gibi soygun düzeni sadece figüranlar değişiyor vatandaş ise sürekli engaz kaldırıp devleti soyanların bedelini ödüyor...Fetö avaneleriyle birlikte ülkemizin tüm ekonomik kaynaklarını (altın,döviz) yurt dışına kaçırdı yetmedi ekonomimizede büyük bir darbe vurdu peki bunlara vesile olanlar kimler geçmiş ve mevcut hükümetler özellikle Ecevit hükümeti(koalisyon) ve AK parti hükümetleridir..Hain,kalleş Fethullah Gülen kancığının kasalarına oluk oluk para aktardılar sonrada sen çok yedin ben az yedim çıkar,menfaat kavgaları büyüdü ve kılıçlar çekildi..ülkemizin aleyhine gelişen bu ekonomik tahribatın soyal yaşamımızdadabıraktığı olumsuzlukların bedelini biz gariban vatandaşlar ödemedikmi sonrada birileri çıkıp ben kandırıldım deyip işin içinden sıyrıldı hatta kendini kahraman ilan etti ..Ama ahir alemde ve mahşer günü burada olmayan adalet orada er geç tecelli edecektir..Yok öyle faiz,döviz,altın haram deyip bizi borsaya yönlendirip soyguncu hırsız şirket patronlarına başımızı tutup süzdürmek sonrada bana ne banamı sordunuz deyip kenara çekilmek...Bir vatandaş olarak Ak parti yöneticilerine hakkımı helal etmiyorum asla zayi olmasın Rabbim olan Allah'ın nazarında..Ülkede herşey dövize endeksli bir tek maaşlarımız dövize endeksli değil adeta kuşa döndü bu hakkaniyet,adalet,adillikmidir.. Evet spk görevini yapıyor ama yandaş zengin patronların lehine onlar için seferber olmuş durumdalar biz helal parasını,alın terini hırsız şirket patronlarına kaptırmış,mağdur olmuş küçük yatırımcılar kimin umurunda..Bu Çbs boya ve Printaş boya; sahipleri çavuşoğulları, Spk,bist birliğinini gerçekleştirip alınan karar neticesinde borsa kotundan çıkarılmıştır.. Allah sonumuzu hayr eylesin..Amin.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri