Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
119,90 10% 1,16 Mr 110,30 / 119,90
3,63 10% 501,00 Mn 3,31 / 3,63
8,14 10% 2,47 Mr 7,54 / 8,14
53,90 10% 982,81 Mn 47,32 / 53,90
34,80 9.99% 91,16 Mn 34,80 / 34,80
2,90 -9.94% 955,51 Mn 2,90 / 3,13
1.353,00 -9.68% 284,03 Mn 1.349,00 / 1.508,00
7,81 -8.12% 11,40 Mn 7,80 / 8,01
21,92 -7.74% 421,11 Mn 21,42 / 24,44
269,25 -7.16% 258,51 Mn 268,25 / 290,00
329,00 3.7% 35,57 Mr 317,75 / 335,00
3,14 2.61% 34,03 Mr 3,03 / 3,32
39,30 4.86% 15,25 Mr 37,14 / 39,36
15,11 4.64% 14,63 Mr 14,36 / 15,11
83,55 6.98% 13,83 Mr 77,40 / 83,85
19,42 4.52% 1,50 Mr 18,28 / 19,42
414,00 0.73% 8,67 Mr 407,00 / 417,50
196,70 2.45% 9,71 Mr 189,40 / 197,60
765,00 2.55% 4,53 Mr 742,50 / 770,50
95,55 2.52% 697,12 Mn 92,75 / 95,95
118,70 2.33% 332,28 Mn 114,90 / 119,30
414,00 0.73% 8,67 Mr 407,00 / 417,50
32,04 3.96% 257,43 Mn 30,62 / 32,14
10,95 2.34% 240,15 Mn 10,71 / 10,95
80,10 -1.6% 845,03 Mn 78,55 / 82,95

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 747/1098 ÝlkÝlk ... 247647697737745746747748749757797847 ... SonSon
Arama sonucu : 8783 madde; 5,969 - 5,976 arasý.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaþ

1.  Alýntý Originally Posted by 2onur2= Yazýyý Oku
    Hey patron nerelerdesin ayaðýn çarþafamý dolandý er meydaný pehlivansýz olmaz gelde millet pehlivan görsün insanlar yaþlanýr fikirleri gençleþir bu dünyada son diye birþey yok eserleri yaþatanlar yaþar. Akant çalýlarýn arkasý bayaðý rahat galiba ne aðaca nede kuyuya taþ atanda yok ne olacak bu çbs nin hali yastýk altýnda bir þey yok ama kredi kartlarýnýn limitini yükseltmiþler patronun çok borcu varmýþ bakkal kasap manav muhasebeci uçan kuþlar yere konmaz olmuþ kurtaralým þu patronu bedelli paralarý hazýr gibi bu yaz iyi çalýrsak borç morç kalmaz adý çýksýn eskisi gibi yanlýþ anlamayýn efsane adý demek istedim hani düþtüðü yerden kalkamayana yardým ederler benim bildiðim.
    bedelli yüzde kaç gelir 2 onur 2 sence..dardanel yüzde 1000 ...

2.  Alýntý Originally Posted by akant2017 Yazýyý Oku
    bedelli yüzde kaç gelir 2 onur 2 sence..dardanel yüzde 1000 ...
    Yeþil holdingte yüzde 3600 gelmiþti beklemede dardanel þirket satýn alma konusundaki haberi bunu spk onaylarmý bilmem çok iyi bir projeleri olmasý lazým yönetimin daha doðrusu hakim ortaklarýn bunu kabul edeceðini sanmýyorum eðer kabul ederlerse hakim ortaklar hisseden çýkmýþ olmalarý gerekir kasayý doldurmuþlardýr tabi kendi kasalarýný hisse düþtüðü zaman bedelliyi patlatýrlar þirketin kasasýný doldururlar yeni satýn alacaklarý þirketin parasýný millet ödetmiþ olur printaþa gelince patron senelerdir sessiz kasa filan dolup taþmýþ ambar kiralamýþ olmalýlar bizim durum bedelli için uygunmudur bence deðil dardanel battýk bittik bankalara olan borç gýrtlaða kadar deðil boðaz kadardý istanbul boðazý gibi birþey sermayesinin 5 katý zarardý özkaynaklarý bitik teknik olarak iflastaydý kaðýt nerelere gitti ve bu þirket borsada iþlem gördü atýlmadý borsamýzda sermaye piyasalarýn çok garip olaylar dönüyor.
    Printaþ ta sermaye arttýrýmýna gidebilmesi için kayýtlý sermaye tavanýný yükseltmesi baðýmsýz denetimin yaptýrýlmasý izahnamenin hazýrlanmasý ve borsaya geri dönmesi gerekir daha önce yüzde 2400 bedelsiz yüzde 100 bedelli sermayesini arttýrmýþtý þimdiki durumda bedelli arttýrýmdan bahsediliyorsa þirket pirimli olduðu için (bana göre) karpayý da bu þirketler vermez hakim ortaklar borsaya döner çok zararda batýk olan printaþ dardanele benzer bir potansiyel ile hakim ortaklara hisseden çýkma fýrsatý doðar yeni gelen yatýrýmcýlar bu rüzgardan payýný almaya çalýþýr bedelli için çok çok erken ortada bölüþülecek pasta varken.

3.  Alýntý Originally Posted by 2onur2= Yazýyý Oku
    Yeþil holdingte yüzde 3600 gelmiþti beklemede dardanel þirket satýn alma konusundaki haberi bunu spk onaylarmý bilmem çok iyi bir projeleri olmasý lazým yönetimin daha doðrusu hakim ortaklarýn bunu kabul edeceðini sanmýyorum eðer kabul ederlerse hakim ortaklar hisseden çýkmýþ olmalarý gerekir kasayý doldurmuþlardýr tabi kendi kasalarýný hisse düþtüðü zaman bedelliyi patlatýrlar þirketin kasasýný doldururlar yeni satýn alacaklarý þirketin parasýný millet ödetmiþ olur printaþa gelince patron senelerdir sessiz kasa filan dolup taþmýþ ambar kiralamýþ olmalýlar bizim durum bedelli için uygunmudur bence deðil dardanel battýk bittik bankalara olan borç gýrtlaða kadar deðil boðaz kadardý istanbul boðazý gibi birþey sermayesinin 5 katý zarardý özkaynaklarý bitik teknik olarak iflastaydý kaðýt nerelere gitti ve bu þirket borsada iþlem gördü atýlmadý borsamýzda sermaye piyasalarýn çok garip olaylar dönüyor.
    Printaþ ta sermaye arttýrýmýna gidebilmesi için kayýtlý sermaye tavanýný yükseltmesi baðýmsýz denetimin yaptýrýlmasý izahnamenin hazýrlanmasý ve borsaya geri dönmesi gerekir daha önce yüzde 2400 bedelsiz yüzde 100 bedelli sermayesini arttýrmýþtý þimdiki durumda bedelli arttýrýmdan bahsediliyorsa þirket pirimli olduðu için (bana göre) karpayý da bu þirketler vermez hakim ortaklar borsaya döner çok zararda batýk olan printaþ dardanele benzer bir potansiyel ile hakim ortaklara hisseden çýkma fýrsatý doðar yeni gelen yatýrýmcýlar bu rüzgardan payýný almaya çalýþýr bedelli için çok çok erken ortada bölüþülecek pasta varken.
    önce yatýr sonra yükselt,sonra kakala gitsin,ayþe teyze mehmet efendi týrmala dursun.sistem ayný düzen ayný düzenin ......... leri farklý..

4. Yönetim Kurulu´nun 14.06.2011 tarihli toplantýsýnda; ÇBS Boya Kimya San. ve Tic. A.Þ., ÇBS Printaþ Oto Boya ve Gereçleri San. A.Þ., Dardanel Önentaþ Gýda San. A.Þ., Gimsan Gediz Ýplik ve Mensucat San. A.Þ., Egeplast Ege Plastik Tic. ve San A.Þ., Mazhar Zorlu Holding A.Þ. ve EGS Gayrimenkul Yatýrým Ortaklýðý A.Þ. hakkýnda,

Reklam

Reklam
    a)ÇBS Boya Kimya Sanayii ve Ticaret A.Þ., ÇBS Printaþ Oto Boya ve Gereçleri Sanayii A.Þ., Gimsan Gediz Ýplik ve Mensucat Sanayi A.Þ. ve EGS Gayrimenkul Yatýrým Ortaklýðý A.Þ. baðýmsýz denetçilerinin 2010/06 ile 2010/12 dönemi mali tablolarýnda görüþ bildirememeleri,

Reklam

Reklam
    b)Dardanel Önentaþ Gýda Sanayi A.Þ., Egeplast Ege Plastik Ticaret ve Sanayi A.Þ., Mazhar Zorlu Holding A.Þ. baðýmsýz denetçilerinin 2010 yýl sonu mali tablolarýnda görüþ bildirememesi ve bu durumun bir sonraki dönem baðýmsýz denetimden geçmiþ mali tablolarý için de sözkonusu olmasý halinde Kotasyon Yönetmeliði´nin 27. maddesinin atýf yaptýðý 24´üncü maddesinin (k) bendinde yazýlý olan durumun ortaya çýkabileceði dikkate alýnarak, þirketlerin ÝMKB Kotasyon Yönetmeliði´nin 27. ve 24. maddesinin (k) bendi gereðince yazýlý olarak uyarýlmalarýna karar verilmiþtir."

Bir anda ortaya çýkýyor! Bakýn sebebi neymiþ
    Et yiyen örümcek paniði! Muðla'da görüldü: Ýnsaný ýsýrdýðý zaman...
    Reklam
    Reklam
    dýþarda kalan printaþ...

5.  Alýntý Originally Posted by akant2017 Yazýyý Oku
    önce yatýr sonra yükselt,sonra kakala gitsin,ayþe teyze mehmet efendi týrmala dursun.sistem ayný düzen ayný düzenin ......... leri farklý..
    Hayat iþte böyle veya þöyle kul hakký yetim hakký ayþe teyzenin hakký uzayýp gidiyor sözün bitmediði hep hak üzerine kurulmuþ bir düzen ne desekte dünyanýn terazisi farklý gelecek korkusu iþ korkusu saðlýk korkusu sürekli bir kaygý içinde acabalarla yaþýyoruz. Hiçbir aslan avladýðý ceylana üzülmez payýný alýr karnýný doyurunca kenera çekilir avýný seyreder kurdu kuþu böceði bir çok canlý avdan payýna düþeni alýr aslanlarý takip eden kuþlar kuþlarý takip eden canlýlar vardýr kuþlar farlý görür kurtlar farklý hepsi bir birini takip eder hareket nerdeyse rýský için koþturup durur insan oðlu nefsi yüzünden bir çok þeyi berbat edebiliyor sözümüz aslýnda yine adalete dönüp dolaþýp geliyor, adalet hakký olana hakkýný vermek karýnca da olsa herkese kararýnca vermekle yükümlü kul hakký yetim hakký devletin hakký hastanýn yaþlýnýn hakký adalet almasýný bildiði gibi daðýtmasýnýda adil bir þekilde bilmeli bilmem daha ne demeli Mevlânâ gibi haktan gelen zenginliðin halka daðýtýlmasý zenginler varsa fakirlerinde var olduðu hayat birbirine baðlý saðlýklý insanlarýn olduðu gibi saðlýðýný kaybeden insanlarýnda olduðunu Bir gün gelir bana bana bir þey olmaz diyenler ilahi adaletin nasýl iþlediðini fark eder herþeyin baþý saðlýk verende alanda herþey Allah tan biz yapmamýz gerekeni yaptýk ektik iyide yaptýk bence ekmeyen biçemez ekmediðini biçersen sonucu belli kul görürse cezaný ödersin görmezse öbür tarafta kul hakkýný nasýl ödersin. Sabýr ve umut insaný yaþatan duygular hayatýn zorluklarýyla mücadele etmek için olmazsa olmazý.

6.  Alýntý Originally Posted by akant2017 Yazýyý Oku
    Yönetim Kurulu´nun 14.06.2011 tarihli toplantýsýnda; ÇBS Boya Kimya San. ve Tic. A.Þ., ÇBS Printaþ Oto Boya ve Gereçleri San. A.Þ., Dardanel Önentaþ Gýda San. A.Þ., Gimsan Gediz Ýplik ve Mensucat San. A.Þ., Egeplast Ege Plastik Tic. ve San A.Þ., Mazhar Zorlu Holding A.Þ. ve EGS Gayrimenkul Yatýrým Ortaklýðý A.Þ. hakkýnda,

Reklam

Reklam
    a)ÇBS Boya Kimya Sanayii ve Ticaret A.Þ., ÇBS Printaþ Oto Boya ve Gereçleri Sanayii A.Þ., Gimsan Gediz Ýplik ve Mensucat Sanayi A.Þ. ve EGS Gayrimenkul Yatýrým Ortaklýðý A.Þ. baðýmsýz denetçilerinin 2010/06 ile 2010/12 dönemi mali tablolarýnda görüþ bildirememeleri,

Reklam

Reklam
    b)Dardanel Önentaþ Gýda Sanayi A.Þ., Egeplast Ege Plastik Ticaret ve Sanayi A.Þ., Mazhar Zorlu Holding A.Þ. baðýmsýz denetçilerinin 2010 yýl sonu mali tablolarýnda görüþ bildirememesi ve bu durumun bir sonraki dönem baðýmsýz denetimden geçmiþ mali tablolarý için de sözkonusu olmasý halinde Kotasyon Yönetmeliði´nin 27. maddesinin atýf yaptýðý 24´üncü maddesinin (k) bendinde yazýlý olan durumun ortaya çýkabileceði dikkate alýnarak, þirketlerin ÝMKB Kotasyon Yönetmeliði´nin 27. ve 24. maddesinin (k) bendi gereðince yazýlý olarak uyarýlmalarýna karar verilmiþtir."

Reklam
    Reklam
    dýþarda kalan printaþ...
    BEÞÝNCÝ BÖLÜM

Kottan Çýkarma

Borsa Kotundan Çýkarmayý Gerektiren Durumlar

Madde 24 - Aþaðýdaki hallerde, menkul kýymetler kotasyon komitesinin görüþü alýnarak veya bu komitenin teklifi üzerine Yönetim Kurulu kararý ile sürekli veya geçici olarak Borsa kotundan çýkarýlabilir. Yönetim Kurulu, kottan çýkarma kararýný vermeden önce ilgili ortaklýðý durumu düzeltmesi için uyarabilir ve süre verebilir.

a) Ortaklýðýn hesap dönemi sonuna ait bilançosunda yer alan dönem zararý ve birikmiþ zararlar toplamýnýn, özsermayenin dönem zararý ve birikmiþ zararlar dýþýnda kalan diðer kalemlerinin toplamýna ulaþmýþ olmasý,

b) Bu Yönetmeliðin 9 uncu maddesinin birinci fýkrasýnýn (p) bendinde belirtilen beyan yazýsýna uyulmamasý,

c) Kamunun aydýnlatýlmasýnda azami özenin gösterilmemesi ve yatýrýmcýlarýn yatýrým kararý almasýnda etkili olacak ve menkul kýymetin piyasa deðerinde deðiþiklik yapabilecek her türlü bilgi ve belgenin derhal en seri haberleþme vasýtasýyla kamuya açýklanmak üzere ilgili düzenlemeler çerçevesinde Borsaya bildirilmemesi ve benzeri konularla ilgili olarak getirilen düzenlemelere uyulmamasý,

d) Borsa yönetimince yapýlacak düzenlemelere ve ilgili mevzuata uyulmamasý,

e) Ortaklýðýn iflasýna karar verilmiþ olmasý veya Borsa yönetimince geçerli kabul edilebilecek durumlar dýþýndaki nedenlerle faaliyetlerinin 3 aydan uzun bir süre için durdurulmuþ olmasý,

f) Ortaklýðýn, tasfiye veya süre dolma gibi herhangi bir nedenle sona ermesi,

g) Ortaklýðýn, borçlarýný ödemekte güçlük içerisine girmiþ veya finansman sýkýntýsýna düþmüþ ya da konkordato mühleti talep etmiþ olmasý,

h) Ortaklýðýn Borsaya ödemekle yükümlü olduðu ücretleri ödememesi ya da aleyhine yapýlan icra takibinin sonuçsuz kalmasý,

i) Ortaklýðýn esas faaliyetini sürdürebilmesi için gerekli izin, lisans, yetki belgesinin iptal edilmesi veya ortadan kalkmasý,

j) Türk Ticaret Kanunu kapsamýnda ortaklýðýn, aktiflerinin satýþ fiyatlarý esas olmak üzere düzenlenen ara bilançosuna göre sermayesinin 2/3 ünü yitirmesi,

k) Borsaya sunulan ara dönemler de dahil olmak üzere son iki döneme ait baðýmsýz denetim raporunun (sýnýrlý, sürekli, özel) olumsuz görüþ içermesi veya görüþ bildirmekten kaçýnýlmasý,

l) Her türlü yangýn, doðal afetler, harp hali, terör faaliyetleri üretim faktörlerinin 2/3 ünün faaliyetten çýkmasý ve benzeri nedenlerle ortaklýk faaliyetlerini önemli ölçüde etkileyecek geliþmelerin yaþanmasý,

m) Ortaklýðý temsile yetkili kiþilerin veya ortaklýk yönetiminde söz sahibi kiþilerin, öncelikle Borsaya verilmesi gereken bilgi ve belgeleri, Borsaya vermeden önce Borsa dýþýndaki üçüncü kiþilere, basýn-yayýn kuruluþlarýna ve diðer kiþi, kurum veya kuruluþlara vermiþ olmasý,

n) Borsa kotunda bulunan borçlanma senetlerinin itfa edilmesi ya da bakiyesinin talep edilmemiþ kýymetlerden oluþmasý, ortaklýðýn vadesi dolan borçlanma senetlerini ödeyememesi ya da faizlerini zamanýnda ödeyememesi veya borçlanma senedi sahiplerinin haklarýný kullanmalarýna engel olabilecek iþlemler yapmasý,

o) Menkul kýymetin piyasa deðerinin, nominal deðerinin çok altýna düþmesi veya iþlem hacmi ya da iþlem sýklýðýnýn genel ortalamalarýn çok altýna inmesi veya iþlem görmesinin sürekli ya da geçici olarak durdurulmasý,

p) Borsaca veya Borsa tarafýndan görevlendirilenlerce istenecek bilgilerin verilmemesi veya eksik veya gerçeðe aykýrý bilgi ve/veya belge verilmesi, defter ve belgelerin bu görevlilere ibraz edilmemesi, saklanmasý, yok edilmesi veya Borsa görevlilerinin görevlerini yapmalarýnýn engellenmesi.

ALTINCI BÖLÜM

Kota Alýnmamýþ Menkul Kýymetler

Kota Alýnmamýþ Menkul Kýymetlerin Borsa'da Ýþlem Görmesi

Madde 27 - Borsada Yönetim Kurulunun kararý ile kota alýnmamýþ veya kottan çýkarýlmýþ menkul kýymetlerin iþlem göreceði pazarlar teþekkül ettirilebilir. Bu pazarlarda kottan çýkarýlmýþ menkul kýymetler ile SPK kaydýna alýnmýþ ancak kota alýnmamýþ menkul kýymetler iþlem görürler.

Hisse senetleri kot dýþý pazarda iþlem gören ortaklýklarýn sermaye artýrýmlarý nedeniyle ihraç edecekleri hisse senetlerinin kot dýþý pazar kaydýna alýnmasýnda da bu Yönetmeliðin ilave kotasyon zorunluluðu hükümleri uygulanýr.

Kot dýþý pazarda iþlem gören menkul kýymetler, bu Yönetmeliðin 24 üncü maddesinin (b), (c), (d), (e), (f), (h), (i), (j), (k), (m), (n) ve (p) bentleri hükümleri dikkate alýnarak Yönetim Kurulu kararý ile geçici veya sürekli olarak iþlem görmekten men edilebilirler.

7. Kota Alýnmýþ Menkul Kýymetlerin Borsada Ýþlem Görmesi

Madde 7 - Borsada kota alýnmýþ menkul kýymetler için Yönetim Kurulu kararý ile hisse senedi pazarý, tahvil pazarý ve diðer menkul kýymet pazarlarý teþekkül ettirilebilir. Teþekkül ettirilen pazarlar ve buralarda iþlem görecek menkul kýymet türleri Borsa bülteninde ilân edilir. Pazarlar teþekkül ettirildikleri usule göre kaldýrýlabilir.

Kot içi pazarda iþlem gören menkul kýymetler, bu Yönetmelikte düzenlenen, kottan çýkarmayý gerektiren durumlarýn oluþmasý halinde, Yönetim Kurulu kararý ile geçici veya sürekli olarak iþlem görmekten men edilebilir. Yönetim Kurulunun iþlem gören menkul kýymetlerin kottan geçici çýkarýlmasýna iliþkin kararýnda aksine hüküm yok ise, bu menkul kýymetler kot dýþý pazarda iþlem görür. Kottan geçici çýkarma süresi dolduðunda, sözkonusu menkul kýymetler tekrar kot içi pazarda iþlem görmeye baþlar.

8.  Alýntý Originally Posted by 2onur2= Yazýyý Oku
    Hayat iþte böyle veya þöyle kul hakký yetim hakký ayþe teyzenin hakký uzayýp gidiyor sözün bitmediði hep hak üzerine kurulmuþ bir düzen ne desekte dünyanýn terazisi farklý gelecek korkusu iþ korkusu saðlýk korkusu sürekli bir kaygý içinde acabalarla yaþýyoruz. Hiçbir aslan avladýðý ceylana üzülmez payýný alýr karnýný doyurunca kenera çekilir avýný seyreder kurdu kuþu böceði bir çok canlý avdan payýna düþeni alýr aslanlarý takip eden kuþlar kuþlarý takip eden canlýlar vardýr kuþlar farlý görür kurtlar farklý hepsi bir birini takip eder hareket nerdeyse rýský için koþturup durur insan oðlu nefsi yüzünden bir çok þeyi berbat edebiliyor sözümüz aslýnda yine adalete dönüp dolaþýp geliyor, adalet hakký olana hakkýný vermek karýnca da olsa herkese kararýnca vermekle yükümlü kul hakký yetim hakký devletin hakký hastanýn yaþlýnýn hakký adalet almasýný bildiði gibi daðýtmasýnýda adil bir þekilde bilmeli bilmem daha ne demeli Mevlânâ gibi haktan gelen zenginliðin halka daðýtýlmasý zenginler varsa fakirlerinde var olduðu hayat birbirine baðlý saðlýklý insanlarýn olduðu gibi saðlýðýný kaybeden insanlarýnda olduðunu Bir gün gelir bana bana bir þey olmaz diyenler ilahi adaletin nasýl iþlediðini fark eder herþeyin baþý saðlýk verende alanda herþey Allah tan biz yapmamýz gerekeni yaptýk ektik iyide yaptýk bence ekmeyen biçemez ekmediðini biçersen sonucu belli kul görürse cezaný ödersin görmezse öbür tarafta kul hakkýný nasýl ödersin. Sabýr ve umut insaný yaþatan duygular hayatýn zorluklarýyla mücadele etmek için olmazsa olmazý.
    Çok çok isabetli,anlamlý,manalý konulara parmak basýp ,deðinip insan olduðunu iddia edenlere meajlar vermiþiniz haklýsýnýz %1000 katýlýyorum fikir ve düþüncelerine nede güzel bir bir sýralamýþsýnýz ancak Allah'ýn hoþnut olduðu,sevdiði,ödüllendirdiði bu güzel vasýflarý taþýyanlarý malesef dünyalýlar sevmiyor hemen bizden deðilsin deyip terörist hain damgasý vurup dokuz köyden kovuyorlar düzenin yöneticileri ,avaneleri,yandaþlarý ,yalaka takýmlarý,bal tutanlarý ,parmaklarýný yalayanlarý,taraf olan sözde iþ insanlarý,çorbacýlar,padiþah tarafýndan biz küçük,gariban,fakir,yoksul,maðdur yatýrýmcýlarýn baþýmýz tutulup soydurulduðumuz dolandýrýcý,hýrsýz ,oyguncu özde iþ adamlarý vb gibi benim onurlu güzel kardeþim galiba bizim bu kokuþmuþ kirli dünyadaki çarkýn diþlilerinde yem olmaktan baþka çaremiz kalmamýþtýr..Herþeyin sahibi yüce Allah'a secde ederim teslim olurum ama bu düzenin iblislerine asla eðilmem ve eðilmememiz lazým nasýl yönetilmek istersek öyle yönetiliriz o zaman bir yerlerde yanlýþ yapmýþýzki bu musibetler bize verilmiþtir..Spk ve Bist denen adaletsiz, adil olmayan,hakkaniyetsiz kurumlar ve onlarýn emir aldýðý merciler kesinlikle tek suçlulardýr onlarýn onayý olmasaydý çavuþoðullarý ve diðer þaibeli içi boþaltýlmýþ þirket patronlarý istedikleri gibi at oynatamazlardý..Çbs Printaþ ve çbs boya kesinlikle haksýz yere borsadan atýlmýþ,çýkarýlmýþtýr maðdur olan Çavuþoðullarý deðil biz yatýrýmcýlarýz çavuþoðullarý bilakis ödüllendirilmiþlerdir..Allah hepsini ýslah eylesinde insan olduklarýný anlasýnlar.. Rabbim olan Allah yar ve yardýmcýmýz olsun..Hayýrlý Cuma günleriniz ve bayramlarýnýz mübarek olsun..Amin..

Sayfa 747/1098 ÝlkÝlk ... 247647697737745746747748749757797847 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •