kartalgaga; Anlamadýn. Laf adama anlatýlýr. Ne halin varsa gör. Sana hitaben son paylaþýmým.
kartalgaga; Anlamadýn. Laf adama anlatýlýr. Ne halin varsa gör. Sana hitaben son paylaþýmým.
Sayýn garibanca boþverin ya uzatmayýn bence bu mevzuyu biz sizi biliyoruz iyi niyetli bir arkadaþsýnýz.gerisi teferruat
Bence enerjimizi yeni varsa bilgi almaya harcayalým
Teþekkür ediyorum turbulans. Sað olasýn.
Alýntý Originally Posted by kartalgaga
Sayýn Garibanca selamlar,merhabalar,nasýlsýnýz.. Dün herhangi bir görüþme olmuþmudur sizce varmýdýr bir haber..Ayrýcada cbs þirketleri hakkýnda özel bilgilerinizi paylaþtýðýnýz için çok teþekkür ederim..Allah razý olsun sizlerden,paylaþmayabilirdinizde..Belliki güzel bir insansýnýz,saðolun..Allaha emanet olun..selam ve sevgiler..
Bunlarý seni de kendim gibi maðdur olarak gördüðümden, daha doðrusu eþekten düþen birinin halini ancak eþek düþen biri anlar düþüncesiyle paylaþtým. Paylaþýyorum. Baþkaca bir amacým yok. Bunu bilesin.Telefon numaraný bildirmedin ya olsun önemli deðil.
Ankara'dan 2 SPK'dan görevli iki kiþi gelerek Ýlk görüþmeyi tamamlandý. Rapor hazýrlanarak yönetime sunulacak. 2 Ay içerisinde karar çýkacak.
Ancak forumda bunlarý þimdilik yazmayýn. Selamlar.Bu mesajýný bu güne kadar yayýnladýmmý hayýr yayýnlamadým demekki adammýþým..
Son düzenleme : kartalgaga; 15-06-2017 saat: 01:04.
Alýntý Originally Posted by garibanca
Sn Kartalgaga,
01.03.2017 tarihinde Ali beyin SPK yetkilileri ile görüþmesi vardý.
14.03.2017 tarihine ertelendi.
Görüþme olsaydý son kez 14.03.2017 tarihinde görüþme olacaktý.
14.03.2017 tarihinde görüþme oldu. Olumlu geçtiði söylenildi ve 22.03.2017 tarihinde tekrar bir görüþmede olacak.
01.03.2017-14.03.2017 tarihleri arasýnda bir gün SPK'da görevli 2 kiþi fabrikaya geldiði ve incelemelerde bulunduðu söylenildi.
14.03.2017 tarihinde þirket sahiplerinin tamamý fabrikaya gelerek görüþme yapýldýðý,
Mart ay'ý sonunda olumlu veya olumsuz bir sonuca ulaþýlarak durumun daha da netleþeceði,
Ayrýca ayný gün birkaç kiþinin de fabrikaya geldiði ve arsaya baktýklarý söylenildi. Bu durumun arsa satýþý olarak deðerlendirildiði,
Bundan bir kaç önce de arsa satýþýnýn saðlam kaynaklardan satýldýðýna dair öðrenmemize raðmen satýþýn teyidinin yapýlamadýðý söylenildi.
SPK'ya hisselerin açýlabilmesi þirketin için müracaatlarý var mý? diye mail atýldýðý;
SPK'dan gelen cevabi yaýda; 2014 yýlýnda SÝP'de iþlem görmek için müracaat ettikleri ancak, gerekli þartlarý yerine getirmedikleri, halen Merkezi Kayýt kuruluþunda kayýt iþlemlerinin devam ettiði bildirildi.
Kuzey Kýbrýs'ta boyalarý satmak üzere bir iþ yeri açýldýðý, Ýnternet adresinin http://cbsboya.com.tr olduðu.
Bu konuda bildiklerimi, duyduklarýmý sanki bir mektup yazarcasýna acýkça yazdým. Umarým memnun kalmýþsýndýr. Selamlar. Garibanca
Sakýncasý yoksa telefon numaraný verirsen; Telefon ile de görüþebiliriz.
.
Bundan bir kaç GÜN önce de arsa satýþýnýn saðlam kaynaklardan satýldýðýna dair öðrenmemize raðmen satýþýn teyidinin yapýlamadýðý söylenildi.Bu bilgilendirmenizden dolayýda memnuniyetimi ifade ederek seni takdir ettimmi evet hemde defalarca teþekkür ve þahsýnýza dua ederek..Be kardeþim Metin altýn'nin avukatlýðý sizemi düþmüþ ki ona karþýda kinimiz düþmanlýðýmýz olmamasýna raðmen..
Son düzenleme : kartalgaga; 15-06-2017 saat: 01:08.
Ben adamlýðý sizden öðrenecek deðilim çünkü adam sonradan olunmuyor doðuþtan gelen güzel ahlak ve ona baðlý güzel vasýflarla oluþan karakter,kiþilik deðerleri zenginliðidir..Ben en son yorumlarýmda artýk bu konuyu daha fazla uzatmayalým huzurumuz kaçmasýn babýnda herkesin baþýnýn iki elinin arasýnda olmasýný insani düþünmesini ortamý daha fazla germemesini yanlýþ anlamýþ olabileciðimizi birbirimize daha saygýlý olmamýz gerektiðini vs.vs.vb. gibi ifadelerde bulundum ama malesef beni kendi istediðiniz gibi anladýnýz dar bir pencereden görmek istediniz resmen suçlu muamelesi gösterip özür dilememi istediniz..Biz yerine göre özürde dileriz takdirde ederiz davranýþlara tavýrlara göre nezaketli hoþ görülü üslubumuzuda biliriz elbet..Eðer buradaki printaþ maðdurlarýný yanlýþ yönlendirme bilgilendirme varsa þayet sözlerimin arkasýndayým yoksa böyle birþey kimse alýnganlýk göstermesin zaten sözüm onlara deðildir..Ramazan mübarek gün herkes elini vicdanýna koysun bu konu burda kapansýn diyorum .. Ben öyle yapacaðým erdemli kiþiliðim adamlýðým onu gerektiriyor söylüyor..
http://www.spk.gov.tr/apps/haftalikb...enuheader=null
Mart ay'ýnda 2 SPK görevlisinin fabrikaya gelerek inceleme yaptýklarý doðruymuþ.
Yer Ýmleri