Baba yiðitler çýkar çýkarda her zaman son aný bekler hayatta mutlu sonlar hep böyle olmuyormu sabredenler inançlý mücadeleci insanlar haklarýný geçte olsa alýyorlar her þeyin hayýrlýsý diyelim zamanýnda korkup veya ihtiyaçtan sattýðým hisseler çok oldu petrokentleri denizli camlarý düþünüyorumda vaybe neler gördük Rabbim akýl ve beden saðlýðý versin her þeyde bi hayýr vardýr korkup satsaydýk þimdi unutmuþ olurduk umudum var çünkü dönenler çok oldu adýný deðiþtir baþka þirketlerlede birleþip daha güçlü olarakta dönebilir borsada seneryolar bitmez oyunun sonunu muhakkak göreceðiz hiç amaçsýz uðraþ olmaz boþ yere kürek çekilmez vardýr bi bildikleri
29 Ekim 2021.Cumhuriyet Bayramý günü ,Rami den geçerken gördüm..
Kapanan ,Uzel Traktör Fabrikasý çalýþanlarý Haklarýný almak için bina önüne çadýr kurup, pankart açýp eylem yapmaya baþlamýþlar...
ÇBS Boya sayfasýnda onur beyin yazýlarýný gördükce,o kiþilerin mücadelesi aklýma geliyor..Ve Tebrik ediyorum..
Sonunda kazanan taraf, umarým patronlar olmaz...
Bir zamanlar,Feniþ Alüminyum vardý..Eridi gitti..
Düþündüklerin güzel mücadele herzaman olmalý bence eridi gitti tuaf bir kelime Türk ticaret kanununda sermaye piyasasý kanunda böyle bir ifade yok karþýlýðý olmayan yeni kavramlar katmak ne derece doðru bilemedim þirketlerin erimesi benim yorumum þirketin bazý varlýklarýnýn kýsmi bölünerek birleþtiði diðer þirkete devrolmasýyla sermaye kaybýna uðruyor bu birleþmeden dolayý tek kazanç birleþtiði þirketten öz kaynak oranýna göre pay almasý oluyor tabi bizi hesaba katan yok burdaki kayýp þirketler konsolide edilene kadar öz kaynaklarýnda gözükmüyor feniþ aliminyum olsun baþka þirketler olsun 1000 lira borcu bile olsa ödemediði veya ödüyemediði durumda karþý taraf iflas davasý açabiliyor haciz iþlemini baþlatýyor þirket mal varlýklarýný iþtiraklerine aktardýðý içinde iþtirak hisseleri haciz edilemiyor ve þirket teknik iflas durumuna düþüyor iþtiraklerinden gelecek kar paylarýnla borçlarýný sýrasýyla ödüyor ve yýllar süren bir hikaye ile karþýlaþýyoruz deðiþen çok þey var oda algýlar gerçekler deðiþmiyor belge ve bilgiler açýklanmýyor konuþulmuyor son ana kadar.
1589 a az kaldý halka arzlarda rekor ve 2022 ye az kaldý yeni beklentiler yeni umutlar sonbahar ilk bahar derken gelip geçti bir ömür yeni haberler lazým kaynaðýndan orjinal onaylý tasdikli tescilli.
Çekmecelerde kaldýysa bir bende kaldý bildiðim artýk çekmeceler boþalmýþtýr mkk kuruluþuna devrolmuþtur hak sahiplerinin çoðu hisselerini ya atmýþtýr yada tuvalet kaðýdý yapmýþtýr þirket iflas etti diye ama iþtirakleri vay vay vay mkk kayýt altýna bile almýyor nedense teblið çýkardýlar ama bi garip durum var þiþ var kebap yok.
Yer Ýmleri