Originally Posted by
2onur2=
BS PRNTA OTO BOYA VE GERELER SANAY A..
Sayfa No: 3
SER:XI NO:29 SAYILI TEBLE STNADEN HAZIRLANMI
YNETM KURULU FAALYET RAPORU
olarak sralanabilir.
1. letmenin retim Birimlerinin Nitelikleri:
irketimizin itigal konusu olan oto boyalar retimini BS Oto Boyalar A..’den
kiralanm olan fabrika binas ve tesislerinde yapmaktadr.
retim Birimleri:
∗ Sanayi ve Otomotiv Boyalar; Otomotiv sanayi iin retilen boyalar iki ayr grup iinde
toplanmaktadr. Bunlar otomotiv tamir boyas olanlarla, Toyota,Honda ve Hyundai
(Trkiye) firmalar iin retilen son kat oto boyalar olarak gruplandrlmaktadr. Sanayi
boyalar iinde ise sanayi kullanmna uygun boyalarn yan sra izgi boyas gibi zellik
arzeden yol boyalar da retilmektedir.
2010 ve 2009 Yl retim Miktar:
2011 Yl 2010 Yl
retim retim
Toplam 369 354
2. Faaliyet Konusu Mal ve Hizmet retimindeki Gelimeler:
irketimiz 2008 ylnda da rettii rnler ile Trkiye’nin nde gelen Otomobil reticilerine
salad mal ve hizmetleri salamaya baaryla devam etmitir. Bu dnem ierisinde hibir mal ve
hizmetiyle ilgili kalite ikayeti almam ve rne dnk problem yaamamtr.
Kalite nedeniyle gerek OEM ve gerekse Tamir Boyalar grubunda iade olunmu bir rnmz
yoktur.
Gerek “OEM” ve gerekse “Tamir Boyalar” alanndaki retim ve hizmetlerimizi artrmaya dnk
olarak, Gney Kore firmalaryla ibirliine balanm olup; bu ibirlii 2006 yl ierisinde
gelitirilerek i hacmimize olumlu katklar salamtr.
Ayrca, Toyota Trkiye tesislerinde denemelerine balanacak olan su bazl son kat boyalarnda
kullanlmak zere. retimine balanacak olan iki komponentli Vernik ve Sertletiricin de
Trkiye’de BS tesislerimizde retilmesine karar verilmitir. Bu retimlerin gerekletirilebilmesi
iin gerekli olacak ilave ekipman, alet ve donanmlar iin gerekli hazrlklar tamamlanmtr.
Hyundai Trkiye tesisleri iin, otomobilin i alanlarndaki boyamalarda kullanlmak zere Gney
Kore de yerleik DAIHAN BEE CHEMICAL firmasndan ithal etmekte olduumuz astar ve “soft
touch” son kat boyalar 2006 ylnn son eyreinden itibaren BS Printa tesislerinde deneme
retimine balanmtr.
yle mit ediyoruz ki; otomotiv sektrnde kazanm olduumuz tecrbeler ve yeni atlmlarla
ulusal alandaki baarlar irketimizi uluslararas alana da tayacaktr. Bu konulardaki
almalarmz da aralksz olarak devam etmektedir.
Yer mleri