Sayfa falýndan bir þey çýkmadý hâlâ papatya falýmýz hayýrlý olur Ýnþallah aksakallý dedeyide rüyamda görmez oldum geceler kâbus gibi sabah olmak bilmiyor gerçi günün nasýl geçerse gecende öyle geçer derlerya günümüzde hayýr yok ki çivileri nereye saklýyacaðýmýzý þaþýrdýk sabah iþe baþlýyorsun çiviler yok birileri gece çalýþýyor desen yapýlan iþ yok ne baharmýþ gelmedi rüyalarda yaþýyoruz kâbus cinsinden.

Alýntý yaparak yanýtla
ama kýnamýyorum forumdaþýmýzý çünkü ''umut fakirin ekmeðidir'' diye bir söz var..Ancak þu bir gerçekki ''gidenler memnun ki yerinden dönen yok seferinde'' bir anlamlý sözünde olduðunu unutmamak gerekir..Yüzlerce þirket ya batmýþ yada hileli,þaibeli oyunlarla içleri boþaltýlmýþ borsanýn dýþýna itilmiþler bu durumdan þirket sahipleri oldukça memun ve mutlular olan bizler gibi gariban yatýrýmcýya oldu hep paramýzý çaldýlar hemde sýhhatimizi,saðlýðýmýzý acýmasýz merhametsiz canavarlar..Faiz haram,döviz alma hain olma,yastýk altýna altýn koyma,borsada türk þirketlerine yatýrým yap bize güvenin ekonomimiz uçacak,uçuyoruz diyen Devletin baþý Cumhurbaþkaný deðilmiydi evet ta kendisiydi bizlerde vatandaþ olarak ona inandýk güvendik ama kazýn ayaðý öyle deðilmiþ bunu bu 20 yýllýk süreç içinde çok iyi anladýk ama iþ iþten geçti neyimiz var neyimiz yok tüm alýn terimizi kaybettik hatta emekli ikramiyem olan paramý bile bu ÇBS boya ve ÇBS Printaþ'a yatýrdým ve kaybettim..Yirmi yýllýk zaman içinde bize borsaya yönlendiren TC.Cumhurbaþkaný bir gün olsun bizim gibi küçük yatýrýmcýnýn çýðlýklarýný duydumu bizim maðduriyetimiz için hangi olumlu çabayý sarfetti hangi olumlu geliþme oldu bizler için yüzlerce þirket batýrýldý iki dudaðýnýn arasýnda olmasýna raðmen bizler için hangi olumlu kanunu çýkardý hiç borsadan ve maðdurlarýndan bahsettimi ben duymadým..Yýllar öncesinde borsa dýþýnda kalan bazý mali durumu iyi þirketleri tekrar borsaya alacaðýz dediler sonra seçim olup bitti o verdikleri sözde bile durmadýlar bu nasýl bir hakkaniyetli,adil,adalet bilemedim gitti..Allah'ýn adaletinin olmadýðý yerde hak,hukuk,adalet,vicdan,merhamet aramak ahmaklýktan baþka biþey deðildir..Allah bize acý çektiren zalim kullarýný ýslah eylesin...Not.. ustam ,yeterki Çbs printaþ borsaya geri dönsün hala ayný (10 Cumhuriyet) sözümdeyim.. 
Yer Ýmleri