Üstat izahname verildimi acaba...Eðer verildiyse güzel günler yakýn olur inþaallah...Pay deðiþim ile ilgili ilan aracý kurum aracýlýðý ile bize iletilmesi gerekmezmi...
Üstat izahname verildimi acaba...Eðer verildiyse güzel günler yakýn olur inþaallah...Pay deðiþim ile ilgili ilan aracý kurum aracýlýðý ile bize iletilmesi gerekmezmi...
Baðlý ortaklarý ve iþtirakleri ticari baðlarý olan þirketlerde dahil tam konsolide edilip baðýmsýz denetim þirketinin olumlu görüþ bidirmesi birleþme raporlarý sonucu mkk þu tarafýndan pay oranlarýnýn belirlenmesi (pay oranlarý mkk kuruluþu yatýrýmcý hesabýnda ve aracý kurum hesaplarýnda görünür hangi þirketlerden nasýl pay gelecek birleþme raporlarý tescil edilince göreceðiz) onaylanmasý ve izahnamenin spk kurulu tarafýndan onaylanmasý sonucu borsaya dönebileceðiz izahnamenin birleþme raporlarýnýn hazýrlandýðýný ve patronun para bulup baþ vuruda bulunamadýðý dedikodusu vardý bana gerçekçi gelmiyor baþka sebepler olmalý
Çbs holding te Ali bey yönetim kurulu baþkaný çbs printaþta çbs holdingi yüzel kiþi adýna temsilen yönetim kurulu üyeliðini üslenmiþ çbs printaþta yönetim kurulu baþkaný yok hepsi üye bir baþkan olmasý gerekmezmi tüzel veya bireysel bir ortaðýn asaleten veya vekaleten temsil etmesi gerekir diye düþünüyorum.
napolyon napolyon . az napolyon eþittir çok napolyon bizdeki borsa anlayiþi olduðu sürece az napolyon çabuk bulunur.
Adalet adalet az adalet birilerine çok napolyon adalet arkamýzda deðilde yanýmýzda olursa napolyonlar dýþarýya kaçmaz deðirmen taþý gibi dönüp duruyoruz un var ekmek yok yaz tahtaya alýrsýn haftaya günler haftalar aylar yýllar derken ömür bitiyor tahta tahta olsa yap boz puzzle gibi her seferinde bir parçasý kayboluyor tahtalara emir yazdýrdýðýmýz yýllardan bu yana hep yazýyoruz biz yazýyoruz birileri siliyor sistem çalýþýyorda kime Ýnþallah hayýrlý birine veya kuruma çalýþýyordur Ey adalet hak nasýl alýnýr nasýl istenir sorumlusu kim muhatabý kimdir anlat kýzým fýkrasý gibi anlayan varda mesele dinleyeni bulmak dinliyeni bulsan topu taca atýyor ben emir kuluyum deyip iþin içinden çýkýyor yada telefonlara cevap vermiyor. Yazý yazsan sorulara sorunlu cevaplar geliyor çözüm varmý yokmu belli deðil bilende yok adalet böyle bir þey ben bilmiyorum ona sor buna sor olmazsa þuna sor kanunlarý bilmeyen nasýl görev yapar bilenlerde neden susar ilginç durumlar böyle vahim sonuçlar yaratýyor kara kaplý karanlýk ve saðýr odada alýnan kararlarýn kör yatýrýmcýlarý olarak hep yatýrýlýyoruz kaldýran olurmu bilinmez mechule doðru gidiyoruz.
Her iþin bir yolu yordamý, hukuku var. Her iþini yoluna hukukuna uygun yaparsan yani yapabilirsek kimse sana yolsuz veya hukuksuz diyemez. Hukuka uygun hareket eden de asla yüzüstü kalmaz. Nasýl ki örnek vereyim birini kasten zarara uðratsan zarara uðrayan kiþi kasýt halinde misli ile bunu ödetir. Haksýzlýða uðradýk veya öyle düþünüyoruz, hakkýmýzý en ince detayýna kadar nasýl arayacaðýmýzý biliyor muyuz, yada bir þeyler yapýyor muyuz?? Sadece ahhlar vahlar. Ama Allah her halukârda adaleti olmasý gerektiði gibi yerine getirecek.
Allah'ýn adaletinden kimse þüphe etmez biz bu dünyanýn adaletinden neden þüphe duyuyoruz makam ve mevki sahipleri aldýðý kararlarý kanunlar çerçevesinde uyguluyormu uygulamýyormu 30 yýlda ne patronlar gördüm son gördüðüm patron spklunun suç duyurusunda bulunulalý kaç yýl geçti bir sonuç varmý adalettin hukukun yargýnýn yürütmenin yasamanýn ne dersen de en ufak bir açýklamasýný vatandaþ olarak duyduk gördükmü ihbar ve þikayetlerimize karþý somut bir cevap alabildikmi hukuku bilenlerin aldýklarý bir sonuç varmý özel durum açýklamalarý önemli nitelikteki iþlemler tescil gerektiren bilgiler pay alým tebliði kurumsal yönetim tebliði iþte bizim için önemli olan bunlar çavuþoðullarý suçluysa ki bana göre deðiller yönetimin içindeler suçlu olanlar kurumsal þirketlerde görev yapamazlar pay sahiplerine (ortaklarýna) karþý sorumludurlar printaþýn iflasý verilmiþ olsaydý bile baðlý ortaklarý var iþtirakleri var sorun kanunlar iþlese herþey týkýr týkýr çalýþýr bilgi akýþý olurdu adalet iþliyorsada neden bizler bilgi edinemiyoruz sonucun ne olacaðýný merakla bekliyoruz uzanlar bezmenler fabrikalarý barajlarý arsalarý yurt dýþýna götürmediler bizim derdimiz bu napolyonu kapanlar minareye kýlýf buldu kaçtý diyelim halka açýk bir þirketin arsasýný fabrikasý finansal varlýklarýný devletin izni olmadan devredemez satamaz maksadý dýþýnda kullanamazsýn ne var ne yok sat parayý cebine koy kaç mantýklýmý akýl karýmý 2016dan beri yazýyorum cevap olarak kamu görevi yapan bu þahýs þu mahkeme seninle ilgilenecek yok öyle bir þey herkes baþýndan savdý bilmiyorum dedi bir bürokrat çýkýpta sorununla ben ilgileneceðim dedimi demedi avukatlara vereceðin danýþma ücretinden baþka hiç bir þey olmaz daha spknýn açtýðý dava sonuçlanmadý bizim açacaðýmýz davanýn sonucu mezarýmýza gelen tebligat olur Allah rahmet eylesin nasýlsa ebedi dünyada alacaksýn dert etme olur.
Yer Ýmleri