Çok deðerli oldu oradaki arsalar printaþ istese müteahhit lere %50-60 la arsayý verebilir 1200 ile 1500 daire yapýlýr 500 daire verseler bile orada 1 milyondan daireyi satsa hesaplar ortada tabandan 500 milyon 2025 te fabrikalara kilit vurulacak daha neler çýkar neler.
Vallahi akant bu hiç aklýma gelmedi yaaa olurmu dersin 13 yýl dahamý diþimizi sýkacaðýz aðýzda diþ kalmadý gibi takma diþlede nasýl olur artýk bilmem sahi çocuklarýmýza miras kalýr onlarýn diþleri saðlamdýr paylý mülkiyet haklarý anayasal güvence altýnda platonik sevmeye hayal kurmaya devam sabýr hay Allah uykular zaten harap oldu sabaha kadar döner dururum artýk depo fikri yok olmaz herhalde iyi bir fikir gibi gelmedi bana
aþaðýdan sýrala fabrikalarý uðraþýp fabrika kurmuþlar kale oto ,kondaþ,mkt,feniþ,vs vs bu koca yapýlar yýkýlacak deðil belki 2025 fabrikalýktan çýkar ama depo ve satýþ maðazasý olarak bir on sene geçer benim hayalim yani biz bir ön sene daha takma diþle devam Allah ömür verirse tabi,çbs için sorun yok fabrikanýn her köþesi takýr takýr kirada .
akant2017,Allah Ramazani þerifinizi,oruç ve tüm ibadetlerinizi ayrýca Çbs hayallerinizi kabul eylesin..þu takma diþ muhabbetiniz baya güldürdü beni ..Þaka bir tarafa borsa þirketlerinde yapýlan alavereler,þaibeli,hileli iþler neticesi sonrasý borsadan atýlmalar attýrýlmalar yani danýþýklý dövüþ sonrasý yatýrýmcý vatandaþýn yaþadýðý maðduriyetler hep devleti yönetenlerin,( Bist ve spk) gibi kurumlarýn görevlerini hakkaniyetli,adil yapmayýþýnýn özelliklede günaha ,vebale ortak olmalarýnýn neticesinde yaþanmýþ ve yaþanmaktadýr....Ben Devletin baþý olsam benim vatandaþýmý maðdur edenleri inanýn Türkiye Cumhuriyeti haritasýndan silerim çünkü o yetkiyi zaten bana vatandaþlarým vermiþtir...Malesef yirmi yýl ve öncesindeki uzun yýllarda böyle yürekli gözü pek ateþ gibi yakan cesur baba yiðit Devlet büyüðünü göremedik o yüzden buralarda nöbet tutuyor yazýyor dertleþiyoruz borsa kotundan çýkarýlmýþ beþ yüzlerce þirket ve on binlerce maðdur yatýrýmcý var ama bir Allah'ýn Devlet adamý çýkýp bu maðduriyetlere çözüm getirmediði gibi hiç söz konusu bile yapmadýlar...Ramazan-i þerifiniz mübarek oruçlarýnýz kabul olsun..inþha Allah..Amin..Not: Çocuklara hisseleri býrakýrýz diyorsunuzda kusura bakmayýn þimdiki çocuklar çok akýllý enkaz devralmazlar yani hemen reddi miras davasý açarlar..![]()
![]()
Akant bu enkaz konusunda ne düþünüyorsun akýl karýþtýcý kaç saattir onu düþünüyorum veraset ilamý mý çýkarsak saðken ortada giden biride yok rahmetli Aydýn bey vardý onu varisleri düþünür printaþ bildiðimiz kadarýyla yaþýyor yoksa tescil ederlerdi enkazýn altýnda ne var der veraset ilamý çýkartýrdýk bittiyse bi Fatiha okurduk.
Yer Ýmleri