Sizi anlamaya çalýþýyorum ama olayý kiþiselleþtirdiniz bizim konumuz printaþ bronz üyeliðim konusu benim tercihim deðil acemi üye olsamda fark eden bir þey yok benim için çünkü 32 yýldýr yüzde doksan kaybediyorum benim tercihlerimin hepsimi yanlýþ yoksa baþka bilmediðimiz þeylermi var bilgi alamadýðýmýz için yazýlanlarýn hepsi yorumlar ve dedikodular üzerine akantla yapmýþ olduðumuz kiþisel kurgular var bunlarý gerçekmiþ gibi algýlamanýzý istemem bizlerin gerçek ve güvenilir bilgiye ulaþmamýz için spk ve yönetim kurulu kararlarýnýn tescil edilmesi gerekiyor tecrübelerimizi ve bilgilerimizi paylaþýrkende olmasý gerekenleri kanunlara ve kurumlarýn yazýlý bilgilerine atýfta bulunarak yapýyoruz afaki gibi gelebilir ama hepsinin haklý sebepleri mevcut ve bunlar burda açýklanmýþtýr 25 milyon vergi borcu konusu spknýn açmýþ olduðu dava tutanaklarýnda var bu davaya müdahil olan arkadaþýmýn sayesinde bu bilgiye ulaþtým inanýp inanmaman size kalmýþ birþey olaylara bakýþ açýsý getirmek için yorum kattým eleþtiriye açýk 25 milyon vergi borcu tahakkuk ettiyse kazanmýþ olmalý dedim burda hukukun iþleyiþi bürokratlarýn aldýðý kararlar ve dayanaklarý onlarýn bileceði iþler bizim yaptýðýmýz haklý olduðumuz davada sabýrla beklemek bir gün elbet tescili bir belge yayýnlanacaktýr

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri