Umut insanýn içinde yaþayan bi kuþ gibi istediðin dala kona konabiliyorsun ama hayat öyle deðil aðaç gibi kök salýyor dallanýyorsun ve bir gün dallarýnda o kuþlarý arýyorsun.
Umut insanýn içinde yaþayan bi kuþ gibi istediðin dala kona konabiliyorsun ama hayat öyle deðil aðaç gibi kök salýyor dallanýyorsun ve bir gün dallarýnda o kuþlarý arýyorsun.
ne diyelim kuþ þanþlý hemde býldýrcýn.hazýr önüne düþmüþ eline almýþýn sen iyi niyetlisin.o tür kuþlarý yakalamak için uðraþan bir insanlar var.þanþlý derken bu yüzden kötü niyetli birinin önüne düþþe bir çýrpýda ölmeden kafasýný koparýp ufak ama besili demiþtin ya insan oðlu aç gözlü oluveriyor bir an .neyse senin býldýrcýn þanþlý iyi niyetli birinin önüne düþmüþ.
Nippon ve sun chemical beni ürkütüyor beteði bünyesine kattý 10 yýl ya çbs printaþta öyleyse nipponnun bünyesinde vitamin olarak yaþýyor olabiliz kuþun yumurtasý önemli bizim patron guguk kuþu gibi kargalara bile yavrusunu baktýrýr guguk kuþlarýnýn belgeselinde görmüþtüm bizim belgesel vizyona girince kuþlar alemi kafeste olabilir.
2013 ten bu yana hisseler enflasyonun üstünde getiri elde etti 50 kuruþluk hisseler 5liranýn üstünde öyle hisseler varki 100 liralarý gördü aksakallý dede bile bunlarý görünce karardý borsa aksakallý dedemizin aklýný aldý biz alýþtýk artýk keþkelerle yaþamaya borsaya dönersek iyikilerle nasýl yaþýyacaðýz baþýmýza neler gelecek onlarý düþünüyorum iþtirakleri baðlý ortaklarý konsolide edilince bölünmeleri yaþadýk birleþmeleride göreceðiz patron üstündeki yükleri atýnca tek kale maç yapmaya baþlar sermaye azaltýmýný kabul etmeyen küçük ortaklarý bünyesinde vitamin olur.
CBS nin isim hakkýný Kýbrýs daki Onat Grubun satýn aldýðýný haberinin bilgisine ulaþtým, ancak bu anlaþma Ali Çavuþoðlu ve yönetim kurulu ile nasýl yapýldý, kaç TL veya Dolar karþýlýðý yapýldý devamýnda neler olacak , neden bu anlaþma ile ilgili spk ya haber verilmedi bilemiyorum. Kýbrýs ta ONAT CBS INAVASYON tabelasýný görmüþ arkadaþlar...Ama uzun zamandan beri genel kurulda yönetim kurulunun söz verdiði halde spk ya izahnamenin sunulmamasýnýn ana sebebi bu mu acaba anlayamadým...Böyle bir anlaþma için Genel kurulda yetki alýnmasý gerekmiyor mu acaba..Yani TTK ya göre bize yani hissedarlara bilgi verilmeden veya yetki alýnmadan yapýlan uluslar arasý anlaþmalar yapýlmasý halinde suç iþlenmiþ olmuyor mu...
alan razý veren razý .
Yer Ýmleri