Ne olacak bu niyazinin hali
Ne olacak bu niyazinin hali
Bu iþin tek çýkýþ yolu Niyaziler yani ky bir araya gelmesidir.
Haklýsýn olaðanüstü genelkurul yada tmsf nin kapýsýný çalacaðýz kayyým atanmasýný isteyeceðiz yönetimde çýt yok büyük patronun küçük iþlerle uðraþacak zamaný yok milyar dolarlýk þirket olursa belki olur iþimiz þirkete kayyým atandý ama görevi bittiðine dair bir açýklamada yapýlmadý belkide kayyýmlar devam ediyordur. Þirket organlarýnýn eksikliði muhabbeti vardý bi aralar 2019da oda kalktý organýn baþý baþkanýnýda seçtik þimdi hangi organ ek****** haber yok kalem müdürümü istifa etti ne oldu havalarda ýsýndý bundan sonrada ekimi beklemek zorunda kalacaðýz. Yönetim kurulu ekimi unutmaz inþallah
ekime kasýma ne kaldý ki.bir ekim biter yeni bir ekim yolunu gözleriz.düzen ayný düzen ...
Düzenin tekeri yok ki kalemi var tekerin kaderi kalemin elinde aðzýnla kuþ tutsan tüðün den bile fayda göremezsin hayat bi garip bize hep kýlý tüyü kalýyor bizim kaderimiz bu galiba yazýlan ne varsa içinde biz yokuz adalet sýnýfý geçiyorda nedense hep kitaplarýn arasýnda kalýyor. Enflasyon varmýþ kime emekliye asgari ücretliye var %40 zam yapacaklarmýþ bazýlarýnýn alacaklarý fark benim maaþýmdan fazla 2500 liraya 1000 lira fark olacakmýþ laf olsun torba dolsun bulandýrma denizi muhabbetlerini tartýþýyorlar zam bize lazým deðil versen ne olur vermesen ne olur ekmekarasý 100 gýram olmazsa 50 gýram olur 4bin 5 bin lira fark vereceðin kiþileri düþün onlarýn kalemi var öyle vermezsen böyle alýrlar þöyle alýrlar özalýn zamanýna dönüyoruz sanki bu enflasyon herkese gelmedimi ekmeði 4 binlira fark alacaklara 20 lirayamý satacaklar ya herkese 4 binlira fark ver yada herkese emekli üzerinden bin lira fark ver yada asgari ücreti baz al 4000 liranýn %40 na göre herkese 1600 lira ver bu uçurumun önünde 2 yýl sonra kimse duramaz et süt yumurta fiyatlarý hemen hemen her yerde ayný ama bu maaþ farklarýný bir gün gelir ne emekli ne asgari ücretli nede devlet kimse ödeyemez çýt sesi geldiðini bu akþam hissetim 2500 alanýn maaþý 3500 olacakmýþ 10000 alanýn maaþý 14000 olacakmýþ hayýrlýsý olsun haberler doðruysa Allah saðlýk versin akýl versin adalet versin temennisiyle bazýlarýna hayýrlý köþeler bazýlarýnada ringo ringo þiþeler.
Yönetim kurulu 4 kiþiden oluþuyordu. Birisi vefat etti 3 kiþi kaldýlar. o bir kiþilik boþ yönetim kurulu üyeliði için olaðan üstü genel kurul talebinde her an buluna biliriz. 2412 hissedardan en yüksek pay sahibi 15_20 kiþi nin bir araya gelmesi bence yeterli olacaktýr.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...t=652&page=740
Zaman su gibi geçiyor havalar sýcak hayaller buz gibi erimesin
Yer Ýmleri