Slm arkadaþlar. Borsada iþlem görmeyen þirket haberleri ile ilgili bir site vardý. site adresini yazabilirmisiniz. Þimdiden teþekkürler..
Slm arkadaþlar. Borsada iþlem görmeyen þirket haberleri ile ilgili bir site vardý. site adresini yazabilirmisiniz. Þimdiden teþekkürler..
Spk sitesine giriþ-özel durum açýklamalarý-diger halka açýk þirket özel durum açýklamalarý
Mkk dökümanlarýnda printaþýn toplam 21414931 lot hisse görünüyor 3465997 lot görünmüyor
Ýlginç çalýlarýn arkasýnda kimse kalmadý battý bitti patron arsalarý sattý yedi bitirdi borçlarý çok para kalmadý bize birþey býrakmadý diyenler kayboldu nereye borcu varsa açýklasýn ödeyelim genel kurul kararý izahname bedelli sermaye arttýrýmý borçlar sýfýrlanýr ben bedelliyi hazýrladým 2019da patron öyle dedi bedelli sermaye arttýracaðýz patron yeteri kadar sustu konuþunca ya sevinçten yada üzüntüden nutkumuz tutulacak sýra sanki patronda bizim konuþacak birþeyimiz kalmadý akant fabrikanýn önünden artýk geçmek istemiyorsun galiba arasýra fabrikadan haber paylaþýrdýn ben bayaðý uzak sayýlýrým 2025 ede az kaldý.
Hayat bir(.…......?dolduracak birini ararsýn ya gücün ya da aklýn yetmez gücü olana da güvenin yetmez ayrý dünyalarýn insaný gibi bi kutbun yazý bi kutbun kýþý yaþar gidersin.
sürekli geçiyorum ,çevre ileride bence güzel bir görüntü alýr.feniþ arazisi üzerine yapýlan proje baþladý.o yol üstünde bence güzel projeler hýzla yükselir.patron a gelince þu an olmasý gerekeni yapýyor kýsa dönemde olsa kira geliri.çbs boya þirketinin iflasý ne durumda acaba. iki yola cepheli ortasýndan doðal gaz boru hattý geçen deðerli bir arsa printaþ ortaklarý ne kadar sahip çýkabilir.
Yer Ýmleri