Bu ilaný iyi okuyun arasýndaki çeliþkiyi bulabilecekmisiniz.
Kocaeli Çayýrova Tahta Köprü Dikilitaþ Mevkii'nde yer alan ÇBS Boya Fabrikasý Gebze 2. Ýcra Dairesi Müdürlüðü tarafýndan icradan satýþa çýkarýldý. ÇBS Boya Fabrikasý için 185 milyon 397 bin 544 TL bedel isteniyor.
Gebze 2. Ýcra Dairesi Müdürlüðü; Kocaeli Ýli, Çayýrova Mahallesi, Tahta Köprü Dikilitaþ Mevkii'nde yer alan ÇBS Boya Fabrikasý'ný icradan satýþa sunuyor. ÇBS Boya Fabrikasý 185 milyon 397 bin 544 TL bedelle icradan satýlýyor. Satýþa konu olan fabrika için ilk ihale tarihi 19 Temmuz 2018 olarak belirlendi.
Gebze Ýlçesi, Çayýrova (Cumhuriyet) Mahallesi, D 100 Karayoluna paralel kuzey Yan Yoluna cepheli, ÇBS Oto Boyalarý San. ve Tic. A.Þ. isimli fabrika 2016 ve 2017 yýllarýnda da icradan satýþa sunulmuþtu.
dedikodu vardý Evelki gün cuma yada cumartesi googldan ararken gördüm ve okudum bir kocaeli gazetesiydi..þimdi arýyorum googldan bulamýyorum yine arýyorum bulunca yazacagým.
15 gündür arýyorum bulamadým eski ilan var yenisi yok çbs boya üzerine kayýtlý arsa varsa bence iki kat sevinmelisin printaþýn büyük ihtimalle çbs boyada iþtiraki vardýr.
Ýlanda adresler arasýnda ki farký gören varmý
Bakalým printaþýn d100 karayolundaki arsasýndan baþka kaçtane arsasý çýkacak.
yarým saattir googldan arýyorum okudugum bilgi sanki yayýndan kalkmýþ hayretttt..ama icra islemi oldu bunu çok kiþi duymustur diye düsünüyorum hatta karsý itiraz bile oldugu söylendi.
Yer Ýmleri