aha da hayallerin bittiði nokta o zaman. çalýþmayan tahtasý kapanmadan önce neredeyse kara ðeçen borçlarý olmayan bir þirketin sonu o zaman .the end.yakýnda ölüm saatini açýklarlar.yazdýklarýnýz doðru ise .
aha da hayallerin bittiði nokta o zaman. çalýþmayan tahtasý kapanmadan önce neredeyse kara ðeçen borçlarý olmayan bir þirketin sonu o zaman .the end.yakýnda ölüm saatini açýklarlar.yazdýklarýnýz doðru ise .
Yok yok yanlýþ anladýn benim yazdýðým ilan 2017 veya 2018de yayýnlandý yeni ilan yayýnlanmýþ çbs boyanýn arsasý satýldý diye google amca da bulamadýk eski ilana bi göz at bakalým arsa çbs boya nýnmý çbs printaþýn mý çbs boyanýn çayýrova ilçesinde arsasý var gibi duruyor çbs printaþýn arsasý gebzede var bi þeylerde hep dedikodular üzerinden gidiyoruz patron þu düðmeye basý versin gari.
patron düðmeyemi basacak ,basacak ama nereye hadi hayale devam sen çok yaþa patron.
arazi ÇBS Otoboya AÞ ye ait bu þirketin sanýrým çoðunluk hisseside pirintaþa ilanda belirtiðiniz 185.397.544 TL 2016 deðeri idi dolar kuru 3 tl civarý idi.arazinin deðeri sanýrým yaklaþýk 62.000.000 dolardý
Arsa icaradan satýldý muhabbeti oldu kamu ihale kurumunda böyle bir ilanýn olmasý gerekmezmi
Yukarýdaki ilanda iki arsa varmýþ gibi algýlýyorum koacaelinin çayýrova ilçesi var eski adý (dikilitaþ mevki) çayýrova ilçesinde cumhuriyet mahallesi de var yeni adý þekerpýnarý
Kocaelide Gebze ilçesi var ilçede çayýrova mahallesi vardý yeni adý (cumhuriyet) oldu
Satýlýða çýkan arsalarda adres benzerliði var ama ayný adresler deðil adresler çeliþkili gibi iki arsada satýlýða çýkmýþ gibi algýlýyorum yani özeldurum açýklamasý veya izahname hazýrlansa ayrýntýlar net anlaþýlýr
arazi birden fazla parselden oluþuyor ancak ayrý ayrý satýþta deðil bütün olarak satýlýyor arazinin bir tarafýnda yüksek gerilim hattý bir tarafýndanda doðal gaz ana hatý geçiyor ben ilanda yerle ilgili ayrýntýlarý okumuþtum sanýrým bu nedenle pek alýcý çýkmýyor
Alýcý çýkmamasý iyi tabiki halka açýk þirket olduðumuz için yönetimin yükümlülükleri var icradan satýþý biraz zor anladýðým kadarýyla kaç yýldýr icra muhabeti var tesil edilen bir þey yok.
Güneþ bir gün bizim içinde doðacak
Yer Ýmleri