Anladým. Yani hala umudumuz olabileceði sonucuna vardým. Yani çavuþoðlu ne yaparsa yapsýn eninde sonunda bizim payýmýzý vermek zorunda.. Çok teþekkür ederim aydýnlattýðýn için..
Herkese mutlu bayramlar diliyorum.
Anladým. Yani hala umudumuz olabileceði sonucuna vardým. Yani çavuþoðlu ne yaparsa yapsýn eninde sonunda bizim payýmýzý vermek zorunda.. Çok teþekkür ederim aydýnlattýðýn için..
Herkese mutlu bayramlar diliyorum.
nasýl anladýn ben anlamadým 10,5 yýl oldu.hisse net 2 onur 2 olmasa haber yok .spk nerde acaba.madem sen halka açýk þirketsin mini minnak ortaklarýn var seni özlemiþ bunlar bir selam ver.yaþýyorsa üç kerem kapýyý týkla bu garibanlarýn yüzü gülsün geceleri aksakallý printaþ görsünler.közde kahve içecekti bunlar..... neyse yeni bayram geldi
cümlenizin ramazan bayramý mübarek olsun.
Nasibimizde varsa hakkýmýz olaný yeriz yoksa ölene kadar da beklesek fayda yok.
Neyse hayýrlý ve huzurlu bayramlar herkese.
Rüyadayýz ve göz göre göre hiç yoktan yere kâbusu yaþýyoruz derdimizi anlamak isteyen yok þikayet ve ihbarlarýmýzý gören olsada kýlýný kýpýrdatan yok nezaman izahname hazýrlanacak borsaya dönecek artýk büyük patronun bizi görmesi lazým kayýtlarý tutan tescil eden halka arza izin verip hisselerin ihracýna onay veren her fýrsatta vatandaþ banký kurtarýcý görenler neyi bekliyor ne yapýyor bilende yok tescil edende milyonlarca borsa yatýrýmcýsý þimdilik gurur ileride bizim gibi gönül yarasýna dönüþmezler neyse hakkýmýzda hayýrlýsýný dilemekten baþka bir þey gelmiyor elimizden.
Cümleten Ramazan bayramýnýz mübarek olsun.
Evet derdimizi özellikle anlamak ,sesimizi,çýðlýklarýmýzý duymak isteyen yok be birader bende bu yýllardýr bu duyarsýzlýðý yazýp çiziyorum burada halbuki bize güvenin Türk ekonomisine güvenin borsada Türk þirketlerine yatýrým yapýn diyerek bizi borsaya yönlendiren Sayýn Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan'dýr yani esas büyük patron odur her þey onun iki dudaðý arasýndan çýkan kelimelere,cümlelere bakar ..Bu güne dek borsada þaibeli,hileli iflas ettirilmiþ,batýrýlmýþ yüzlerce þirket var bu þaibelerin içinde maalesef Spk kurumu da var onun onayý,izni,bilgisi olmadan hiçbir þirket þuradan þuraya gidemez kýmýldayamaz o cesareti kendinde bulamaz ama küçük yatýrýmcýyý ve haklarýný,hukuklarýný ne Cumhurbaþkaný korudu nede Spk gereken yasal görevlerini yaptýlar yazýk günah deðilmi yatýrýmcý vatandaþlarýn alýn terleri olan helal paralarý buhar oldu uçup gitti..Ben Cumhurbaþkaný olsam ÇBS BOYA VE ÇBS PRÝNTAÞ sahipleri Ali Çavuþoðlu ve kardeþlerini çaðýrýr yaptýklarý alaverelerin,dalaverelerin,soygunlarýn,hileli ,þaibeli iþlerinin hesabýný çok aðýr biçimde sorarým vatandaþlarýma vefa borcumu böyle öderim Hz.Ömer (ra) adil adaletini hakkaniyetli bir þekilde hiç çekinmeden uygularým çünkü seni beni o makama taþýyan dürüst vatandaþlardýr..Maalesef bu güne kadar hep soygun düzeni var olmuþ yöneten kiþiler farklý ...Bu konuyu taþýmadýðým Devlet mercii kalmadý spk dahil kesinlikle cevap bile vermediler sadece Ali Babacan bey bakan ve millet vekili olduðu zamanlar duyarlý olup bana cevap yazmýþtý kendilerini severim hoþgörülü,alçak gönüllü,nezaketli,terbiyeli,ahlaklý güzel insandýr...Allah sonumuzu hayýr eylesin..Ramazan Bayramýmýz Mübarek Olsun..Þimdiden Hayýrlý Bayramlar Dilerim..
Singapur eski devlet baþkani þöyle der, eðer hýrsýzlar yollarda güvende yürüyorlarsa bunun iki nedeni vardýr. Ya rejim büyük hýrsýzdýr, yada halk aþýrý aptaldýr. Adam resmen bizim ülkeyi tarif etmiþ. Herkese hayýrlý bayramlar.
borsa nin geçmiþi ne zamandan baþlýyor .tahtasý kapanan þirketler ne zamandan geliyor .printaþ borsaya açýldýðýnda ikdidar kimdi.
osmanlý dönemindede þirket hisse senetleri alýnýyordu karaköyde diye biliyorum.
80 li yýllarda tahta üzerinde karaköyde hisse senetleri satýlýyordu.nereden nereye tek tuþla þirket ortaðý oluyorsun þimdi.
lakin atý alýp üsküdarda gezinti yapmak isteyen 3 maymunu oynayan þirket sahipleri veya üç maymunu oynayan kendi menfaat ve çýkarý olan müdür genel müdür ler olduðu sürece .bu devran böyle devam eder.al takke ver külah üç günlük dünya nimetlerine kendini inandýrmýþ kiþiler bitmedikçe UYANIK olmak gerek bizim borsada.
varsa nasip gelir bulur inþallah .
Borsada hisse almak için de satmak için de acele etmemek gerekiyor. Satmak için nasýl yýllarca bekleniyor ise almak için de o kadar sabýrlý olmak gerekiyor. Yoksa istenmeyen sonuçlar ile karþýlaþmak iþten deðil. Bu her zaman böyle. Sonuçta paranýzý birilerine emanet edeceksiniz. Ne kadar sýk al sat hamleleri yaparsan o kadar timsahlarýn dikkatini çekersin. Büyük para kazanmak için alýrken de satarken de en uygun zamaný yakalamak için sabýr lazým. Gerekirse yýllarca hiçbir iþlem yapmayacaksýn. Kazanmak için risk almak kaybetmeyi de göze almak gerekiyor. Kazanmak için birilerinin kaybetmiþ yada kaybediyorum hissine kapýlmýþ olmasý gerekiyor.
Yer Ýmleri