bu gidiþle aðzýmýzda diþ kalmamýþ.belimiz bükülmüþ .saðlýk elden gitmiþ ultra sýzdýrmaz bezlerimizle
gençlere sorarýz .evlâdým evladým burasý üsküdar mi.
yýl 2043 mi desem
þaka þaka latife yapýyorum inþallah bir an önce açýlýr.
bu gidiþle aðzýmýzda diþ kalmamýþ.belimiz bükülmüþ .saðlýk elden gitmiþ ultra sýzdýrmaz bezlerimizle
gençlere sorarýz .evlâdým evladým burasý üsküdar mi.
yýl 2043 mi desem
þaka þaka latife yapýyorum inþallah bir an önce açýlýr.
''gençlere sorarýz .evlâdým evladým burasý üsküdar mi.'' onlarda cevap veriyor''yok amca yanlýþ gelmiþsin burasý silivri ama yolu yarýladýn sayýlýr devam et çorlu istikametine doðru''þakasý bile kötü birader, Allah kimseyi bunamýþ eylemesin bunayanlarada þifalar ihsan eylesin..Amin..
2019 genelkurul ve borsaya döneceðimiz günün ilaný hayalini kurarken þimdi genelkurul hayalini bile kuramaz olduk vadesi dolan gidiyor diþimiz gözümüz kulaðýmýz aklýmýz hepsi yavaþ yavaþ tükeniyor þaka deðil gerçek babamýn askerlik anýsý þafak sayarken bir yakýný ona inþallah askerliðin bitmez demiþ bababýn bu söze alýndýðýný anlayan yakýný niyetini anlatmýþ sað olan için ömür boyu askeriz hayatta sayýlacak þafak çoktur demiþ dün gibi dede olacaðýmýn hayalini kurarken þafak sayýyordum þimdi torunumun ne zaman yürümeye baþlýyacaðý günü sayýyorum çbs printaþýnda yavrularý oldu belki tescil edilmeyen torunlarýda vardýr devlet ne derse o olacak belki bazýlarýmýzýn böyle bir þafaðý olmayacak Ýnþallah yavrularýmýza veya torunlarýmýza nasip olur nasrettin hocanýn kazan hikayesine dönmez umarým kazan ölürmü hoca öldü ama kazaný hala yaþýyor.
Hocaya Allah uzun ömür versinde konu okadar farklý yerlere gidiyor ki kazan kaynýyor kokusu heryerden duyuluyor birde kazanýn içinde tencereleri var derdi var hoca mahir iþin içinden yani kazanýn içinden ne çýkaracak tencerelerin herbirinde baþka yemek kaynýyor ya türlü olur yada aþüre sofraya birþey koyacakta taþ kaynatýyor olsaydý o taþý çoktan tabaða koymuþ olurdu tescil edilmeden iki satýr yazýyla megesin ortaklarýna tabaðýn içindeki taþý yedirdiler þirketlerin fesif, tasfiye,tasfiye bakiyesinin daðýtýmý, tasfiye sonu kalan gayrimenkullerin fikri mülkiyet haklarýnýn kime kaldýðý neden yeni þirket kurulduðu ve haksahiplerin yeni þirketten pay alamadýðý soru çok tescil edilen bilgiler olsa aslan kim kral kim kim kim der avunmaz hakkýmýzý almýþ olurduk sabýr þükür gayret insanýn en büyük erdemidir dualarýmýz la maneviyatýmýzý güçlü tutmaya çalýþýyoruz Allah'a olan inanç alametleriyle devlete olan inanç adaletiyle olur ilahi adalet bir gün olacak beþeri adalet ne zaman olur olurmu olmazmý bilemiyoruz.
Beþeri adalet için sabýr ile bekliyoruz. unutuldu sanýlmasýn....
Güzel bir sohbet olmuþ. umut varsa gelecek te vardýr.
Yer Ýmleri