Hayat bize korkularla yaþamayý öðretiyor ama kaybetmek istemediklerimizele yaþamayý öðretemiyor.
Hayat bize korkularla yaþamayý öðretiyor ama kaybetmek istemediklerimizele yaþamayý öðretemiyor.
Gerçekler insanýn yaþadýklarýdýr yaþýyamadýklarý hayal hayaller olmasa gerçekler olurmu.
Arkadaþlar,her þey Sayýn Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan'ýn merhametli,insaflý adil,adaletli,hakkaniyetli, insanca düþünmesine,tutumuna,duyarlýlýðýna ,iki dudaðýnýn arasýndan sarf edeceði olumlu,yapýcý,biz maðdur küçük yatýrýmcýlar için sevindirici cümlelere baðlý bunu Allah rýzasý için yapmalýdýr..Bu güne kadar batmýþýz,ölmüþüz,sýkýntýlara gark olmuþuz hiç umurunda olmadýk borsada yüzlerce þirket sahiplerinin hileli,þaibeli soygunlarý yüzünden battý,iflas ettirildi bizim helal paralarýmýz buharlaþtýrýldý ne aradý ne sordu nede bu soyguncu hýrsýzlarý ciddi bir þekilde sorgulayýp üzerlerine gitti bilakis bu zalim patronlarýn yanýnda oldu Spk'ya hakim olamadýðý gibi maalesef isteyen þirketler borsa kotundan çýkabilir dedi ..Bizleri borsaya yönlendiren de 'bana ve ekonomimize güvenin borsada Türk þirketlerine yatýrým yapýn' diyende kendisidir ama soyulmamýza ,hakkýmýzýn gasp edilmesine,maðdur durumlara düþürülmemize de seyirci kalan yine kendisidir...Allah'ýn hoþnut olmayacaðý ve rýza göstermeyeceði bir durum var ortada müdahale etmiyorsunuz ,kayýtsýz kalýyorsunuz bu nasýl bir samimi,içten müslümanlýk anlayýþýdýr hala çözemedim,bilemedim..Yanlýþ anlaþýlmasýn ben 21 yýldýr Ak Partiye oy veren bir vatandaþ olarak yapýlan bu yanlýþlara,haksýzlýklara,adaletsizliklere parmak basýyorum.. Ben daima mazlumun,haklýnýn,masumun,doðrunun,maðdurun dolaysýyla Hakkýn yanýndayým..Hz.Ömer (r.a) adil adaletinde,hakkaniyetinde ,düþüncesinde olmak güzeldir..Bu mübarek düþüncede olan Allah'ýn takdirini,hoþnutluðunu,rýzasýný kazanmýþ ve bu kutlu yolda zalime,zulme,fenalýða,hýrsýzlýða,arsýzlýða,soygunl ara,dolandýrýcýlýða karþý savaþan cenk eden ,Devletin en tepe noktasýndaki Yöneticiye ve diðer yardýmcýlarýna Selamlar olsun..Görünen köy kýlavuz istemiyor öyle kendilerine methiyeler düzmekle övgüler yaðdýrmakla olmuyor o iþler .. Adaletsiz,hakkaniyetsiz,adil olmayan icraatlarýnýz ortalýklarda serili durumdayken bizleri belki ama ALLAH'ý kandýramazsýnýz...Demem o ki ; ÇBS boya ve Printaþ þirketlerinin hýrsýz,acýmasýz,dolandýrýcý,vurguncu,hileli,þaibel i iþler çeviren patronlarýný Devleti Yönetenler ve spk Ýsterlerse bir günde kulaðýndan tutar borsaya kote eder.. Böylecede küçük yatýrýmcý vatandaþlarýnýn maðduriyetlerini gidermiþ,sevindirmiþ olur. Ýnþha Allah diyelim.. Ytd..
Baðýmsýz denetimden geçmiþ konsolide blanço hayalimiz nippon sun onalt çbs izoguard çks konsolide edilmesini bekledimiz iþtirakleri neler var bilmiyoruz bazý þirketleri tasfiye ediliyor baþýnda iflas geçiyor ama bunun önemi yok çbs printaþýn tasfiyeden alacaðý menkul, gayrimenkul veya finansal varlýklar ne birleþme ve bölünmelerden alacaðý hisse ne haylimizi nasýl þekillendirecek 2013 oldu 2023 spk kurul yürütmeyi 2013 durdurdu gerçeklerin üstüne bide hayallerimiz var mahkemenin kararý kesinken bürokrasinin nerde takýldýðýný bilmiyoruz start verildiði zaman haberler tesciller arkasý arkasýna gelir yeni taþýyýcýlar olacaktýr biz eskidikmi yýllandýkmý yaþlandýkmý hayallerimiz gerçekleþince ne olduðumuzu yüzümüze vuracak.
borsamýzda yeni bir çok þirket yakýnda içlerini boþaltýp yeni genç taþýyýcýlarýna teslim ederler .5 seneye kalmaz.bizler hem yaþlandýk hem tecrübe kazandýk.
Ýçi boþaltýlan þirketlere bi söz bulamýyorum haktý hukuktu yavrularý ne oldu baðlý ortaklarýndan iþtiraklerinden elde ettiði veya elde edeceði rüchan haklarýný ünvanýný deðiþtirip bu þirket o þirket deðil patron þirketi sattý mý diyecekler patron satarsa hissesini satar geriye kalan pay sahiplerinin haklarý rüchanlarý kimin elinde olacak dersin tescil edenlerin mevzuatlarý yazanlarýn iþi ne her fýrsatta yatýrýmcýlarý koruma adý altýnda alýnan kararlarda neden çýkmaz sokakta dolanýyoruz labirentin giriþi var çýkýþý yok umut var adalet var neden bi sonuç yok neden çýkýþý kapattýlar anlýyamýyorum. Halka açýk þirket 10 yýl oldu baðýmsýz denetimi yapýlamadý.
Yer Ýmleri