Doðru kaynaktan ulaþtýrýlan bilgiye göre, þirket sahipleri ciddi uðraþýyorlarmýþ borsaya dönmek için. Ayrýca hissesi çok olanlar zengin olurlar diye bir açýklama da yaptýðý iletildi.
Çok sevindim. Siz de sevinin diye paylaþtým.
Doðru kaynaktan ulaþtýrýlan bilgiye göre, þirket sahipleri ciddi uðraþýyorlarmýþ borsaya dönmek için. Ayrýca hissesi çok olanlar zengin olurlar diye bir açýklama da yaptýðý iletildi.
Çok sevindim. Siz de sevinin diye paylaþtým.
bahaneleri, ben aslýndalarý, aklýnýzla dalga geçer gibi kurulan cümleleri, samimi olmayan hiç kimseyi ve hiçbir þeyi sevemiyorum.
10 yýldýr ayný kimdir nedir bilmem ama samimiyet yok bol yalan var
Egeden esen safi rüzgarlara ⚠ dikkat
Arsýz
Adam deðil karþýmada çýkamaz
Sayýn Cumhuriyet,doðru ve asýlsýz haber olsa bile dediðiniz gibi bir kývýlcým bile insaný sevindiriyor çünkü gerek maddi ,manevi gerekse saðlýðýmýz açýsýndan bitirdiler bizi o zalim,acýmasýz,merhametsiz,insasýzlar..Hissesi az olmuþ çok olmuþ ne farkeder kardeþim herkes kaybettiði alýn teri helal parasýnýn peþinde tam 10 yýl oldu zaten o para Kocaman Deve'de bir tüy kadar kalmýþ zenginlik neyimize keþke tekrar borsaya dönse,küllerinden yeniden doðsa ,yine yeniden umutlarýmýz yeþerse elbet ona da razýyýz..Ýnþallah aslý ,astarý olan ciddi güvenilir kaynaklara dayanan doðru haberdir..Hakikaten Ali Eþref Çavuþoðlu iyi niyetle,samimiyetle böyle bir çalýþma içindeyse Allah yardýmcýsý olsun o zaman gider Ankara'ya kadar yürürüm Cumhurbaþkanlýðý sarayý önünde çadýr kurar ÇBS boya ve ÇBS PRÝNTAÞ'ýn borsaya kote edilmesi iþleme açýlmasý için Sayýn Cumhurbaþkanýndan yardým dilenirim..Verdiðin ,paylaþtýðýn güzel haber için teþekkür ederim..Hayýrlýsý neyse öyle olur Ýnþallah..
S.A.Bu bilgiyi bende paylaþtým ama artýk baþlangýç için resmi bir evrak lazým yatýrýmcý dedikodudan ziyade net bilgiler görmek istiyor bu bilgiler þayet doðruysa bir yada iki ay içerisinde net bilgi ve belgeler oluþmazsa insanlar yine hayal kýrýklýðýna uðrar onun içindir ki resmi evrak çok önemli bu resmi evrak iþi olduðunda buraya en çok fayda saðlayan onur kardeþime yakýþýr güzel haber vermek. Ali bey yatýrýmcýnýn 12 yýlýný heba etmiþ çok hisse az hisse lafý boþ laf birde eger bilginiz var ise çbs boya ilemi kote olaçakmýþ onu yazarsanýz seviniriz bende ikisi de var.
Reis,seni görebiliyorum buradaymýþsýnama son önemli habere neden sessiz,kayýtsýz,yorumsuz kaldýðýný pek anlayamadým anlam veremedim yoksa muhakkak bir öngörün olurdu kimbilir belkide vardýr bir bildiðin ..selamlar.Ýyi akþamlar..
Umudumuz bir an önce borsaya dönmesi haberi kim verirse versin hepimiz için hayýrlý olur inþallah umudumuz gerçekleþirse yolumuz hayallerimiz olacak hayallerimiz için ise bir hedef ortaya koyacaðýz hayat bi döngü dün diye baþladýðýmýz noktadan bugün diye söz ettiðimizde ömür nekadar kýsaymýþ diyoruz kayýplar ve kazançlar kiþiye göre deðiþiyor kimi zamaný kayýp kimi parayý kayýp olarak görüyor iþte bizim imtahanýmýz ne umduk ne bulduk arayýþýmýzýn temelinde çbs printaþ var umudumuzun gerçekleþmesi ve hayallerimizi yaþama ve yaþatmak adýna Rabbim herkese hayýrlý ömürler versin.
Bildiðim tek þey reis hiç kimse yaptýðý bir þeyin bozulmasýný istemez devamýný saðlamak büyütmek için mücadelesini verir çbs printaþ yönetimide ve çbs printaþýn halka arzýna izin veren makamlarda büyümesini geliþmesini ister yýkmak her zaman kolaydýr yapana sormak lazým bu yüzden ben umutluyum ayný duygularý yaþadým birlikten kuvvet doðar denen kavram vardýr ve ayakta tutmak için sabýr ve mücadele gerekir bizler üzerimize düþen görevi yapýyoruz yönetimin ve yetkili makamlarýnda zamaný gelince sorumluluklarýný yerine getireceðine inanýyorum.
Yer Ýmleri