Kardeþim üzüldüm,sizlerde sað olasýnýz.. Allah kolaylýklar versin yar ve yardýmcýnýz olsun..Hastalýkla alakalý bir sýkýntýnýz varsa Rabbim þifalar ihsan eylesin..Amin..Selam ve dua ile..
Kardeþim üzüldüm,sizlerde sað olasýnýz.. Allah kolaylýklar versin yar ve yardýmcýnýz olsun..Hastalýkla alakalý bir sýkýntýnýz varsa Rabbim þifalar ihsan eylesin..Amin..Selam ve dua ile..
Amin reis Rabbim herkesin yardýmcýsý olsun hastalýkla ilgili eþimin pet sonuçlarý iyi çýkmadý zorlu bir sürece girdik.
S.A Onur kardeþim nerede varsa için dede sizinkine ALLAH.C.C ÞAFÝ ÝSMÝYLE YARDIM EYLESÝN.
Onur bey;
Geçmiþ olsun Allah yar ve yardýmcýnýz olsun
Rabbim Þafi ismi ile þifa versin inþallah
Allah (cc), kardeþimizin dertlerine deva hastalýklarýna acil þifalar versin..Rabbim, yar ve yardýmcýnýz olsun..Mevlam,sizlere kolaylýklar ve çareler ihsan eylesin ..Ýnþha Allah.Amin..Kýymetli kardeþim,üzüntünüzü ve duygularýnýzý anlýyorum ancak malumunuz Allah'tan ümit kesilmez lütfen hemen karamsarlýða kapýlmayýn derdi,hastalýðý veren Rabbimiz elbet dermanýný,þifalarýnýda ihsan edecektir..Ýnþha Allah..Üzüntünüzü,sýkýntýnýzý paylaþýyorum kardeþim..Gerek maddi gerekse manevi yanýndayým kardeþim..Selam ve dualarýmla kalýn..
Saðol reis Allah razý olsun dualarýnýz manevi destekleriniz bana moral veriyor þimdilik tek sýkýntýmýz 15 gün sonra patoloji sonuçlarýna göre doktorlar nasýl bir tedavi uygulanacaðýna karar verecekler Ýnþallah zorlu süreçten güzel sonuçlar çýkar bu sýkýntýyý atlatýrýz babamýn durumu daha kötüydü en son ameliyata karar vermiþlerdi üç tane tümör aldýlar doktorlar bizim ameliyatlýk bi durumun olmadýðýný söylediler iki tümör e raslanýldý ve babamýn 6 aylýk kontrolleri devam ediyor 14 yýldýr takip altýnda herþeyin baþý saðlýk ilk önce Allah'a sonra doktorlara ve dua edenlerin duacýsýyýz.
Yer Ýmleri