Akant çok sessiz kaldýn umarým iyisindir.
Akant çok sessiz kaldýn umarým iyisindir.
2018 den bu yana neler yazmýþýz gözümüzdeki karanlýða bir ýþýk buluyoruzda aklýmýzdaki karanlýða ýþýk bulamýyoruz sayýsal dünyanýn sözel çýkmazý formülü yok varsada hesap tutmuyor izahý yok varsada anlayaný çýkmýyor olasýlýðý yok varsada ayrýntýda gizli. Sayýsal dünyanýn sözel ayrýntýsý hayat 0×0=0 sýfýr çarpý sýfýr binde olabilir in de olabilir.
çok þükür iyiyim,sadece çarpaný 0 olan printaþ sayfasýnda sadece belki birileri burdan ufak bir haber paylaþýr diye bakýyorum.
yazmak istenenler var lakin yazma hevesim yok.son 5 yýlda borsaya açýlan hisselere bakýyorum 3lira 5lira olan hisseler 250 ile 1000 TL arasý
kimisi mahalle arasýndan çýkmýþ kimisine sihirli bir el dokunmuþ ralli üzerine ralli sonlarý umarým bizler gibi olmaz sonradan yatýrým yapan ayþe teyzeler mehmet efendiler vs gibilerin.
bir printaþa dokunmadý sihirli deðnek buda bizim kaderimiz.
umarým bu kadar piyasa deðeri yükselen hisselerin bir gün çarpaný printaþýn çarpaný gibi 0 sýfýr olmaz.
Ýnþallah diyelim 34 yýldýr borsadayým enflasyonla çarpýyorsun dolarla kýyaslýyorsun sonuç sýfýr ya borsadan atýlýyor yada yýllarca bekliyorsun enflasyona yeniliyorsun borsaya yeni girenler ve trene son binenlerin hiç þansý yok sihirli deðnek dokunan hisselerde büyük ihtimalle sihirli kiþilerin elinde ve avýný bekliyordur.
Piyasa deðeri balon hisseler çok acaba enflasyon deðerlemesi yapýlýnca defter deðerleri yükselirmi yinede zor duruyor bakalým blançolar gerçekleri yansýtacakmý yansýtamayanlar bedellilerle býktýrýp sattýrýrlar
Bakalým bu ay veya marta patron bi açýklama yapacakmý genelkurulda yapmadýlar resmi olarak iþleri nasýl yapabiliyorlar anlamak zor
Adalat,hakkaniyet,insaf,vicdan,adil kanunlar hayatta olmayýnca önceki Spk ve Bist baþkanlarý çavuþoðullarýndan danýþýklý nemalanmýþ çorbalarýný içmiþ rica üzerine binlerce yatýrýmcý vatandaþý maðdur ederek Çbs Boya ve Çbs Printaþý bana göre sebepsizce (makina takým,selçuk gýda,dardanel vb.gibi batýk þirketlerde gözaltý pazarýndaydý neden onlarý çýkarmadýnýz þimdi selçuk gýda 70 tl üstü fiyatý var) borsa kotundan çýkarmýþlar.. Bu haksýzlýða ,yanlýþlara dur demeleri gereken yeni Spk ve Bist baþkanlarýda bu haksýzlýklarý gidermek çözüme ulaþtýrmak yerine kayýtsýz,duyarsýz ,ilgisiz kalýyorlar maðdur gariban yatýrýmcý vatandaþlarýnýza yazýk günah deðilmi Spk ve Bist Þirket sahiplerini deðilde helal paralarý hiç olan küçük yatýrýmcýlarý cezalandýrmaktadýr..Allah akýl ,fikir,vicdan,merhamet,acýma duygusu ,merhamet,insaf,hakkaniyet ,adil bir adalet ve hidayet nasip eylesin.. Dilerim helal alýn teri paralarýmýza kavuþuruz tüm maðdurlar olarak hatta 26 yýllýk birikimim olan emekli ikramiyemi Çbs printaþ boyaya Türkiye'nin 1.derecede kalite marka boyasý yüz aký boya markasý diye güvendim,inandým yatýrým yaptým Ýnþha Allah alýn teri paralarýmýza kavuþuruz..ytd..
Son düzenleme : levoysalý horofira; 11-02-2024 saat: 11:21.
Yer Ýmleri