garibanca hoþ geldin .
garibanca hoþ geldin .
yapýþtýr kýssadan güzel bir paylaþýmmm
Hoþ buldum Akant kardeþ
Hoþ geldin garibanca hayýrlý olsun çifte hayýrlý olur inþallah
Hoþ buldum 2onur2 kardeþim. Ýnþallah hayýrlý olur. Hisse ile ilgili haber alabilirsem yazarým.
S.A Onurum inanma bu hayatý yalanla geçenlere hep seçim zamanlarý uçuyoruz zaten geçen seçinde bu Sedat Peker'in iple dolaþtýracaðým dediði Süleyman soylu Uyuþturucu baronlarýna T.C vatandaþlýðý veren mafyalarý 15 temmuzda silahlandýrýp gariban suçsuz askerleri öldüddüren ve bunu kaos dan yararlanarak kahramanlýk hikayesi diye bu alðý yemiþ millete yutturan SÜLEYMAN SOYLU demiþ diki ðabardan petrol fýþkýrýyor hemide hiç rafine edilmeden direk yakýt olarak kullanýlacak ve yine demiþ diki 2023 temmuz ayýnda benim ülkemin ekonomisi öyle bir uçacak ki dünya bizi amerika bizi kýskanacak. Bu milleti hakkýný yiyerek soyarak millete de akýl býrakmayan GELÝR ADALETÝNÝ BOZARAK HEP BÝR YALAN VE BAHANEYLE TABÝ.Bu ilim bilim ahlak adalet edep haya bilmezlere fýrsat vermeyiniz. Hesap verebilirlik ve Güçler ayrýlýðýný Hukuku ve Adaleti EÞÝT VE LÝYAKATLÝB EÐÝTÝMÝ savununuz kim olursa olsun far etmez Kendisi aç yatýp sorumlu olduðu milleti doyuran ADELETLE ANILAN HZ ÖMER BUYURUYORKÝ KÝÞÝNÝN NAMAZI ORUCU SÝZÝ ALDATMASIN KÝÞÝNÝN BULUNDUÐU YEREDEKÝ HÜKÜME BAKINIZ EGER HÜKÜMDE ADALET VARSA ALLAH.C.C ÝCÝN ÝBADET EDÝYORDUR YOK ÝSEDE MÜNAFIKLIK YAPIYOR YANÝ BUÐÜNÜMÜZDE BUKALEMUN GÝBÝ OLANLAR EVET HIRSIZDA BELLÝ MAFYADA BELLÝ ÜLKEYÝ DÜNYAYA SATANDA BELLÝ T.C HÝTLER GÝBÝ PÝSKOLOJÝK HARPLE DEVLETÝ VE MEDYAYI ELE GEÇÝREREK VE DEVLETÝN PARASINI KULLANARAK MUHSÝN YAZICI OÐLU GAFFAR OKKAN GÝBÝ MERT KUL HAKKINA RÝYAYET EDEN LÝDER LERÝNDE ÇIKMASINI HERTÜRLÜ LEGAL ÝLLEGAL YOLA BAÞVURARAK ÝSTEMEYENLER BU MÝLLETÝ VE AÝLELERÝ MAHFETTÝLER
Yer Ýmleri