Originally Posted by
levoysalý horofira
Bakýyorumda içinde kurtlar kaynýyor resmen kaþýnýyorsun rahat durmuyor ileri geri konuþuyor tutarsýz tavýrlar içine giriyorsun dolaysýyla da eleþtirilmek zorunda kalýyorsun biraz akýllý ve tutarlý olamazmýsýn be þaþkýn yoksa seni tanýmam etmem sana neden ne sebeple hasýmlýðým olsun ki buradaki hiçbir kimseye olmadýðý gibi..Cumhuriyet arkadaþýmýz senin gibi geliyor düþüncelerini ,fikirlerini,beklentilerini,aldýðý haberleri doðru veya yanlýþ gelip bizimle paylaþýyor inanýr yada inanmazsýn doðru mantýklý bulur yada bulmazsýn o ayrý bir þey ama en azýnda ahiret sualine tutmazsýn belki de anlattýklarýnýn %100 gerçeklik payý vardýr öyle deðilmi? Mesela ben senin yazdýðýn haberleri nazari dikkate alýyor deðerli kýymetli buluyorum hiç habersiz kalmaktansa doðruluk payý azda olsa haber almak çok daha güzel ve bizler için verimli içimizi bir nebze olsa rahatlatýcýdýr...Burada hepimiz maðduruz rakamýn büyüklüðü küçüklü fark etmez herkes alýn teri helal paralarýný bir dolandýrýcý,soyguncu,hýrsýz þirketler (çavuþoðlu kardeþler nam-ý diðer Daltonlar) patronlarýna kaptýrmýþ içimiz yanmaktadýr çünkü mal canýn yongasýdýr hem helalimizdir..Kalkýp sen ocaðýna incir aðacý dikip seni haksýzlýkla maðdur edenlere 'bey' diye hitap edersen diðer taraftan burada olumlu bilgi paylaþýmýnda bulunan arkadaþýmýzý soru yaðmuruna tutarsan bende senin iyi niyetinden kuþku duyar seni eleþtiririm sen ne söylersen söyle umurumda olmazsýn..Allah cümlemize akýl fikir verir inþallah..Sen bana beddua ederken ben selam ve dua ile kal diyorum..ytd
Yer Ýmleri