o bahsettiðiniz bölgeyi ve yerleri çok iyi bilirim 1977 yýlýnda oralardan inþaatlarýn temeline doldurup tesviye etmek için kamyonlarla taþ topluyorduk çbs boya fabrikasýnýn çevresi boþ araziydi koyunlar otluyordu o zamanlar ..üþüyünce de çay içmek için fabrikanýn kantinine çay ocaðýna koþuyorduk normalde içeriye personelin haricinde kimseyi sokmazlar kesinlikle yasaktý hem çok tehlikeli bir durumdu ancak biz iki yada 3 kiþi olduðumuz için güvenip acýyýp bize merhametli davranýyordu çalýþanlarýn bir kýsmý diyelim elbet karþý çýkanlarda oluyordu..Para azdý o zamanlar ama insanlar güzeldi paylaþýmcýydý iyi niyetliydi kardeþlik arkadaþlýk çok çok güzeldi neþeli huzurlu sohbetler muhabbetler þakalaþmalar gýrla gidiyordu..Neredeeeennn nereye kartalda Galatasaray Baþkaný Ersan Feray'ýn asfalt fabrikasýndan trakya cam sanayi Fab.asvalt taþýyorduk kamyonlarla boþnak kardeþlerimizle sabaha karþý saat 02.00,03.00 gibi sýraya giriyorduk ancak sýra geliyordu 07.00-08.00 gibi ancak sýra geliyordu sonra düþüyorduk yollara
neydi o meþakkatli ama güzel günler..o zamanlarýn bir numarasý Çbs boya fabrikasý þimdilerde düþtüðü durumlara bak itibarlarý yerle bir olmuþ yazýk günah deðil mi bu dünya markasýna ama sahipleri hayýrsýz duyarsýz vurdum duymaz olursa ...
Son düzenleme : levoysalý horofira; 24-05-2024 saat: 09:29.
Merhabalar,
Hayaller güzeldir ama önemli olan bizim patronun hayalleri nasýldýr
Balat hisse ile bizim çbsbo,printaþ hissesi ile ayný olabilir miZamanýnda 325TL olan Balat 0,29 kuruþlara inmiþti.Þuan 43,56 TL yi gördü.Uzun vadede 325 TL leri göreceðine inanýyorum YTd Ama elimde hiç Balat hissesi yok sadece takip ediyorum .Bizim patronumuz Çavuþoðlu Hisseyi bilinçli kapatýp uzun süre hisseyi farklý hesaplardan toparlayýp Sonrasýnda Hisseyi Yüksek fiyatlara getirip satabilirmi? Mesela çok eskiler iyi bilir sanki önceden ÇBSBO 300 rakamlarý görmüþ . Eger Açýlýrsa Pik niktosý olan rakamý görebilirmiyiz.Patronlarýn karakterli ayný ise olabilir
![]()
Yer Ýmleri