Zaman su gibi geçti orasýný burasýný býraktýk gölgesi bile kapta yok tosuncuðu bile yediler nusret bile þaþýrmýþtýr 40yýllýk kasap bu nasýl masat demiþtir.
Þirketi kim yönetiyor acaba patron vekaleten 40 yýllýðýna askari ücretle çalýþacak Hint li baþkan mý buldu acaba.
Ýki þey, kalitesiz insan özelliðidir:
1) Þikâyetçi tavýr;
2) Dedikodu.
Ýki þey, çözümsüz görünen problemleri bile çözer:
1) Bakýþ açýsýný deðiþtirmek;
2) Kendisini karþýsýndakinin yerine koymak.
Ýki þey, yanlýþ yapmaný engeller:
1) Þahýs ve olaylarý akýl ve kalp süzgecinden geçirmek.
2) Hak yememek.
Ýki þey, kiþiyi gözden düþürür:
1) Demagoji (Lâf kalabalýðý);
2) Kendini vazgeçilmez gibi görmek.
Ýki þey, insaný nitelikli yapar:
1) Ýradesine hâkim olmak;
2) Uyumlu davranmak.
Ýki þey, geri býrakýr:
1) Kararsýzlýk;
2) Cesaretsizlik.
Ýki þey, baþarýnýn sýrrýdýr:
1) Ustalýðý ustalardan öðrenmek;
2) Kendini sürekli yenilemek.
Ýki þey, milyonlarca insandan sizi ayýrýr:
1) Sorunun deðil, çözümün parçasý olmak;
2) Hayata ve her þeye orijinal bir bakýþ açýsýyla
yaklaþabilmek.
Ýki þeyin deðeri, kaybedince anlaþýlýr:
1) Anne;
2) Baba.
Ýki þey, geri alýnmaz:
1) Geçen zaman;
2) Söylenen söz.
Ýki þey, "hayatta önemli olan her þey" içindir:
1) Nefes alabilmek;
2) Nefes verebilmek.
#Giordano BRUNO
iki þey çok önemlidir.
1 söz vermek
2 yerine getirmek.
Iþýklar Enerji ve Yapý Holding Anonim Þirketi için önemli bir karara imza attý. Mahkeme, yönetim kurulunun süresinin sona ermiþ olmasý ve þirketin yönetim organlarýnýn yeniden yapýlandýrýlmasý ihtiyacý sebebiyle þirkete kayyum atadý. Alýnan karara göre Emine Leyla Kýyat kayyum olarak görevlendirildi.
Þirket, yönetim kurulu ibra edilmediði ve süresi dolmuþ bir yönetim kurulu ile faaliyetlerini sürdürdüðü gerekçesiyle olaðanüstü genel kurula gitmek zorunda kalacak. Mahkeme, ilgili iþlemlerin TTK 412. madde gereðince gerçekleþtirilmesi ve þirketteki olasý hukuki sorunlarýn çözülmesi amacýyla kayyum atanmasýnýn zorunlu olduðunu belirtti.
Alnus Yatýrým Menkul Deðerler ve hissedar Nusret Altýnbaþ tarafýndan açýlan davada, Iþýklar Enerji’nin yönetimi ve hissedar yapýsýyla ilgili sorunlar detaylý bir þekilde ele alýnýrken, þirketin 2023 yýlý olaðan genel kurulunun da önümüzdeki süreçte yapýlacaðý belirtildi.
Bu geliþme, Iþýklar Enerji’nin geleceði açýsýndan önemli bir dönüm noktasý olarak deðerlendiriliyor. Þirketin yeniden yapýlandýrýlmasý ve olaðanüstü genel kurulun toplanmasý için kayyum atamasý ile birlikte hissedarlar arasýnda yeni bir süreç baþlamýþ olacak.
9 þirkette iþtiraki var 6sýnda hakim ortak konumunda
Yer Ýmleri