Þu çivisi çýkmýþ dünyada huzur veren tek güzel þey umudunuzun olmasýdýr.
Þu çivisi çýkmýþ dünyada huzur veren tek güzel þey umudunuzun olmasýdýr.
Batan güneþ için üzülmeyin
Yeniden, yeni bir güneþ doðduðunda ne yapacaðýnýza karar verin...
Son düzenleme : garibanca; 01-11-2024 saat: 16:16.
Güneþ her doðduðunda yeni sorunlarý beraberinde getiriyor ve her zorluðu baþardýðýnda bunuda baþardým deyip mutlu oluyorsun umut ettiðin ve baþaramadýðýn her sorun güneþ nekedar batýp doðsada ebedi dünyada bir kelebek gibi ömre sahipsin saðlýk olsun olmazsada olduðu kadar gün dediðin biter hayal dediðin bitmez elbet bizim gibi düþünenler bu hayalleri bir gün gerçekleþtirirler. Adý ne olursa olsun elimizde bir hisse var tescilli bu hayal deðil denetlenmiyen hiç bir konuda açýklama yapmayan yönetim ve hiç bir konuda hesap sormayan kurumlar var hangi gün hangi ay hangi yýl denetlenecek bizim emeðimizi yiyende yadittirende benim gözümde haksýz hangi patron hangi kurum olursa olsun. Eðitimi bi yere kadar alýrsýn anladýðýn kadar ama denetim her zaman lazým . Eðitim þartsa denetim farzdýr bizim þirketi denetleyecek devlet adamý lazým varsa veya neyi neden bekliyorsa. Ömür bitti veya bitmek üzere.
Hayal kurmak parayla deðil gerçekleþtirmeye kalktýðýnda paraný canýný ömrünü koyduðunda kim var yanýnda ona bak sen zaman dediðin ne kiloyla nede metreyle ölçülür ömrün varsa ne güzel yoksa inananlarýn la ölçülür.
Aðaç yaþken eðilir býrak eðme zamaný geldiðinde doðrulur saygýdan sen doðruyu buldunda eðriyi mi düzelteceksin Býrak zamaný geldiðinde doðrulur hayatýn yükü aðýr sen nekadar yükü taþýrsýn eðilmeden.
Dünün güneþi ile, bu günkü çamaþýrlar kurutulamaz...
Yer Ýmleri