Keþke bize verilen sözler yerine getirilsede bizimde verdiðimiz sözler var onlarýda biz yerine getirirebilsek Rabbim aklýmýzý almadan vasiyet etmeden.
Keþke bize verilen sözler yerine getirilsede bizimde verdiðimiz sözler var onlarýda biz yerine getirirebilsek Rabbim aklýmýzý almadan vasiyet etmeden.
Alacaðýný bilen devlet borcunu neden unutur ana yasa baba yasa iþin içinden çýkamayýnca torba yasa torbadan tavþana býktýk tazýdan sýkýldýk çýkacaksa adalet çýksýn denetle tescil et ensesi kalýn olsa ne olur boynu inceler olmazsa.
S.A Onur kardeþim 235k takaslardamý oynama var.
Salý yada çarþamba günü tam hatýrlayamadým gereksiz bilgi diye yazmak da istemedin aradýðýmda tüm baiiler toplantý yapýyordu paylaþayým.
TEKÝRDAÐLI
Deniz yolculuðu yapmak isteyen üç arkadaþýn bindikleri vapur bir kaza nedeniyle okyanusun ortasýnda batar.
Bir köpek balýðý, olay mahalline dalar ve karþýsýna ilk çýkana sorar;
- Nerelisin?
- Çorumlu, der demez hemen onu yer.
Ýkinciye sorar;
- Nerelisin?
- Samsunlu der. Onu da yer.
Sýra arkada titreyen üçüncüye gelir.
- Nerelisin?
- Tekirdaðlý...
- Atla lan sýrtýma der ve adamý kýyýya býrakýr.
Adam merakla sorar,
- Niye beni býraktýn.
- Çabuk ****** git puþt, der.
Ýki hafta önce bir Tekirdaðlý yedim, hala sarhoþ geziyorum...
Eyvallah Reis kardeþim sað olasýn..Allah hayýrlýsýný nasip eyler inþallah..Allah Çavuþoðlu kardeþlere akýl,fikir,iman,ihlas,hidayet nasip etsin yoksa merhamete gelecekleri yok.. Onlar Bilmezler mi acaba mezar 1 adet kefen ve iyi ameller dýþýnda baþka bir þey kabul etmez diye..Huzurlu akþamlarýnýz olsun..
Erkeði-toklukta
Kadýný-yoklukta
Evladý-yaþlýlýkta
Kardeþi-mirasta
Arkadaþý-yolculukta
Dostunu-zor durumlarda tanýrsýn!
Yer Ýmleri