Originally Posted by
kabile reisi 61
2onur2 arkadaþým,bu güne dek yapmýþ olduðunuz tüm yorumlarý okuyor takip ediyorum..Öncelikle buralara bir hareketlilik getirip elinizden geldiðince biþeyler paylaþýp bizlere umut olmaya çalýþtýnýz bu kýymetli gayretleriniz için teþekkür ediyorum..Ancak þöyle bir yorumlarýnýzýn analizini yapacak olursak Printaþ'ýn geleceðine dair incir çekirdeðini dolduracak kadar olumlu bir çýkýþ ýþýðý göremedim ..Hep geçmiþi harmanlayýp önümüze seriyorsunuz ki beyin yorgunluðundan baþka çözüm adýna arpa boyu kadar yol almýþ deðiliz..Ali bey ,Ali bey,Ali bey baþka biþey yok...Ali çavuþoðlu dürüst bir insan deðil bu konuda adýný þanýný saðýr sultan bile duymuþ vatandaþlar geçtiði sokaktan dahi geçmiyorki bizide dolandýrýr diye ki bu þahýs son mahkemede Hakim Bey'e ve mahkemeye katýlan yatýrýmcý arkadaþlara söz vermiþti borsaya döneceðine dair peki bu güne kadar böyle bir giriþimde bulundumu yada açýklama yaptýmý yok o zaman Ali çavuþoðlu ve kardeþlerinin yaptýklarý yapacaklarýnýn referansýdýr yani bu dolandýrýcýda biþey beklemeyin derim..Ben Ali çavuþoðlun'a ,Faik Ulutaþ'a,Latif ve Yaþar Ünal'a,Þevket Aksoy ve Ragýp Aslan'a,Rýza Kutlu Iþýklar'a,Mücahit Ören'e vb.dürüst olmayan yatýrýmcýyý dolandýran þirket sahiplerine kýzmýyorum ben Devletimizi yönetenlere ve Spk'ya kýzýyorum bizim baþýmýzý bu hýrsýz iþadamý kýlýklýlara baþýmýzý tuttuðu söðüþlettiði için..Malümunuz devlet yöneticilerinin maðdur k.yatýrýmcý diye bir kaygýlarý asla olmamýþtýr tam 17 yýl oldu siz bizleri rahatlatacak çözüm açýklamasý duydunuzmu spk ve devlet yetkilileinden..O yüzden net bir geliþme olmadýktan sonra içi boþ varsayýmlarýnýzý yazmasanýz daha hayýrlý olur düþüncesindeyim..Beni yanlýþ anlamayýn lütfen yorumlarýnýza sadece iyi niyetle ve yapýcý yaklaþtým,sevgiler..Tüm Çbs Printaþ maðduru arkadaþlarýmýza selamlar..
Yer Ýmleri