Originally Posted by
2onur2=
Bu lkede Susurluk davalar Abdullah atl Seluk parsadanlar alattin akclar neler neler grdk ne olaylar ne millet vekilleri grdk i adamlarn haraca balayan devletin iindende dndada hep zarar grdk halada gryoruz 40 50 ya arasnda olanlar bunlar bilir devletin iine girmi milleti yolan insanlar bilen bilir arkada alnganlk yapt demek istediimi anlamad hep avuolunu diline dolad adalet cezasn verene kadar ben masum olduunu dnyorum adalet varken suluyu bulmak bize dmez baz arkadalar zm yolu aratraca yerde vurun abalya gnah keisi ite burda bu hakszlk deilde nedir iki satrda yazmyorki balycam imdi bende ver bi tarih veya sitende bir aklama yap veya gizlilik anlamas var de hadi o yapmyor SPK niye susuyor 10 yldan beri hepsi susuyor. Bir sr k yolu var defter deeri 7 lira olan irketin hisselerini batt diye 25 kurula 50 kuru arasnda kim toplad hakim ortak kim bunlarn cevab verilmeli ben kimseye art niyetli olarak bir ey yazmyorum alnganlk yapyorlar sonrada beni tahrik ediyorlar ya patron tehdit ediliyorsa bir ey aklama diye ben bunu bile dnyorum adnan Oktar davasnda ikayetler geri alnnca savc olaya hemen mdahale etti burda ne olduunu bilen zel durum aklamas yapan yok sanki devlet yok karar merci bu forummu gibi burda hakim varsa savc varsa ki vardr olmal ne yapyorlar niyetleri ne bu irket yok edilmeyemi allyor yam 52 biz neler duyduk neler grdk adalet varsa neyi bekliyor neden aklama yaplmyor avu yle avu byle banane avutan onbadan hakim ortak kim bamsz denetim raporu nerede borsa koduna neden dnmyoruz irketin varlklarnn kiraya verilmesi bile ayrlma hakk sebebidir izahname hazrlannasn gerektiriyor tabi bu bazlarn yay gibi geriyor eski kanunmu Mu eskisini biliyorsun yenisini niye yazmyorsun bir eyin eskidii bilen yenisinin olduunu bilir onu da sen yaz dedimmi sulu yine ben oluyorum var burda karanlk bir durum var aydnlatmasn istemiyenler var. Kimse uyanmadan tasfiyemi edilmeye allyor akantn dedii altakke ver klah hokus bokus gitti irket yiyen yesin ben bu oyunu yemem devletin gc varken avular kim burda be kii kaldk davasna sahip kan avular suluysa baka avumu yok %5 %1le irket yneten borsada ok irket var.
Yer mleri