S.A Kardeþim güncel tlf biliyorsan özelden atarmýsýn.
S.A Kardeþim güncel tlf biliyorsan özelden atarmýsýn.
cbs satýþ þirketi var dý 2017 yanlýþ hatýrlamýyorsam printaþýn ve çbs boya kurduðu þirket ne durumda acaba çalýþýp kazanmaya baþladýmý 2 onur 2 Konya hakimdi uzun zamandýr haber yok .olsaydý bilgi aktarýrdýdiye düþünüyorum.
akanT2017 kardeþ,2onur2 kardeþ senin yakýn arkadaþýn hatta Garibanca ile üçlü samimi arkadaþ deðilmiydiniz? öyle hatýrlýyorum telefonu yok mu sizde acaba baþýna hastalýk gibi yada baþka bir þey gelmesinde iyi olsun da varsýn yazmasýn önemli deðil..Hatýrladýðým kadar burada yorum yazan bir üye ile en son printaþ ve Çavuþoðullarý hakkýnda bir tartýþma yaþamýþlardý(tabiiki bizler taraf deðiliz çünkü herkes kendi düþüncelerinde haklýdýr ve haklýlýk sebepleri vardýr) ondan sonrada bir daha yazmadý yorum yapmadý..Ýnþallah afiyettedir..Devletin kurumu SPK ve BÝST görevleri adil ve adaletli olsaydý þimdi burada ÇBS Printaþ hisse fiyatýný ve iþlem hacmini konuþuyor olacaktýk...Þafk kardeþ,varmý bir geliþme incir çekirdeði kadarda olsa yazda umutlandýr bizi..Hepinize selamlar..Allah cümlemize sabýrlar ve saðlýklar nasip eylesin..Amin..
Cbs Printas Oto Boya Ve Gerecleri Sanayii A.S. (Turkiye)
Main Activities: Printing Ink Manufacturing
Full name: Cbs Printas Oto Boya Ve Gerecleri Sanayii Anonim Sirketi
Profile Updated: March 05, 2026
Innova Matbaa Murekkepleri San. Ve Tic. Ltd. Sti.
Oz Anadolu Kimya A.S.
Kolorkim Kimya San. Ve Tic. Ltd. Sti.
Budin Akarca Murekkep Ve Boya Sanayi Ticaret A.S.
Sun Chemical Matbaa Murekkepleri Ve Gerecleri Sanayii T.A.S.
Akkim Matbaacilik Ve Kimya Sanayi Ticaret Ltd. Sti.
Toyo Matbaa Murekkepleri A.S.
Siegwerk Baski Murekkepleri A.S.
Teknova Matbaacilik Kimya A.S.
Lider Matbaa Murekkepleri Ve Kimyasallari Ambalaj A.S.
Bu soyguncu,vurguncu,hortumcu,hýrsýz Çbs boya,çbs Printaþ yöneticileri Ali Eþref Çavuþoðlu ve kardeþlerinin yakasýna yapýþacak Adil,adaletli,hakkaniyetli,insaflý,merhametli,vicd anlý Devlet ve Devlet yöneticileri maalesef yok þayet olsaydý bu 4 harami ali kýran baþkesen olup köpeksiz köy bulup deðneksiz gezmez yatýrýmcýlarýn ocaðýna incir aðacý dikip maðdur etmezlerdi...Spk'ya müracaat etsen ne olacakki kimi kime þikayet edeceksin Spk istese arzu etse bu dörtlü Daltonlar çetesinin yakasýna yapýþýr ümüklerini sýkar borsaya kote ederler ama maalesef bu güne kadar bildikleri gördükleri halde yapmadýlar bundan sonrada yapmazlar onlar için yatýrýmcýlarýn canlarý cehenneme düþüncesi hakimdir..Benim CBS Printaþ hissesinde 2006 yýlý ve sonrasý 26 yýllýk emekli ikramiyem dahil toplam helal alýn teri çalýnan heba olan param 276 bin tl'dir bu günkü döviz ve eflasyon rakamlarýna göre varýn siz hesaplayýn.. Çavuþoðlu kardeþleri ve onlara bu soygunlarý yaptýranlarý müsaade edenleri Allah'a havale ediyorum..Hakkýmý asla helal etmiyorum Zayi olmasýn..Allah bildiði gibi yapsýn..Görsün daðýný versin karýný inþallah..Hiç þüphesiz ahir alemde ellerim yakalarýnda olacaktýr..Ytd...
2013 sonu 2014 baþý borsa kotundan çýkarýlan ÇBS boya ve Printaþ boya'ýn tekrar borsa kotuna alýnmasý yönünde 'umutlarýnýzý asla tüketmeyin inanmak baþarmanýn yarýsýdýr' babýnda bizleri sürekli uyanýk ve zinde tutmaya çalýþan ümitlerimizin daima tazelenmesine,yeþermesine vesile olan 2 Onur2 arkadaþýmýz þuraya bir cümle yazsanýz kýyamet mi kopar? Hadi beni boþ ver burada ki maðdur arkadaþlarýnýzýn nazarýnýzda hiç mi hatýrlarý yok ? Merakýmýzý gidermek adýna Seni tek tanýyan,bilen akant2017 ve Garibanca arkadaþlarýmýzda akýbetiniz hakkýnda bilgi vermemeye özenle dikkat ediyorlar..Neyse hepiniz için saðlýklý,sýhhatli olun yeter diyelim..ytd..
Yer Ýmleri