Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Ýyi ki bilmiyor kalabalýklar,/ Yaðmura bakmayý cam arkasýndan/
Ýnsandan insana þükür ki fark var; / -Birine cennet birine zindan- /Ýyi ki bilmiyor kalabalýklar
Vassago ve monaroza tablolar için çok teþekkürler.
Borsa, korku deðil eðlenceli bir gerilimdir. https://twitter.com/azizserin75
2017 - 9 aylýk bilançolardan incelediðim ve beðendiðim tek þirket CEMTS oldu.
Mali yapýsý saðlam, satýþ ivmesi gayet iyi, esas faaliyet karlýlýðý artan, varlýk satýþý nedeni ile bu çeyreðe ait tek seferlik yüksek kar ile beraber net kar rakamý da gayet güzel. Varolan kar rakamýna göre fiyatý iskontolu bence ve ayrýca 4. çeyrek için de karlýlýk adýna daha iyi performans göstereceðini düþündüðümden kayda deðer prim potansiyeli barýndýrdýðýný düþünüyorum.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Borsa, korku deðil eðlenceli bir gerilimdir. https://twitter.com/azizserin75
Tablomda bir dönem kaymasý var.Dün fark ettim fakat iþ yoðunluðu yüzünden düzeltilmiþ halini gönderemedim.
Polaris abiye teþekkür ederim uyardýðý için.
Herkese iyi seanslar...
Stop Wishing Start Doing
Kolon eklenince düþeyara formülünü düzeltmek gerekiyordu,saðolsun Polaris Abi'nin gözünden kaçmadý.Tekrar teþekkür ederim.
Deðerlemelerimde öne çýkan hisseler ISYAT/TAVHL/VESBE
Hepsinle ilgili tablolarý paylaþmaya çalýþacaðým...
Stop Wishing Start Doing
vassago merhaba,
Önemli olan yardýmlaþmak kardeþim.Sizlerde çok saðolun.
Bu seneyi kapattým.Þimdi, bu ve önümüzdeki dönemi araþtýrýp yeni inciler peþine düþücem.
Bakalým,nasip.Boþ durmam, birkaç tabloda ben ekler itirazlarýnýzý beklerim.
Bol kazançlar,esenlikler dilerim...
BÝZ DEÐERÝNÝ ÖLÇERÝZ,FÝYATINA PÝYASA KARAR VERÝR.
BURADA YER ALAN BÝLGÝLER YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝL,TAMAMI ÝLE ANALÝZDÝR.
Bu arada önemli bir bilgi de vereyim. Mart ayýnda yayýnlanan baðýmsýz denetim stantardý temel analizciler için önem arz ediyor. Þöyle ki;
Baðýmsýz denetim standartý-701 Kilit Denetim konularýnýn baðýmsýz denetim raporlarýnda 2018 dönemi ile bildirilecek olmasý yatýrýmcýlar açýsýndan önemlilik arz ediyor.
Çok önemli bir okuma olacak bizler için.
Güzel bir haftasonu dilerim...
Yer Ýmleri