Herkese selamlar.
Epey zamandır burada paylaşımlarda bulunmuyordum ama bu forum benim için her zaman özeldir çünkü geçmişte çok zamanım geçti burada ve finansal okur yazarlığımın gelişiminde bu forumun çok katkısı oldu bana.
Son zamanlarda twitter üzerinde paylaşımlar yapıyorken özellikle temel analize dayalı şirket seçimlerinde insanların çok zorlandığını görüyorum, bu tür arayışta olan insanlara belki faydası olur diye kendimde sıklıkla kullandığım bir kaç temel analiz yöntemini yine twitter üzerinde paylaştım ama bu paylaşımlarım çok uzun olunca tabi twitter da okumak epey zor oluyordu. Ben de bu paylaşımlarımı daha derli toplu okunabilmesi için burada da paylaşmaya karar verdim.
Örnek olması adına yaptığım sektörel analizi tek parça olarak burada yayınlayacağım, biliyorum epey uzun ama konunun anlaşılabilmesi için böyle uzun olması gerekti. Üşenmeyip okursanız ve öğrenip uygularsanız yatırımlarınızda sizlere çok büyük katkılar sağlayabileceğini düşünüyorum.
Elimden geldiğince anlaşılır olmasına gayret ettim ama yine de anlatamadığım noktalar olursa soru - cevap şeklinde yardımcı olmaya çalışırım.
Öğrenme hevesinde olan, çabalayan herkese kolaylıklar ve başarılar dilerim.
Saygılarımla
Aziz Serin

Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri