Cem baþkanýn mallarýný geri almasýný en baþta ben destekliyorum. mallarýný geri aldýktan sonra borsazedelerde hakkýný alacak.
Cem baþkanýn mallarýný geri almasýný en baþta ben destekliyorum. mallarýný geri aldýktan sonra borsazedelerde hakkýný alacak.
https://twitter.com/CemUzanOrg
burda yazýyor,yaklaþýk 3 saat önce yazýlmýþ ama hesap sahtemi deðilmi soru iþareti....
arkadaþlar bu powerpc denilen adamýn söylediklerini ciddiye almayýn.. mevduat faizleri baþlýðýnda uzanlara düþman olduðu herkes tarafýndan çok kesin olarak bilinen bir kiþidir..
eski forum kaldýrýldýðý için bunu size kanýtlayamam fakat eski forum üyesi ve imar bankasý bonozedesi olan BOSPOROS isimli arkadaþa sorabilirsiniz.. (bu arada bende imar bankasý bonozedeyim, bunu hepsi bilirler.. o yüzden tartýþmýþtýk zaten bu kiþiyle)
uzanlara para yatýran insanlarýn herþeyi hak ettiðini düþünen bir kiþidir.. bunu mesajlarýnda çok açýk ifade eden birisidir..
konuya gelirsek; uzanlarýn dava kazanmasý çok çok zor .. zira hepimizin bildiði gibi bu iþin arkasýnnda abd var.. powerpc tabir i caiz ise herkese "uyuþturucu" vermeye çalýþýyor..
çeaþ-kepez maðdurlarýndan gasp edilen para DEVLETÝN CEBÝNDEDÝR.. ve çeaþ-kepez de paralarý gasp edilen insanlarýn alacaðý devlettendir..
powerpc sözüm ona "alacaðýnýzý uzanlar dan alabilirsiniz" algýsý yaratmaya çalýþýyor..
bunu aynen imar offshorezedelerin alacaklarýný "iflas masasýndan" alabilirsiniz. algýsý gibi düþünün YANÝ ASLA ÝFLAS MASASINDAN ALINAMIYACAK BÝR HAK ÝÇÝN UMUT yaratmak..
bosporos burada senelerin üyesidir, ve bonozededir. bu adamý ona sorun...
burada damgacý abi ve facebook ta çeaþ-kepez maðdurlarý olayý kavramýþ durumda.. konudan uzak olan arkadaþlar damgacý abi ve facebook çeaþ-kepez maðdurlarý sayfasýnda olayý bilen bizati bu olayda maðdur olmuþ insanlarla birlikte hareket etmeleri bence çok daha iyidir..
senin eski adýnýda biliyorum ve açýkça zýrvalýyorsun, ben eski genç parti üyesiyim, 2002 seçimlerinde kapý kapý ben dolaþtým. sen þimdi burada beni hedef gösterip UZAN düþmanlýðý yapýyorsun. Cem Uzan zaten bu ülkede olsa aðzýný bile açtýrmaz sana. Ýmar'ýn batmasýnýn sebebi þu an ki hükümettir, sen þimdi bu hükümeti aklayýp suçu UZAN'a yýðmaya çalýþan bir zavallýsýn. Cem Uzan fýrsatýný bulduðu anda imarzedelerin cebini doldurur ama senin gibi kadir kýymet olmayan birine vermesede olur,çünkü bunu hakediyorsun.
onu bunu býrakta, hadi diyelim buradaki insanlarý aldatmayý baþardýn.. senin eski nikinde powerpc di sanýrým.. ve burada yýllarýn üyesiyim demiþtin.. bana "uzan a para kaptýrmýþ, gelmiþ burda zýrvalýyor " demiþtin..
forum kaldýrýldý diye desteksiz atýyorsun onu biliyorum da.. bosporos seninle tartýþmalarýmýzý okuduysa ona ne diyeceksin? onu geçtim yýllardýr buradayým diyosun.. jondowes senin þu an ne kadar kiþiliksiz olduðunu düþünmüyecekmi? diðerleri filan..
hepsi tartýþmamýzý gördüler, yazdýklarýný gördüler.. imar bankasýna para yatmayacaðýný açýkça söyledin, yani gelinen nokta imar bankasýna para yatýranlarýn suçudur demek istedin..
bunlarýn hepsini þimdi inkar ediyormusun? bu kadarmý rezil bir karekterin var? buraya bosporos gelip beni yalanlasa bile benim kendimden eminsem asla sorun olmaz..
forumun itibarýný iyice yerle bir ediyosun.. tartýþmamýzý okuyanlar benim doðru söyledðimi bilmemeleri mümkün deðil... yazýk sana...
memorex gelsin, diðerleri gelsin.. memorex açýkça bana UZANLARI SAVUNAN ADAMSIN HERÞEYÝ HAK EDÝYORSUN demiþtir.. bütün forum yýllardýr benim uzaný savunduðumu düþünür..
hakikaten bak, ya kendini rezil etmek için ciddi bir çaba sarfediyorsun, yada kafayý yemiþsin.
hadi onu býrak biraz önce mevduat -faiz baþlýðýna devleti yönetenlere neredeyse hakaret edercesine yazý yazdým.. benim niklerim bellidir, casual, cvpsz_sorular, bilmeyen vs.. hepsi benim. benim nikimle sýkýntým yok..
yalnýz sen belli yaþa gelmiþ insansýn, bu kadar çabuk söylem deðiþtirmek, karekter -kiþilik sorununun haricinde baþka þeylere alamettir. kendine dikkat et..
bahri vs herkes benim forumda söylemlerimi bilir. hepsi ayný doðrultudadýr.. yýllardýr powerpc olarak burdaysan senide bilirler.. tartýþmamýzý da bilirler.. tekrar söylüyorum YAZIK SANA...
Yer Ýmleri