ea kepezleri unutturdular bu zalimler 2 ay sonra gelen bakalm bizlere bir mit vaad edecekmi ve bu kan emicilerden hesap sorup kasasn boalttklar karlar toptan bunlardan tahsil edecekmi
ea kepezleri unutturdular bu zalimler 2 ay sonra gelen bakalm bizlere bir mit vaad edecekmi ve bu kan emicilerden hesap sorup kasasn boalttklar karlar toptan bunlardan tahsil edecekmi
kurt kuzuyu kaptg yeri dokuz defa dolarm
ben binemeyecegim eege ot vermem bu biline
orum'da yeerip Reis'in Vakti zamannda devleen Ahlat'dan yeni atlm ,mevduat bankaclna girmek iin Boanak Uzanlarn el konulmu Adabank' iin TMSF'ye teklif !!! 215 milyon lira ( 10 milyon ABD dolar)
Adabank'n yeni sahibi Ahmet Ahlatc'dan fla aklamalar
AHL Ahlatc Finansal Ynetim A.., Tasarruf Mevduat Sigorta Fonu (TMSF) tarafndan sata karlan Adabank'n hisselerini 215 milyon Trk Liras karlnda satn ald. halenin ardndan aklamalarda bulunan Ahlatc Holding Ynetim Kurulu bakan Ahmet Ahlatc nemli aklamalarda bulundu.
Adabank'n yeni sahibi Ahmet Ahlatc'dan fla aklamalar
Ahlatc Holding Adabank€™ satn ald
Adabank, 1984 ylnda kurulmu ve 1985 ylnda zel sermayeli bir mevduat bankas olarak faaliyetlerine balamt. 2004 ylnda TMSF tarafndan el konulan banka, Uzan Grubuna aitti. TMSF, bankann kendisine ait yzde 96.68 oranndaki hisselerini 210 milyon TL muhammen bedelle sata kard.
Ahlatc Doal Gaz Datm Enerji ve Yatrmlar A.. ve Enerya Enerji A.., Ahlatc Holding€™in itiraki olarak enerji sektrnde faaliyet gsteriyor. Adabank ihalesinde AHL Ahlatc Finansal'n verdii teklif, bankaclk sektrndeki ilk adm oldu.
Adabank, 1984 ylnda kurulmu ve 1985 ylnda zel sermayeli bir mevduat bankas olarak faaliyetlerine balamt. 2004 ylnda TMSF tarafndan el konulan banka, Uzan Grubuna aitti. TMSF, bankann kendisine ait yzde 96.68 oranndaki hisselerini 210 milyon TL muhammen bedelle sata kard.
Ahlatc Doal Gaz Datm Enerji ve Yatrmlar A.. ve Enerya Enerji A.., Ahlatc Holding€™in itiraki olarak enerji sektrnde faaliyet gsteriyor. Adabank ihalesinde AHL Ahlatc Finansal'n verdii teklif, bankaclk sektrndeki ilk adm oldu.
nemli bir kilometre ta!
Ahlatc Holding Ynetim Kurulu Bakan Ahmet Ahlatc, ihale sonrasnda yapt aklamada, bu admn lke, bankaclk ve finans sektrne hayrl olmasn diledi. Ahlatc, Ahlatc Doal Gaz Datm Enerji ve Yatrmlar A.'nin halka arznn rekor taleple gerekletiini ve bu gelimeyle yatrmclarn ne kadar hakl olduklarn bir kez daha ifade etmek istediini belirtti.
Ahlatc, "AHL Ahlatc Finansal A.. ile bugn bankaclk sektrne attmz bu admla da finans sektrne farkl bir enerjiyle yeni bir soluk getireceimizi belirtmek isterim" dedi.
Ahmet Ahlatc yapt aklamada; €œncelikle bu ihale tm lkemize, bankaclk, finans, enerji sektrne ve tm hissedarlarmza hayrl olsun. 15 milyar Trk Liras zerinde rekor taleple borsa tarihinin 3 Milyar 481 Milyon TL ile en byk halka arzn gerekletirdiimiz Ahlatc Doal Gaz Datm Enerji ve Yatrmlar A.€™ye yatrm yaparak bize gvenen yzbinlerce yatrmcmzn ne kadar hakl olduklarn bir kez daha ifade etmek istiyorum. Anadolu€™dan Ege€™ye, Dou Anadolu€™dan Akdeniz€™e 16.358 km ebeke uzunluu, yllk 4 milyar sm3 gaz arz ve 1.8 milyon doalgaz abonesi yeniliki ve mteri odakl hizmet anlayyla Trkiye€™nin lider enerji markas olma yolunda hzla byyen Trkiye€™nin doal gaz irketlerimiz, Ahlatc Doal Gaz Datm Enerji ve Yatrmlar A.. ve Enerya Enerji A.. ortaya koyduu hedeflerde hzla yoluna devam etmektedir.
AHL Ahlatc Finansal A.. ile bugn bankaclk sektrne attmz bu admla da finans sektrne farkl bir enerjiyle yeni bir soluk getireceimizi belirtmek isterim. Tekrar milletimize hayrl uurlu olsun. Emei geen herkese teekkr ederim€ dedi.
BDDK ve Rekabet Kurumunun onay bekleniyor
hale, Bankaclk Dzenleme ve Denetleme Kurumu ve Rekabet Kurumu onaylarnn alnmasnn ardndan TMSF tarafndan resmi olarak sonulandrlacak. Bu sre, AHL Ahlatc Finansal A..'nin finansal hizmetler sektrndeki byme planlarnda nemli bir kilometre ta oluturuyor.
https://www.osmancikhaber.com.tr/ada...as-aciklamalar
Cem Uzan Seim Sonularn Deerlendirdi! Kldarolu'na Oy Vermedim Dedi.
https://www.facebook.com/watch/live/...28985638000656
Trkiye, kazn her trlsn ayr ayr deneyimleyebilmek iin mkemmel bir yer. Burada yetien biri dnyann baka bir yannda sknt yaamaz.
Re-twittlediklerim katldm anlamna gelmez!
programn tamam
dnm
son 2 dakikada bireyler sylemi...
https://www.youtube.com/watch?v=nWFX...nel=ENSONHABER
Trkiye, kazn her trlsn ayr ayr deneyimleyebilmek iin mkemmel bir yer. Burada yetien biri dnyann baka bir yannda sknt yaamaz.
Re-twittlediklerim katldm anlamna gelmez!
Yaknda ortaya kar..
Erdoan a herkes destek olmali diyor.
GS 77 milyon euro ile sponsor olmak istiyor.
Icardi bonservisini 40 milyon euro alp GS verecekmi.
Bunlarin altnda birey vardr.
Hkmet Erdoan ile anlat mi?
Yaknda sulamalarda ortadan kalkar lkeye geri dner.
Istediin alr..
Biz kk yatrmc devrildigiyle kalr.
Hep beraber greceiz...
SM-G955F cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi.
zgnm benim de param gasp ettiler fakat bu paralar asla demeyecekler.. ben bu operasyon baladnda ve yatrmclar ve mudilerin haklarn gasp edeceklerini bankaya ve ea a el koyma ekliyle anlamtm. niyet iyi olsayd el koymadan nce kesinlikle bir dzenleme yaparlar ve insanlarn haklarn gasp etmezlerdi. imar bankasnda yasalar demeye zorlamasna ramen yasalar ineyip demediler. inanl insanlar br dnya ya havale edebilir, inanl olmayanlarn ne yapmas gerektii konusunda bir fikrim yok fakat hi bir ekilde kendinizi daha fazla zmemelisiniz.
maduriyetimizin zerinden 22 yl gemesine ramen hala umudunu kaybetmeyen yiit ukurova ve kepez elektirik hissedarlarna selam olsun.
ea hisselerimize el koyup geleceimizi ve hayatmzn akn deitirenler elbette bir gn hesabn verecektir.
Bu dnyada vermese ahirette verecek.
Hakkmz haram olsun...
Yerel ynetim deiti merkezi ynetim deiimi olursa bizimde umudumuz artar..
SM-G955F cihazmdan Tapatalk kullanlarak gnderildi
Yer mleri