Originally Posted by
clasman02
Borsada batýk kar etmeyen boç bataðýndaki enerji þirketlerinin piyasa deðerini görünce içim çukurova ve kepez elektrikten dolayý kor alev gibi yanýyor. Acaba bu haksýzlýk olmasaydý içinde üretim, iletim ve daðýtýmý olan çukurova ve kepez elektrik in piyasa deðeri ne olurdu. Offf offf
hatýrlatmakla canýmý yaktýn be clasman hocam egerki bu þirketler hala borsada iþlem yapmýþ olsalardý o çerezlik sermayelerle 120 000 kepez 500 000 çukurova sermayeli bu hisseleri almak için millet ya sýraya girerdi veya lotunu 100 -150 bin tl den bölünürdü ve yavrularýný belki alýrlardý uzanlar tam kývamýna gelmiþ bu þirketlere bir sermaye artýrýmý yapar ve bizleri ihya ederdi ama þimdi hýrsýzlar ve çocuklarý ihya oluyordur acaba bu iþin de bir nasý yokmuydu hani hep nas derler ya inþallah kursaklarýnda kalýr ölemezlerde kývrým kývrým kývranýrlar hem de bu dünyada gözlerimizle görür kulaklarýmýzla duyarýz keþke bu kadar beddua almasaydýk derlermi bilmem ama zannetmiyorum dahasý yokmu diye agýzlarýnýn suyu akarak feldir feldir ararlar.
bakalým 2023 de iktidara gelecek oolan bu millet ittifaký hak hukuk dedikleri gibi bizlerin de hakkýný hukukunu geri vereceklermi vermezlerse onlara da saydýklarým geçerli olsun.
kurt kuzuyu kaptýgý yeri dokuz defa dolaþýrmýþ
ben binemeyecegim eþege ot vermem bu biline
Yer Ýmleri