-
Sn hocam bjkas ve fener yukleyecektiniz grafik
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
NEREDE HAREKET ORADA BEREKET . YÜKSELİRKEN OLUŞAN HACİM HER ZAMAN ÖNEMLİDİR.TEPELERDE OLUŞAN HACİMDE GENELDE ÜRKÜTÜCÜDÜR..EĞİTİM
-
ISGSY - HAFTALIK-TL-2. VER GRAFİK HİSSE DESTEĞİN ALTINA GELMEDİĞİ SÜRECE HEDEFİM DİRENÇ OLUR.DESTEĞİN ALTINA İSE STOP....EĞİTİM 2 GRAFİK

GÜNLÜK
-
PETKM HİSSE BUGUN KRİTİK EŞİK OLAN 50 HO DÖNMÜŞ GİBİ DURUYOR.ÜZERİNDE SIKINTI OLMAZ FAKAT ALTINDA 100 HO SATIŞ YEMESİDE SÜRPRİZ OLMAZ.EĞTİM
-
sn. ocean
krstl,da elilot çalışırmı bir bakarmısınız veya degişik bir açıdan ..şimdiden teşekürler.
portföyde duruyor...
ZIR-DELİ Y.T.D
-

Originally Posted by
sulzer
sn. ocean
krstl,da elilot çalışırmı bir bakarmısınız veya degişik bir açıdan ..şimdiden teşekürler.
portföyde duruyor...
elilot çok biliyorum desen yalan söylemiş olurum hatta şunu deyim bu hafta Eliot üzerine çalışmaya başladım...
ama farklı açılardan teknik olarak çalışılabilir.
-
TATGD 60 DK KLASİK BİR TOBO VAR VE BU TARZ DİP OLUŞUMLARINDA OLUŞAN TOBOLAR GÜZEL SONUÇLANIR İZLEYEYİM EĞİTİM....
-

Originally Posted by
ocean1987
elilot çok biliyorum desen yalan söylemiş olurum hatta şunu deyim bu hafta Eliot üzerine çalışmaya başladım...
ama farklı açılardan teknik olarak çalışılabilir.
teşekür ederim ****bende yeni kafama takılan bir farmesiyon bazı düşüncelerim var fakat teknik analiz sizde bilirsinizki birçok açıdan bakmak lazım benim görmedigimi siz görebilirsiniz diye düşündüm..
altta bir resim atıyorum elilot degil bir çeşit çanak kulp veya fincan kulp çalışma olasılıgı yüksek duruyor fakat görmedigim başka birşey olabilirmi..elilotta son hareketi yapacak diye düşünüyorum...saygılarımla.
https://invst.ly/4xl96
ZIR-DELİ Y.T.D
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri