Benim kanaatim s atacaklar bu sirketi.Doðan normalde kari yüksek göstermez.bekleyelim bir 3 ay daga ytd
Benim kanaatim s atacaklar bu sirketi.Doðan normalde kari yüksek göstermez.bekleyelim bir 3 ay daga ytd
Birde bunlara uyanýk salak demek gelýyor ýcýmden kimse uzerine alýnmasýn lütfen .
bizim tiyatrocular 25 bin loü 16 koydu sonrada birileri aldý .mal transferi edrese teslim.Normalde kimse almaz yaz sil uyanýk yýl sonuna kadar bekleyecegiz.ytd
Gidin göZaltý pazarýndaki kagýtlarla ugrasýn .benim kanaatim yine dýyorum sadece salak bunlar.bu ciro ,kar,arazi degerlemesi.her sektöre hitap ediþi .akýllý salaklar.ytd
Bize Cem Okullu gibi kagada girdiðinde biryerlere ulaþtýran patronlar lazým.acilen doðan grubundan alýn bu sirketi .arsasýnýn sahip olsanýz yeter.ytd
Bence hissede beklentiler olumlu 4 TL ve altýnda her fiyatta alýcý olmak lazým,yýl sonu 200 milyon ciro ve 10 milyon net kar hedefi ile ben biriktirmeye devam ediyorum. Hedef fiyatým minimum 6 TL. Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
hisse.net kullanarak iPad aracýlýðýyla gönderildi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Aþagýdaký metin þirketýn faalýyet raporundan alýntýdýr. Dolayýsýyla þirketýn bu yýl içinde açýkladýgý kar kadarda yatýrým yaptýgýný
gösterýr. Dun kagýda bastýlar ama kagýttan çýkýþ varmý ki. Ayný kýþýlerin bir kurumdan satýp diðerinden almadýgýný
bilemediðimize göre.../YTD.
4.e-) Þirketin Ýlgili Hesap Döneminde Yapmýþ Olduðu Yatýrýmlar:
01.01.2017-30.09.2017 ara hesap döneminde, makine revizyon yatýrýmlarý için 7.324.327 Türk Lirasý
yatýrým yapýlmýþ ve 2016 yýlýndan devreden 471.230 Türk Lirasý yatýrýmla birlikte 6.111.720 Türk Lirasý
kýsmý aktifleþtirilmiþtir. Halen aktifleþtirilmemiþ 1.683.837 TL tutarýnda devam eden yatýrýmlar
bulunmaktadýr. Bunun yaný sýra þirket tarafýndan 355.958 TL tutarýnda makine teçhizat ve 495.082 TL
tutarýnda demirbaþ alýmý yapýlmýþtýr.
Yer Ýmleri