Deðerli kardeþim; burada sonuna kadar haklýsýnýz.Borsada 1994 dahil bütün krizleri yaþadým ama ben de böylesi rezil bir borsa görmedim.Günlerdir düþen sanayi endeksi bugün tam delirdi ve 2500 puanýn üzerinde düþtü.Bunda Ticaret Odasý Baþkanýnýn sanayiye yönelik sözlerinin de etkisi var.Piyasada para dönmüyormuþ.Piyasanýn herþeyden nem kaptýðý böyle bir dönemde bilineni kamuoyuna açýklamanýn ne yararý var?
Geleleim Celha'ya; Öncelikle bu senedin spekinin bizatihi þirketin baþýnda oturanlar olduðuna eminim.Þu an düþük geleek kara oynadýklarý belli.Ama burada bu senetten olan samimi beklentimi de ifade edeyim; 9 ayda ister kar gelsin ister gelmesin.Benim için zerre önemi yok.Kaldý ki döviz borcundan dolayý yapacaðý zarar sadece 1 kerelik.O da zarar yaparsa tabii.Þu an þirketin piyasa deðeri 94,878 milyonTL.yani sadece arsasý alýnamaz bu paraya.Yani sadece 16.700 milyon dolar.
Krizin kendini gösterdiði bu günlerde senet spekinin diðer tüm speklerin yaptýðýný yapmasý da doðal.Çok iyi olduðunu deðerlendirip yatýrým yaptýðým neredeyse tüm senetler en az bunun kadar kötü performanstalar.Örneðin;PETUN,PNSUT,ECZYT,ÝNDEX.Yi ne bir krize yakalandýk ve zararsýz atlattýðým tüm krizlerde sabýr gösterdim.Sýkýntý çekeceðiz elbet ama sabretmek suretiyle bunu da aþacaðýz.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri